Bu benin olay biraz hamile olmadığımızı anlamak için olan bişey. Bi daha ilişkiye girme olmayacak. Sadece şuan hamile mi.değil mi onu anlamak istiyoruz. Ama geç döllenme olursa bu adette ortaya çıkmaz belki diye düşünüyoruz. Tam bi bilgimiz yok ondan sorduk.
Her halukarda ilişkiden sonraki ilk adet döneminde adet olduysan(Üstüne görme değil normal adet)hamile değilsindir. Yani bu geç döllenme çocuğun kaç haftalık olduğunu değiştiriyor değil mi ?Soyle diyim o zaman canım benm 20 agustosta adet gormem lazmdı 2snde test yaptm poztfti gec dollenme olmş o yuzden 3 haftalık daha bu tarz bsey olmş olablr adetini beklicek her halukarda adeti 1 yda 2 gun gecnce hemen kan testi yapın
Her halukarda ilişkiden sonraki ilk adet döneminde adet olduysan(Üstüne görme değil normal adet)hamile değilsindir. Yani bu geç döllenme çocuğun kaç haftalık olduğunu değiştiriyor değil mi ?
Olablir 2 gun sonra bida yaptir bence. Bende de gec dollenme varkızlar merhaba bende 4 gün gecıkmem var 2 gun gecıkmemde test yaptırdım 1.7 cıktı geç döllenme olma ihtimali varmıdır sizce
Aycacim merhaba benimkide gec dollenme 10 haftalik gorunuuuor iken 7 haftalik dedi doktor.ama endiseliyim aradaki fark kapanacakmi diye.Evet normalde adet gununun bitimnden itibaren hesaplanıyo gebelik ama gec dollenme oldugu için bikaç hafta gecikme olablyo benim su an 6 haftalık olması lazım ama 3.5 haftalık 2.5 hafta gec dollenme yuzunden sarkmış burdan ornek verym:) adet oldysan hamile deilsndr ztn cnm
Canım ben agustosta adet gormedm normalde ortalama 8 9 haftalık olmam lazımken 5 haftalıkmışım arada baya fark var gec dollenme bi problem değil benim su an boş gebelik olma ve kurtaj olma ihtimalim var kontrollerini aksatma canım allah hayrlısını versinAycacim merhaba benimkide gec dollenme 10 haftalik gorunuuuor iken 7 haftalik dedi doktor.ama endiseliyim aradaki fark kapanacakmi diye.
canım affına sığınarak bir şey soracağım. babası bebeği istersen doğur istersen aldır demişti. evli değilsin diye biliyorum. ailen bu konuda ne düşünüyor. seni yargılamak haddim değil ama düşüncelerini merak ediyorum. allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde. şimdiden hayırlı doğumlar.Canım ben agustosta adet gormedm normalde ortalama 8 9 haftalık olmam lazımken 5 haftalıkmışım arada baya fark var gec dollenme bi problem değil benim su an boş gebelik olma ve kurtaj olma ihtimalim var kontrollerini aksatma canım allah hayrlısını versin
O konu kapandi canim benim ondan bi beklentim yok zaten kendim bakcaktim ama bos gebelik olma ihtmalm varmis doktor kurtaja alcak pzt duruma gore ama saglikliysa kendim bakarim kimseye muhtac olmamcanım affına sığınarak bir şey soracağım. babası bebeği istersen doğur istersen aldır demişti. evli değilsin diye biliyorum. ailen bu konuda ne düşünüyor. seni yargılamak haddim değil ama düşüncelerini merak ediyorum. allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde. şimdiden hayırlı doğumlar.
en doğrusunu düşünüyorsun. stres falan da etkilemiştir seni. allah hakkında hayırlısını versin. nasibi varsa bebeğin seninle olur.ALlah gönlünden geçeni nasip etsin.O konu kapandi canim benim ondan bi beklentim yok zaten kendim bakcaktim ama bos gebelik olma ihtmalm varmis doktor kurtaja alcak pzt duruma gore ama saglikliysa kendim bakarim kimseye muhtac olmam
Su an tek dusundgm karnmdki zaten bnde oyle dusunuyorum allah nasibini yazdıysa muhakkak olur hayrlısı neyse o olsun.en doğrusunu düşünüyorsun. stres falan da etkilemiştir seni. allah hakkında hayırlısını versin. nasibi varsa bebeğin seninle olur.ALlah gönlünden geçeni nasip etsin.
Doktor ne diyo canım? Psikolojik olarak yalamcı gebelik yasıyosundur ondan adein gelmiyodur benimde basıma gelmşti :/ kontrollerini aksatma bence allah inş verir en kısa zamandaSlm arkadaşlar adet tarihim üstünden 22 gün geçti ve kan değerlerim hep 0 lar da çıkıyorDu bugün testı tekrar yaptırdım ve 1.17 cikti son ilişkinin üzerinden de 19 gün geçti geç döllenme de olsa artık kesin çıkardı dimi çok istediğimden ve evlendiğimden beri ilk defa böle bi gecikme yaşadığımdan hep hamileyim diye kuruyorum kafamda ama değilim sanırım. Bana yardımcı olun lütfen psikolojimi bozdum iyice. Bir dahaki Dr kontrolüm ptesi günü ve hala söktürücüyü kullanmadım baslamalimiyim
Bende bugun kurtaja gircemGittigim doktordan hiç memnun değilim hiç bilgi vermiyor bende başka bir Dr randevu aldım ptesi gidicem
Bende bugun kurtaja gircem
Doktor almadi pztye kadr bekleyelim dedi bakalim artkYaaa üzüldüm hakkında hayırlısı cnm
Hersey bitti...Hadi inş hayırlı haberler
Bu aciyi anlatmam tarif etmem mumkun degil allah kimsenin basina vermesinYaaa üzüldüm hakkında hayırlısı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?