buse 1 benımde gec dollenme olmustu 1 agustos son adet tarıhım ..31 agustos esımle beraber olduk..gebelıgımı 27 eylulde ogrenebıldım...hatta doktor ımkansız deyıp bana adet sokturucu bıle verdı..ama kullanmadım..cunku hıssetmıstım bı garıplık oldugunu..eylulun 15 ı gıbı goguslerım sıstı damarlar cıktı..daha bı kac belırtım daha vardı..senınde suphelerın varmı ..yada durumun nedır
buse 1 benımde gec dollenme olmustu 1 agustos son adet tarıhım ..31 agustos esımle beraber olduk..gebelıgımı 27 eylulde ogrenebıldım...hatta doktor ımkansız deyıp bana adet sokturucu bıle verdı..ama kullanmadım..cunku hıssetmıstım bı garıplık oldugunu..eylulun 15 ı gıbı goguslerım sıstı damarlar cıktı..daha bı kac belırtım daha vardı..senınde suphelerın varmı ..yada durumun nedır
canım 20 gün geçmiş artık belli olur bence...bir test yap yada kan tahlili yaptır tekrardan...
canımkısa bir süre değil nerdeyse 1 ay dır olmamışsın..tahlil yaptır ki sonrasında bebek varsa da yoksa da dr git...nie olmadın öğren derim ben...bebek yoksa (inşallah vardır)yeniden çalışmalara başlaman için adet olman gerek dr bunu sağlar en azından...
ben adete 4 gün kala test yaptım kocaman negatif...ama adetten 2 gün sonra pozitifi gördüm....
canım bende bu gün doktora gittim, hatta az önce geldim..! en son 27 ağustosta regl olmuştum ve bu gün ayın 5 i gitmem gerektiğini düşündüm ve gittim..bazı belirtilerim bile vardı.. doktor hemen ultarsyn ile baktı bişi göremedi sonra alttan baktı, alttanda bişi göremedi sadece rahim duvarında kalınlaşma var gebeliğe hazırlanıyor olabilir vede geç döllenme olabilir dedi.ve kan testi yaptır birde öyle bakalım. dedi. bende şimdi büüyk bir umutla kan testi sonucumu bekliyorum canım.. Allah hepimize annelik duygusunu en yakın zaman da tattırsın inşallah..:Saruboceq:
ayy hadi inş. Allah gönlüne göre versin canım sonucu banada söler misinhihoyyyt
canım bende bu gün doktora gittim, hatta az önce geldim..! en son 27 ağustosta regl olmuştum ve bu gün ayın 5 i gitmem gerektiğini düşündüm ve gittim..bazı belirtilerim bile vardı.. doktor hemen ultarsyn ile baktı bişi göremedi sonra alttan baktı, alttanda bişi göremedi sadece rahim duvarında kalınlaşma var gebeliğe hazırlanıyor olabilir vede geç döllenme olabilir dedi.ve kan testi yaptır birde öyle bakalım. dedi. bende şimdi büüyk bir umutla kan testi sonucumu bekliyorum canım.. Allah hepimize annelik duygusunu en yakın zaman da tattırsın inşallah..:Saruboceq:
mink kuş nerdesin ya, kan testi sonucunu alamadınmı hala. hadi sonucu bekliyoruz umutla.
canımm hakkında hayırlı ise inşallah hamilesindir. saat kaç olursa olsun yaz sonucu. heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini. ama bişey yoksada üzülme hayırlısı olsun hakkında.:Saruboceq:
sağ ol canım benim eksik olma..! İNŞALLAH en yakıın zaman da senin de güzel haberlerini alırız.. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?