ya yazdıklarınızı okuyunca nasıl umutlandım. benimde adetim 15 gün geçti doktora gittik kan testim negatif çıktı.adet için iğne vrdi vuruldum hala adet olmadım.inş bende hamileyimdir.
canım dediği gibi dr. un bencede gebeliğe hazırlanıyordur rahmin, bakarsın önümüzde ki ay hamililik haberiniz alırız inş. ümitsiz olma, üzülmede, en azından olacağına dair işaretler var bak. bence üzüleceğin birşey yok, kendi kafamızda kuruyoruz sonrada hayal kırıklığına uğruyoruz. halbuki biliyoruzki Allah ne zaman takdir etmişse o zaman gelicektir inş. oluruna bırakmak lazım bence.
mrb arkadaşlar benimde adetim neredeyse 2 ay geçti geçen cuma doktora gittim ultrasonla bakarkn sende gebelik var dedi kan testi yaptırdık ama sonuç 0.9.çıktı.bir hafta sonra tekrar gel dedi.inşallah hamileyidir ve testte görünmemiştir.yazdıklarınızı görünce biraz ümitlendim. acaba testte çıkmadığında ultrasonda görülüyomu gebelik.
arkadaşım benim düzensizliğim kullandığım aylık iğnedenmiş doktor o yapabilir demişti bıraktım ama etkisi devam ediyo işte.birde uzun bi zamandan sonra az önce regl oldum.bu arada doktorum ultrasona bakarak orda bişey gördüğünü ve bunun gebelik olduğunu söylemişti ama herşey boş çıktı tabiki...neyse hayırlısı olsun ne diyim.bi dahaki aya inşallah....
busecım benımde kafam karıstı pekı gecıkme durumun nasıl..belırtılerın varmı..benım gebelıgımde de belırlı belırsız renksız bı cızgı cıkmıstı..gec dollenme olmusbenım belırtılerım vardı sen anlat bıraz
canım gecikmem neredeyse bir ay olucak, hala birşey yok. dr'ada gidemedim, hayırlısı olsun, umutla bekliyorum. belirti olarakta birşey yok aslında, sadece bir ara sürekli uykum vardı kendımı yorgun hissediyordum o kadar. başkada birşey yok.
cnm idrar testi yap,yada kanda baktır,olmassa bir dr.git,ne olur ne olmaz
canım ya idrar testi yapıyorum çıkmıyo, kanda da cesaret edemiyorum yaa, hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?