• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme

ya yazdıklarınızı okuyunca nasıl umutlandım. benimde adetim 15 gün geçti doktora gittik kan testim negatif çıktı.adet için iğne vrdi vuruldum hala adet olmadım.inş bende hamileyimdir.

canım sabret bakalım sende, hakkında hayırlı ise hamilesindir inşallah. şimdi kaç gün gecikmelisiin?

ayyyyyy kızlar ya nerdesiniz yine, akşam ben foruma giremiyorum sabah siz! nasıl olucak böyle yaa

mrb arkadaşlar benimde adetim neredeyse 2 ay geçti geçen cuma doktora gittim ultrasonla bakarkn sende gebelik var dedi kan testi yaptırdık ama sonuç 0.9.çıktı.bir hafta sonra tekrar gel dedi.inşallah hamileyidir ve testte görünmemiştir.yazdıklarınızı görünce biraz ümitlendim. acaba testte çıkmadığında ultrasonda görülüyomu gebelik.

canım dediği gibi dr. un bencede gebeliğe hazırlanıyordur rahmin, bakarsın önümüzde ki ay hamililik haberiniz alırız inş. ümitsiz olma, üzülmede, en azından olacağına dair işaretler var bak. bence üzüleceğin birşey yok, kendi kafamızda kuruyoruz sonrada hayal kırıklığına uğruyoruz. halbuki biliyoruzki Allah ne zaman takdir etmişse o zaman gelicektir inş. oluruna bırakmak lazım bence.

haklısın canım..! üzülmiycem ve bu ay kafama da takmıycam..:çok üzgünüm: ovulasyon çubuklarıyla yumurtlama günlerimi takip edip öyle deniycem birde.. çünkü adet günlerim iyica şaştı.! umarım senden güzel ve hayırlı haberler alırız canım.. dualarım seninle ve bütün anne olmak isteyen herkesle..:Saruboceq:

mrb arkadaşlar benimde adetim neredeyse 2 ay geçti geçen cuma doktora gittim ultrasonla bakarkn sende gebelik var dedi kan testi yaptırdık ama sonuç 0.9.çıktı.bir hafta sonra tekrar gel dedi.inşallah hamileyidir ve testte görünmemiştir.yazdıklarınızı görünce biraz ümitlendim. acaba testte çıkmadığında ultrasonda görülüyomu gebelik.

dr un neye dayanarak gebelik var dediki acaba, bence biraz bekle tekrar test yaptır. inş hamilesindir, neden oluyo acaba bu gecikmeler, neden dr lar doğru düzgün bir açıklama yapmazlar anlayamıyorum ya. bende gittiğimde ultrasonlar baktı, kan testi progesteron testi istedi. bende testleri yaptım progesteronum düşük çıktı, nöbetçi dra gösterdim bana "neden bu testi istemiş anlayamadım" dedi. söktürcü yazıyodu bende almadım. ondan sonrada gitmedim zaten. ne dedikleri belli değil:1closedeyes:

arkadaşım benim düzensizliğim kullandığım aylık iğnedenmiş doktor o yapabilir demişti bıraktım ama etkisi devam ediyo işte.birde uzun bi zamandan sonra az önce regl oldum.bu arada doktorum ultrasona bakarak orda bişey gördüğünü ve bunun gebelik olduğunu söylemişti ama herşey boş çıktı tabiki...neyse hayırlısı olsun ne diyim.bi dahaki aya inşallah....

arkadaşım benim düzensizliğim kullandığım aylık iğnedenmiş doktor o yapabilir demişti bıraktım ama etkisi devam ediyo işte.birde uzun bi zamandan sonra az önce regl oldum.bu arada doktorum ultrasona bakarak orda bişey gördüğünü ve bunun gebelik olduğunu söylemişti ama herşey boş çıktı tabiki...neyse hayırlısı olsun ne diyim.bi dahaki aya inşallah....

canım hayırlısı olsun, aslında gebelik yoksa hemen adet olman iyi olmuş en azından ümitlenmemiş olursun. ben bu gecikmelerin vucudun bebek arayışlarına bağlıyorum şahsen. bende hayatta bu kadar gecikmezdim. hayırlısı. bu arada neden kimse yok forumda, giren hemen kaçıyo. bende kendi kendime böle yazıp duruyom kızlar yaaasenağlama

busecım benımde kafam karıstı pekı gecıkme durumun nasıl..belırtılerın varmı..benım gebelıgımde de belırlı belırsız renksız bı cızgı cıkmıstı..gec dollenme olmusbenım belırtılerım vardı sen anlat bıraz

benim belirtiler geç başladı..adetten 4 gün önce negatif...adetten 3 gün sonra da belirgin ama diğerine göre silik ikinci çizgi çıkmıştı...meğer geç döllenmeymiş..

mhtp hayırlısı olsun allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın durumumuz hemen hemen aynı adet gecıkmesınden 3 gun sonra bıle negatıftı sonra ogrendık ..ne guzel ... cok bekledınmı

busecım benımde kafam karıstı pekı gecıkme durumun nasıl..belırtılerın varmı..benım gebelıgımde de belırlı belırsız renksız bı cızgı cıkmıstı..gec dollenme olmusbenım belırtılerım vardı sen anlat bıraz

canım gecikmem neredeyse bir ay olucak, hala birşey yok. dr'ada gidemedim, hayırlısı olsun, umutla bekliyorum. belirti olarakta birşey yok aslında, sadece bir ara sürekli uykum vardı kendımı yorgun hissediyordum o kadar. başkada birşey yok.

canım gecikmem neredeyse bir ay olucak, hala birşey yok. dr'ada gidemedim, hayırlısı olsun, umutla bekliyorum. belirti olarakta birşey yok aslında, sadece bir ara sürekli uykum vardı kendımı yorgun hissediyordum o kadar. başkada birşey yok.

cnm idrar testi yap,yada kanda baktır,olmassa bir dr.git,ne olur ne olmaz

canım ya idrar testi yapıyorum çıkmıyo, kanda da cesaret edemiyorum yaa, hayırlısı olsun

cnm 2 daka birşey bu kan verecan 2 saat sonra sonuçları alacan,bu sıkıntında da kurtlumuş olursun,bende onceden cesaret edemıyordum,ama sonunda gittim yaptırdım

selam arkadaslar...bende en son 26 agustosta hastalanmistim.normalde 20 eylülde hastalanmam gerekiyodu olmadim...kasiklarimdada agri olmaya baslayinca süphelenip idrar testi yaptim..pozitif cikti...23 eylülde doktora gittim ultrasyonda doktor göremedi..idrar testi yapti negatif dedi..apandist olabilir dedi ev doktoruma gönderdi..28 eylülde kan testi yapildi..sonuca göre 5 haftalik hamileyim...dun aksamda belimden sirtima dogru bi agri vardi..gecmeyince hastaneye gittim..ultrasyonda bebegi görmedi doktor..kan aldi degerler 32.000 e yükselmis ama bebek yok ortada...neyse bugun kadin doktoruma gittim..dunkü olayi anlattim hastane kagidini verdim..bide ben bakayim dedi..bakti ve bebegimi gördü..hatta ben bile gördüm..kalbide atiyodu...:):):) su anda cok mutluyum

busecim senle durumumz aynı bende en son 17 ağstosta regl olmştummm hala beklemedeyimm ama ben 10 gün geçince kan testi yaptrdmm negatifti şimdi 20 gün falan oluyo geçeli sanırım offf herkes dr a git dioo ama korkuorum biraz daha bekliycemmm belki regl olurum..sen ne yapmayı düşünüosun canımm.....
gülşahcım sana da hayırlı olsun tatlım darısı başımızaaa yaaa ne güzellllll

Back