selam arkadaslar...bende en son 26 agustosta hastalanmistim.normalde 20 eylülde hastalanmam gerekiyodu olmadim...kasiklarimdada agri olmaya baslayinca süphelenip idrar testi yaptim..pozitif cikti...23 eylülde doktora gittim ultrasyonda doktor göremedi..idrar testi yapti negatif dedi..apandist olabilir dedi ev doktoruma gönderdi..28 eylülde kan testi yapildi..sonuca göre 5 haftalik hamileyim...dun aksamda belimden sirtima dogru bi agri vardi..gecmeyince hastaneye gittim..ultrasyonda bebegi görmedi doktor..kan aldi degerler 32.000 e yükselmis ama bebek yok ortada...neyse bugun kadin doktoruma gittim..dunkü olayi anlattim hastane kagidini verdim..bide ben bakayim dedi..bakti ve bebegimi gördü..hatta ben bile gördüm..kalbide atiyodu...:):):) su anda cok mutluyum
selam arkadaslar...bende en son 26 agustosta hastalanmistim.normalde 20 eylülde hastalanmam gerekiyodu olmadim...kasiklarimdada agri olmaya baslayinca süphelenip idrar testi yaptim..pozitif cikti...23 eylülde doktora gittim ultrasyonda doktor göremedi..idrar testi yapti negatif dedi..apandist olabilir dedi ev doktoruma gönderdi..28 eylülde kan testi yapildi..sonuca göre 5 haftalik hamileyim...dun aksamda belimden sirtima dogru bi agri vardi..gecmeyince hastaneye gittim..ultrasyonda bebegi görmedi doktor..kan aldi degerler 32.000 e yükselmis ama bebek yok ortada...neyse bugun kadin doktoruma gittim..dunkü olayi anlattim hastane kagidini verdim..bide ben bakayim dedi..bakti ve bebegimi gördü..hatta ben bile gördüm..kalbide atiyodu...:):):) su anda cok mutluyum
busecim senle durumumz aynı bende en son 17 ağstosta regl olmştummm hala beklemedeyimm ama ben 10 gün geçince kan testi yaptrdmm negatifti şimdi 20 gün falan oluyo geçeli sanırım offf herkes dr a git dioo ama korkuorum biraz daha bekliycemmm belki regl olurum..sen ne yapmayı düşünüosun canımm.....
gülşahcım sana da hayırlı olsun tatlım darısı başımızaaa yaaa ne güzellllll
bence sen kan testini tekrarlamalısın Allah korusun bu kadar gecikme pek iyi değil en azından bi dr a görün
Kızlar geç döllenme tam olarak ne? İlişkiden ne kdr sonra oluyo? Spermler 72 saat yasayabiliyorsa ne kdr geç olabilir ki bir türlü anlayamadımBiri beni bilgilendirebilir mi ..
izninizle birşey sormak istiyorum: yumurtalıkların tembel olması,tembel çalışması ne demek ve hamile kalmayı nasıl etkiler?
en sonda söyleneceği en başta söyleyeyim doğal yoldan hamile kalmayı kötü etkiler canım. çünkü yumurtalık tembel ise yumurtayı tam olarak oluşturmaz. bu da döllenmeye engel olur. yumurta büyür belli bi oldunluğa geldinğinde çatlar ve döllenmeye hazır olur. ama yumurta tembelliğinde bu yumurta hazır olmaz. ancak çeşitli ilaçlar yumurtalık uyarılarak yeterli büyüklükte ve istenilen sayıda yumurta üretimi sağlanır. üzülecek bi şey yoktur ancak ilaçlar biraz sorun yaratabilir.
yumurtalıkların tembel olmasının,tıptaki adı polikistik over,umutsuz olma derim,birçok insan hamile kalmış.
kızlar ben haftaya kan tsti yaptrcam muhtemelen dua edinde hayırlısı ile hamiş olayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?