Geç döllenme

Kizlar lutfen fikri olan yada bnm.durumumu yasayanlar bir yorum yapsin hikayemi bir anlatayim.
Simdi bnm.normalde adet dongum 35 40 günü buluyor bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandim adetimun 26.gunu cok kirmizi olmasada ikinci cizgi belirgindi ertesi gun siliklesti ben ogun çatladığını dusunurek 20 subat yani 40.günüm adet günüm dedim testi bikac gun sonra tekrar yaptim ikinci cizgi hic yoktu son bir testim kalmisti bata 4 kala yaptim ve ikinci cizgi silik bisekilde ortaya cikti baska testim kalmadi adeti bekled adet günü kesin olucam dedim oyle hissettim ped koydum pede acil lahve bir damla leke gelmis o kdr 2 gun gecince peceteye beyaz uogun kıvamlı bir akintiyla icinde ip gibi iki damla kan geldi ayni sey 6 gun gecincede oldu iki.idrar testi yaptim ikiside negatif 11.gecikme gunu saglik ocaginda kan verdim dr negatif dedi deger sormak aklima bile gelmedi o anki üzüntüyle
Suanda 14.gecikme günündeyim hala kasik agrilarim var goguslerim de 3 4 gun oncesine kadar hicbisey yoktu simdi hassaslasti uclari aciyor

Kimse yokmuuuuuuu
Canım bence pazartesi günü tekrar test yaptır sonrada bi doktora muayene ol derim. Benimde kafam karışık adetime 5 gün vardı içimde bi şüphe oluştu bide o gün bi rüya gördüm onunda etkisiyle hastaneye gidip kan tahlili yaptırdm. B hcg 1.20 çıktı. Daha beş gün var yine bi acaba dedim Nette araştırdım bu değerde olup yükselende var zamanla değeri düşende var adetim düzenlidir ilk evlendiğimiz ay on iki gün gecikti o zaman geciktikten sonra yaptırmıştm 0.44 çıkmıştı ilk ay normalmiş gecikme şimdi on aylık evliyim her ay bi acaba diyorum. Şimdi üç gün var salı günü adet günüm o günde kan vermeyi düşünüyorum adet olmazsam. Hayırlısı artık Rabbim ne verirse razıyız

Selam kizlar yeni hamilelerimizi tebrik ediorum Rabbim olmayanlarada nasip etsinnn....adet tarihim 6 subat ve 2 martta kan testi yaptim 1.20 ckti szce erken mi davranmsm yukselme ihtimali var mi ? Birde gogus ucndaki koyu alanda kabarcklar olusmstu onlarda artmis biraz belrti olablrmi

Kizlar dra gittim karnimdan usgyle bakti gebelik görünmüyor su anda temiz usg dedi kan testi istedi tshla prolaktinde istedi ama sonuc pztye kaldi.malesef inttende bakilmouor niyeyse giris yapamadim
Gerci eger bnmki gec dollenmeyse suanda 4 haftalik bir.hamilelik var ve karindan gorulmez dimi
Pzt kan sonucum.artik netlestirecek durumu bakalim

Kac gun geciktin ki?

Bugun itibariyle 15 gun geciktim kan sonucumda hamilelik 0.1 yok yani tsh prolaktinde normal usg de temiz kist filanda yok niye adet olmuyorum ben yaaa

Benim de bgun itibariyle tam 21 gun gecti ben de ayni durumdayim son adetten bu yana 53.gunim 48. Gunde en son yaptirdim kan tahlili yoktu yine oturup ağladım arakdasim tam 60.gunde hamile oldugunu gordu yani o zaman kanda cikti adet sokturucu kullanip olmayinca Kanda baktirdi oncesinde idrarda yoktu bisey ve su an hamile ben de bir umut bekliyorum iste

Kızlar sizce bişey var mı dünde böyle çıktı

Eklentiler

• image.jpeg
    19,6 KB · Görüntüleme: 422
Hadi yaa 60.gunde ogrendi demek...bnmde 55.günüm bgn

Hadi yaa 60.gunde ogrendi demek...bnmde 55.günüm bgn
Ben hayit otunin hapini kullaniyordum adet dongum normalde 40 41 45 falandi ama son iki adet tarihim hayit hapiyla biri 29 digeri ise 32 idi simdi son tarihe gore 21 gun gecmis oluyor

Adet döngun kac ki senini
40 gunu buluyor ona gore hesapliyorum.15 gun gecti diye bu ay ovu testi kullandim 26.gun cift cizgi cikti ertesi gun siliklesti sonra bikac gun sonra yine yaptim 2.cizgi hic gorunmedi adete 4 gun kala yaptigim ovu testimde ikinci cizgi silik cikti ama

Ovulasyon testleri hep yalan dicem ama bak ne oldu normalde Şubat ondortte agrilarim var ben adetimi bekliyorim yaptim ovu testi iki defa ilk defa koyu cikti sonra diger gun yine yaptim yine koyu çıktı hatta gebe sandim kendimi ovu testinde çıktı sandim ama üzerine adet de olmadim acaba diyorim adet olcagim gunler mi yumurtladim

Bnmde kafam karisik valla ne zmn yumurtladım yumurtlamadimmi yoksa hamilemiyimm degilmiyimm bir sorun yoksa neden adet olmuyorummm
Eger adet olursam kesin bu ayda yumurta takibi yaptircam.en azindan ne.zmn yumurtlama oluyo onu bilirim

Bilmiyorum adet sokturucu mu alsaydik kendimizi gebeyiz diye kandiriyormuyiuz benim şimdi agrim var gecen adet döneminde vardi gecti simdi trkrar basladi belki de gercekten adet olcam

Bilmiyorum adet sokturucu mu alsaydik kendimizi gebeyiz diye kandiriyormuyiuz benim şimdi agrim var gecen adet döneminde vardi gecti simdi trkrar basladi belki de gercekten adet olcam
Ben artik gebe olmadigima inaniyorum aslinda ama bosuna hormon.almak istemiyotum kendi gelsin istiyorum adetim

Her isim beni cok ugrastirmis yok daha degil bu kdr kolay olmayacak diyom bakalım

Sol tarafmda yanma gbi degsk bisey var adet mi olacam acaba ya off beklemek beklemek aslnda sncunun olmsz oldgnu bilerek beklemek ; ( Rabbim kimseyi bekletmesin bi anda mucize versin Insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…