Canım bence pazartesi günü tekrar test yaptır sonrada bi doktora muayene ol derim. Benimde kafam karışık adetime 5 gün vardı içimde bi şüphe oluştu bide o gün bi rüya gördüm onunda etkisiyle hastaneye gidip kan tahlili yaptırdm. B hcg 1.20 çıktı. Daha beş gün var yine bi acaba dedim Nette araştırdım bu değerde olup yükselende var zamanla değeri düşende var adetim düzenlidir ilk evlendiğimiz ay on iki gün gecikti o zaman geciktikten sonra yaptırmıştm 0.44 çıkmıştı ilk ay normalmiş gecikme şimdi on aylık evliyim her ay bi acaba diyorum. Şimdi üç gün var salı günü adet günüm o günde kan vermeyi düşünüyorum adet olmazsam. Hayırlısı artık Rabbim ne verirse razıyızKimse yokmuuuuuuu
Kizlar dra gittim karnimdan usgyle bakti gebelik görünmüyor su anda temiz usg dedi kan testi istedi tshla prolaktinde istedi ama sonuc pztye kaldi.malesef inttende bakilmouor niyeyse giris yapamadim
Gerci eger bnmki gec dollenmeyse suanda 4 haftalik bir.hamilelik var ve karindan gorulmez dimi
Pzt kan sonucum.artik netlestirecek durumu bakalim
Hadi yaa 60.gunde ogrendi demek...bnmde 55.günüm bgnBenim de bgun itibariyle tam 21 gun gecti ben de ayni durumdayim son adetten bu yana 53.gunim 48. Gunde en son yaptirdim kan tahlili yoktu yine oturup ağladım arakdasim tam 60.gunde hamile oldugunu gordu yani o zaman kanda cikti adet sokturucu kullanip olmayinca Kanda baktirdi oncesinde idrarda yoktu bisey ve su an hamile ben de bir umut bekliyorum iste
Canim malesef yok gibi yani şöyle golge gibi bisey var gibi ama bnm kendi testlerimdede çıkıyordu bazen oyleKızlar sizce bişey var mı dünde böyle çıktı
Adet döngun kac ki seniniHadi yaa 60.gunde ogrendi demek...bnmde 55.günüm bgn
Ben hayit otunin hapini kullaniyordum adet dongum normalde 40 41 45 falandi ama son iki adet tarihim hayit hapiyla biri 29 digeri ise 32 idi simdi son tarihe gore 21 gun gecmis oluyorHadi yaa 60.gunde ogrendi demek...bnmde 55.günüm bgn
40 gunu buluyor ona gore hesapliyorum.15 gun gecti diye bu ay ovu testi kullandim 26.gun cift cizgi cikti ertesi gun siliklesti sonra bikac gun sonra yine yaptim 2.cizgi hic gorunmedi adete 4 gun kala yaptigim ovu testimde ikinci cizgi silik cikti amaAdet döngun kac ki senini
Bnmde kafam karisik valla ne zmn yumurtladım yumurtlamadimmi yoksa hamilemiyimm degilmiyimm bir sorun yoksa neden adet olmuyorummmOvulasyon testleri hep yalan dicem ama bak ne oldu normalde Şubat ondortte agrilarim var ben adetimi bekliyorim yaptim ovu testi iki defa ilk defa koyu cikti sonra diger gun yine yaptim yine koyu çıktı hatta gebe sandim kendimi ovu testinde çıktı sandim ama üzerine adet de olmadim acaba diyorim adet olcagim gunler mi yumurtladim
Ben artik gebe olmadigima inaniyorum aslinda ama bosuna hormon.almak istemiyotum kendi gelsin istiyorum adetimBilmiyorum adet sokturucu mu alsaydik kendimizi gebeyiz diye kandiriyormuyiuz benim şimdi agrim var gecen adet döneminde vardi gecti simdi trkrar basladi belki de gercekten adet olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?