[canım adetım gectı once ıdrar testı yaptırdım cok sılık bı cızgı cıktı bellı belırsız. 3.gunude kan verdım 40 cıktı degerım. cok dusuk dedı doktor normal gebelık degıl demıstı... normalde 1000 falan olması gerekıyormus. 1 hafta sonra tekrar kan verdım artmıstı. gec dollenme yasamısım meger...
Allah ısteyen herkese bebıs nasıp etsın... :Saruboceq:
sağol zeynep, dediğin gibi yapıcam heralde. dua et bana ve anne olmak isteyen herkese. Rabbim hakkımızda hayırlısını verir inşallah.
nerelerdesiniz be yaaaa
canıııııııııııııııııııımmoreliiiiiiiiiim çok bozuk. az önce lavobaya gittim ne göreyim hastalanmışım.. çoook sinirlendim.. eylülde hiç regl olmadım düşün, ekimin 6 sı ve geldiler... . kafam iyice karıştı verdiğim kontrol parasınamı yanayım..ümitlerime mi senağlama umarım senden hayırlı haberler alırız tatlışım... dualarım seninle .. :Saruboceq:
üzülme, Allah hayırlısını versin. bende senin gibi eylülde hiç adet olmadım. sat 16 eylüldü, bende olucam o zaman. ümidimi kaybetmiyorum, kısmet artık verdır bundada bir hayır. peki kontrollerinde ne dedi dr gecikmelerin için.
hiç bir şey göremeyince sadece rahim duvarın kalınlaşmış gebeliğe hazırlnıyor dedi o ne demek oluyorsa.. bende üzülüp demekki hiç bişi yok öylemi dedim.. o da bi kan testi yaptır bakalım belki geç döllenme de olabilir demişti. adet geçikmem için dediğim gibi adet söktürücü söylemişti dün.. kist felan yokmuş çok şükür bi sorun yok..sanırım eşimde bir problem var.. aklım iyice karıştı.. moralmenim sıfır.....senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
buse 1 tek cızgımı cıktı yanında ıkıncı bı sılık cızgı falan varmıydı
kızlar bende kan testi bile negatif cıktı.kistim vardı dr farlutal verdi onu kullnadım kutu bitti.
gecen cuma dr a gititm kistin durumu ne dedim ben hala adet olmadım.ve hamilesin dedi.
kan testinde bile çıkmamıştı.ultrasonda görünyor şimdi kese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?