Geç döllenme

nevkı valla super anlatmıssın gec dollenmeyı senı tebrık ederım..bılgı ıcın tesekkurler

bende de belirti var diyemem kuzey16 arada bir uyku bastırıyo sadece o şüphelendirdi beni biraz. dra gitmektede korkulucak birşey yokki, seni muayene eder sorunun ne olduğunu söyler. sen olumsuz sonuçtanmı korkuyorsun? hayırlısı olsun canım benim ne diyelim. ben dra gittim gecikmemin 10.gününde muayene etti birşey sölemedi, kist falan olsaydı anlarmıydı kızlar o zaman. sadece progesteron testi istedi, o testi yapıpı başka nöbetçi dra gösterdim oda "bunu neden istemiş anlamadım" dedi. bende ondan sonra gitmedim, söktürücü yazıyodu onuda almadım. bence herşey kafaya takmaktan oluyo, kendi kendimizi rahat bırakmıyoruzki:umursamaz:

buse ben dr a alttan muayene etmesnden korkuyorummm offf ama mecbr gitcem artk hala tık yokkk

bende çok korkardım canım ama merak etme korkulacak hiçbirşey yok kendini kasmadığın sürece. git bak muayeneni ol buse demişti dersinalkisalkisalkis hem kaçış yok biliyorsun bari biran önce yen bu korkuyu olsun bitsin canım.

farbetter nasıl yanı ılacı ıctın ama hamılemısın anlamadım canım acıklarmısın

cnm ialcı kullanmaya basladıgımda henüz döllenme gerçekleşmemiş o yüzden bebege zararı olmadı..dr çok erken süreçte kullanıldıgı için zararını görmemişsin dedi.
şimdi 11.haftadayım.bebişte saglıklı çok şükür

kızlar bende geç döllenmeye yaşayanlardanım.benim şuan 7 haftalık hamile olmam gerekiyo.ama doktora gittim keseyi normalde üstten ultrasonla gördü ama bebek yoktu.ben çok üzüldüm istersen alttan bakalım belki görebiliriz dedi ve baktık bebeğimi gördük 5 ya da 6 haftalık dedi çok sevindim

Arkadaşlar mrb, yeni üye olanlardnım.. Geçen yıl bebeğimi 25 haftalıkken erken doğum nedeniyle kaybettim, 3 gün yaşayabildi sadece ( Temmuzun 25 inde doğdu ve 28 inde kaybettim Hemen hemen 6 ay geçti üzrinden, psikoljim yeni düzeldi ve şimdi tekrar bebeğim olsun istiyorum, 2 aydır korunmuyoruz, reglim 35 günde bir oluyor doğumumdan sonra, normalde bu ayın 1inde regl olmam gerekiyordu ama 8 gün geçti, gebelik belirtilerim var ama aralığın 22 sinde kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. şuan hamile kalmış olabilirmiyim acaba, kan testim negatif olduğu için idrar testi yapmaktan korkuyorum, aslında çıkmayacağından korkuyorum..

her ihtimal olabilir tabi bende adet günümde yaptım 3 gün geçti yaptım negatifdi 5. günde pozitif çıktı. umudunu yitirme ve sabret derim inş en kısa zzamanda hayırlı haberler alırsın

kızlar merhaba bende anne ol mak isteyenler kervanındayım 5 ay oldu evleneli bu ay yumurtalarım büyümedi eşiminde sperm hareketliliğinde biraz sıkıntımız var ben agnucaston kullandım bu ay ve hiç bebeğim olcak gibi düşünmedim ilk defa erken gebelik belirtisi bakmadım adetim 5 gün geçti idrarda çıkmıyor geç döllenme belki diye umut ediyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif olma riski yüksek diye sizce olurmu böyle olan varmı 16. günümde 10 mm di yumurtam geç döllenme olabilrimi

Bende tam bu soruyu sormuştum bugün tabiki herkeste olma ihtmali düşük bir durum ama bende bütün belirtiler vardı.Şuanda aynı şekilde düşünüyorum ama adetimden 4 gün öncesi olmasına rağmen bende negatif çıktı.Ama adetlerimde bu şekilde karnımda şişkinlik olmazdı olsada bu şekilde hissetmemiştim karnımda garip bir şişkinlik var.Umarım hayırlısıyla bende sendeki gibi pozitifle sonuçlanırım

Merhabalar konuyu görünce yazmak istedim. Bende32 günde bir adet görürüm adetim 1/2 gün geçtiğinde tahlilim negatif çıktı.adetimi 1hafta geçti tine negatif 2-3-4 hafta geçti yine negatif ilaç kullanmak istemedim hiç. Sonra adetimi 5 hFta geçti kanda yine negatifi gördüm .ama adetimi tam 1. 5 ay geçtikten sonra 10 çıktı beta hcg inanamadım . Sonra yükseldi yükseldi 1500 e kadar geldi ama düşükle sonuçlandı . Onun için hiç sormayın arkadaşlar adetim 1 hafta geçti 3 hafta geçti hamile olabilirmiyim diye. İnanın rabbim isterse her an olabilirsiniz . Yumurtlamaymış ateşmiş bunlar sadece kendimizi oyalamaktan başka birşey değil rabbime emanet herşey o ne zaman isterse o zaman gönderecek bize meleklerimizi...

Allahım sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etdin hepimize inşallah ...

mrb arkadaşlar benim sat tarihim 22mayıs ondan sonra 22 haziranda olması gerekirken olmadı bugün ayın 2 si hala olması için bi belirti yok dün ewde idrar testi yaptım ve pozitif çıktı kesinleşsin diye hemen sağlık ocağına koştum gittim kan tahlili verdim ve 4.30 aldığım sonuç negatifti çok şaşırdım benim mahallemde oturan bi arkaaşım var kadın doğum ewinde çalışıyor oda geldi üzüldüğümü görünce bana ne dese beyenirsiniz bebek küçüktür belki o yüzden kanda belliolmamıştır dedi belki öle bir şey var belkide beni rahatlatmak için söledi ama bana onu söleyince ben biraz rahatladım bakalım hafta sonu kadın doğum ewine gidecem bide orada kan tahlili yaptıracam orada sonuç ne çıkacak bakalım

canım gebemisin çok merak ettim şuan bende aynı durumdayım çünkü

rabbim duaları geriçevirmez biran önce sağlıklı sıhatli evlatlar versin bizlerede inşallah canım.hayırlısı böyleymiş

ewett allahıma yatıp kalkp dua edicem allahım şu ramazan ayının hürmetine bizlere kucağı boş olan herkese nasip eder inş
senin sonucun ne oldu sende de mi yok bebek

kızlar reglım 5 gun gectı doktora gııttım ultrasonla baktı vajınadan kontrol ettı bısey gozukmuo cnm dedı bıde kan tahlılı ıstedı ondada sonuç negatıf

sureklı gaz cıkama var ıdrarım kokulu gelmeye başladı beyaz akıntı var bel agrım var psikolojık dedım bastan ama hepsımı psikolojık arkadaş bugun adetim 7 gun geçtı goguslerımde damarlar cıkmıs ne bılıyımm ümıtlenıorum ıstee

merhaba yazın için çok ama çok tşk edrim bu siteyi yeni gördüm ve okudum suan senin durundamıyım halen netlik kazanmadı ama olsun istiyorum sonadet dönemim 4ağustos ve bugün itibariyle tam 20 gündür adat olmadım ve hiç bir belirtim olmadı sadace 2 gündür göğüslerimin ucu acıyor.normalde hiç bu kadr adet geçikmm olmazdı bir hafta faln ama hiç bu kadr değil ve daha öncekilerde karnım faln ağrırdı ama şuan adetim yeni bitmiş gibi..... bu arada bir sürü idrr testi yaptım evde en son dün akşamm ama maalesef hepsi negatif yarın kanda baktırayım diyorum ama bir türlü ayaklarım gitmiyor hastaneye sizce bendede geç döllenme olabilirmi.bu arada sizin anlattıklarınız bi arkadaşımı hatırlattı bana oda adeti gecikmiş fakat bir sürü idrr testinden sonuç alamamıştı kan testinde öğrendiğinde bebği 2 aylık olmuştu. neyse tşk ederim

iyi günler bende yazınızı yeni okudum . benim sormak istediğim peki bu gecikme sürecinde eşinizle birlikte oldunuzmu ? 24 eylülde regl olmam gerekiyordu benim adetim 10 gün geçti kan ve idrar testlerim negatif .dr um muayenede rahim çok kalın geç döllenme olabilir dedi . eşimle kasık ağrım çok old için en son 17 eylülde birlikte olduk . o yüzden size ilişkiye girdinizzmi diye sormak istedim . çok özel oldu ancak cevap vermek isterseniz. herşeyin hayırlısı hepimiz için

Arksdaslar benim sat 13 ekim 2-3 Kasım ovulasyon tarihim 35 gunde bur adet oluyirum adetime bir gun varken kan testi yaptırdım 22 çıktı bir gun sonra tekrar yaptim 35 çıktı umudum kalmadi düşük beklerken bugun test yaptım 205 çıktı dr gec dollenme olabilir dedi şuan hem mutluyum hem cok korkuyorum gec dolennemi kimyasal düşük mu? Acaba benim gibi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…