Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buse sen bu arada ewde idrar testi yapıomsnn ben en son dün yaptım çok net negatifti canm yaaa offf ben hiç dr a gitmedimm bu konuda korkuorumm açıkçası kendmi hiç hamile gibde hissetmiorumm belirti falan yokk sende durumlar nasıl belirtin warmıı...
buse ben dr a alttan muayene etmesnden korkuyorummm offf ama mecbr gitcem artk hala tık yokkk
farbetter nasıl yanı ılacı ıctın ama hamılemısın anlamadım canım acıklarmısın
canımkısa bir süre değil nerdeyse 1 ay dır olmamışsın..tahlil yaptır ki sonrasında bebek varsa da yoksa da dr git...nie olmadın öğren derim ben...bebek yoksa (inşallah vardır)yeniden çalışmalara başlaman için adet olman gerek dr bunu sağlar en azından...
ben adete 4 gün kala test yaptım kocaman negatif...ama adetten 2 gün sonra pozitifi gördüm....
mrb arkadaşlar benim sat tarihim 22mayıs ondan sonra 22 haziranda olması gerekirken olmadı bugün ayın 2 si hala olması için bi belirti yok dün ewde idrar testi yaptım ve pozitif çıktı kesinleşsin diye hemen sağlık ocağına koştum gittim kan tahlili verdim ve 4.30 aldığım sonuç negatifti çok şaşırdım benim mahallemde oturan bi arkaaşım var kadın doğum ewinde çalışıyor oda geldi üzüldüğümü görünce bana ne dese beyenirsiniz bebek küçüktür belki o yüzden kanda belliolmamıştır dedi belki öle bir şey var belkide beni rahatlatmak için söledi ama bana onu söleyince ben biraz rahatladım bakalım hafta sonu kadın doğum ewine gidecem bide orada kan tahlili yaptıracam orada sonuç ne çıkacak bakalım
canım gebemisin çok merak ettim şuan bende aynı durumdayım çünkü
maalesef değilim doktor 3 tane hap verdi onları kullanıyorum
rabbim duaları geriçevirmez biran önce sağlıklı sıhatli evlatlar versin bizlerede inşallah canım.hayırlısı böyleymiş
Merhabalar konuyu görünce yazmak istedim. Bende32 günde bir adet görürüm adetim 1/2 gün geçtiğinde tahlilim negatif çıktı.adetimi 1hafta geçti tine negatif 2-3-4 hafta geçti yine negatif ilaç kullanmak istemedim hiç. Sonra adetimi 5 hFta geçti kanda yine negatifi gördüm .ama adetimi tam 1. 5 ay geçtikten sonra 10 çıktı beta hcg inanamadım . Sonra yükseldi yükseldi 1500 e kadar geldi ama düşükle sonuçlandı . Onun için hiç sormayın arkadaşlar adetim 1 hafta geçti 3 hafta geçti hamile olabilirmiyim diye. İnanın rabbim isterse her an olabilirsiniz . Yumurtlamaymış ateşmiş bunlar sadece kendimizi oyalamaktan başka birşey değil rabbime emanet herşey o ne zaman isterse o zaman gönderecek bize meleklerimizi...
Allahım sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etdin hepimize inşallah ...
Merhabalar konuyu görünce yazmak istedim. Bende32 günde bir adet görürüm adetim 1/2 gün geçtiğinde tahlilim negatif çıktı.adetimi 1hafta geçti tine negatif 2-3-4 hafta geçti yine negatif ilaç kullanmak istemedim hiç. Sonra adetimi 5 hFta geçti kanda yine negatifi gördüm .ama adetimi tam 1. 5 ay geçtikten sonra 10 çıktı beta hcg inanamadım . Sonra yükseldi yükseldi 1500 e kadar geldi ama düşükle sonuçlandı . Onun için hiç sormayın arkadaşlar adetim 1 hafta geçti 3 hafta geçti hamile olabilirmiyim diye. İnanın rabbim isterse her an olabilirsiniz . Yumurtlamaymış ateşmiş bunlar sadece kendimizi oyalamaktan başka birşey değil rabbime emanet herşey o ne zaman isterse o zaman gönderecek bize meleklerimizi...
Allahım sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etdin hepimize inşallah ...