Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karartma perdeleri var arkadaşın biri de yazmis fon perde rengi ne olursa olsun icten siyah dokunmus oluyor sanirim tam karanlik sagliyor o sekilde bir fon perde dusunebilirsiniz
Instagram da bir sayfa var orda gormustum bende buzlu cam gibi oluyor gorunmuyor. Dusakabin e de yapiyorlarmis burdan sayfa adi vermek dogru mu bilemedim. O sebepten yazmadim
Arkadaşlar merhaba.
Güneşlik yerine gece içeriyi göstermemesi için ne kullanabilirim? Cama yapıştırılan bir şey olmalı cam filmi gibi. Cam filmini inceledim gündüz gostermeyip gece ışık yanınca gosteriyormus. Storlarim var ama kenarlarindan ev görünüyor maalesef. Bu sorunu çözmeye calisiyorum
Nasil guzel bir insansin. Tam da karsi komsum perdesi acik masturbasyon yapiyor diye igrenc bir konu actigim aksamda boyle ince dusunceli uyelere denk gelmek...
Işık geçirmeyen fon perde kullanın, istediğiniz renkte alabilirsiniz. Hem kenarlardan storun açık kalan yerlerini de kapatır.Ben bazen gündüz uyumak istediğimde çekiyorum perdeleri, mis gibi karanlık odada uyuyorum.
Arkadaşlar merhaba.
Güneşlik yerine gece içeriyi göstermemesi için ne kullanabilirim? Cama yapıştırılan bir şey olmalı cam filmi gibi. Cam filmini inceledim gündüz gostermeyip gece ışık yanınca gosteriyormus. Storlarim var ama kenarlarindan ev görünüyor maalesef. Bu sorunu çözmeye calisiyorum
Nasil guzel bir insansin. Tam da karsi komsum perdesi acik masturbasyon yapiyor diye igrenc bir konu actigim aksamda boyle ince dusunceli uyelere denk gelmek...
Stor güneşlik. Kendisi değil yan tarafta boşluklar kalıyor ya oradan görünüyor. Kiriş çok kalınmış yaptırdıktan sonra farkettim. Stor camdan uzakta kaldığı için yan taraflardan evin içi görünüyor.
O zaman sizin için uygun olan kenarlara takılacak fon perde..
Benim de camla perde arasında mesafe oluyor. Ben çareyi kenarlardan daha uzun yaptırmakta buldum yeni yaptıracağım zaman..