Mİnİk kuŞŞŞŞŞŞŞ haber yokmu, ÇatlayacaĞım meraktan yaaa
bitanem şimdi doktorumu aradım..malesef gebelik yok tatlım dedi ve bana bi adet söktürücü ismi verdi.. ama ben o adet söktrücüsünü alıp kullanmayı pek düşünmüyorum.. adetim geçikmişse gelsin efendin banane ..! bekliycem henüz ümidimi yitirmedim cnm..! ki benim adetim hiç gelmemezlik yapmazdı kabul etmiyoruuuuuuuuuuuuuum..
Canım ya üzülme ne olursun, hayırlısı olsun. bencede söktürücü alma ne olur ne olmaz. vardır bundada bir hayır. adet olmayıpta çok uzun süre sonra hamile olduğunu öğrenenler oluyo ya, hayırlısı olsun senin içinde.
bende tekrar kan testi yapmaya cesaret edemiyorum, ama neden geciktiğimide anlayamıyorum.
minik kuş senin ne gibi belirtilerin vardı? hepsini yazarmısın lütfen
canım peki doktor sana alttan ve ultrasyonla baktımı..? yoksa sadece gidip kan testimi yaptırdın..?
evet muayene oldum bende, gebelik yok gibi dedi .yinede kan testi istedi, oda negatif çıktı. adetim henüz 10 gün geçmişti. sonrada yapmadım kan testi bi daha. normal test yaptım idrar testi, oda sonuç vermedi açıkçası. saatler sonra çok belirsiz bir çizgi çıkıyo anlamadım
adet söktürücü felan kullan dedimi peki??
hayır canım, dr al dedi almadım. ne olur ne olmaz diye
o zaman ümidimizi yitirmeyip dua edicez bol bol canım.. Allah hepimize hayırlı,sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah tez zaman da:Saruboceq: dua edelim bir birimize.. ve sabırla bekleyelim zamana bırakalım.. kısmet artık..:Saruboceq:
buse 1 ..bence bı ıdrar testı alıp yap..bı an onece kurtul bu stresten..cok yakın arkadasım uc sene once 8 gun adet gecıkmesı yasadı o donemde kılo vermeye calsıyodu..doktor gecıkmeyı boyle acıkladı..gecıkmenın 10.gunu esıyle beraber oluyo o gun hamıle kalmıs yaklasık ıkı aylık bı gecıkmeden sonra hamıle kaldı..boyle seyler olabılıyo..benımde aynı adet olcakmısım gıbı belırtılerım vardı her seferınde tamam sımdı geldı dıyodum ama gelmedı
QUOTE=zeynepb;9462332]bende gec dollenme yasayanlardanım... ılk ogrendıgımde kan degerım cok dusuktu doktor dusuk yapıcak olabılırsın yada dıs gebelık olabılır demıstı... sonradan baska bı doktora gıttım tekrar kan verdım degerım yukselmıstı akabınde de keseyı gorduk zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?