Geç döllenme

Hayirli cumalar kizlar
Ben 20 yasindayim 1 yildir evliyim
6aydirda bebiis istiyoruz doktorda butun testleri yaptirdim bir sorun yok cok sükür bekliceksin dedi ben cok takiyorum o yuzdende galiba iki aydir adetim düzensizlesti bu ay 2 gün pembe kan gibi lekelenme oldu sonra 4-5 gün kahve rengi oldu adetim 2 gün gecikince test yapiyim dedim negatif cikti dün doktora gittim asadan bakti birsey yok dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedii hamile olabilirmiyim
Adetim bugün 7 gün gecikmis oldu yani

Hep ysptigim testler negatig cikinca korkuyorum kan testine. Catlamszmiyim bide bna sor sen :)

Bende de aynı şeyler oldu canım, yalnız değilsin :) benimde hemen hemen 6 ay olmuştur bebek isteyeli ve deneyeli hala olmadı ve garip bi düzensizlik oldu adetimde, bu ayda bugünle birlikte 5 gün gecikme oldu mesela, 2 ay önce 8 gün gecikti falan.. Bende kime söylüyosam bu durumumu rahim kendini gebeliğe hazırlıyor gecikmeler ondan olabilir gibi yorumlar alıyorum.. Senin gibi doktorada gittim bi problem çıkmadı şükür.. Ama hala bekliyoruz, bakalım bu ay Allah Kerim.. İnşallah Rabbim gönlümüze göre vericek, inanıyorum ben, bana küçüksün takma kafana olur diyolar :))) sen benden de küçüksün bende sana diyim, takma kafana olur elbet :)))

Hep ysptigim testler negatig cikinca korkuyorum kan testine. Catlamszmiyim bide bna sor sen :)
Ama 13 gün az bi zaman değil yani normalde de bu kadar gecikmiyosa ilk defa olduysa bence yap artık bi test ve bizede bildirrr :)

Yanliz degilmisimm demekki :) benim bugün adetim 10 gün gecikti testte yapmicam kararliyim :) hep uzuluyorum sonra persembe randevum var onu beklicem insallah aklimdan hiiic cikmiyoki :)

Yanliz degilmisimm demekki :) benim bugün adetim 10 gün gecikti testte yapmicam kararliyim :) hep uzuluyorum sonra persembe randevum var onu beklicem insallah aklimdan hiiic cikmiyoki :)
Ay koca 3 gün geçer miii, test yapmamayı başarırsan büyükk bi aferini hakettin demektir :)) inşallah bende yapmıcam test falan, istediği kadar geciksin :)) perşembe günü sonuçlarını bekliyor olucam

Ay koca 3 gün geçer miii, test yapmamayı başarırsan büyükk bi aferini hakettin demektir :)) inşallah bende yapmıcam test falan, istediği kadar geciksin :)) perşembe günü sonuçlarını bekliyor olucam

Sonra cok üzülüyorum ama görünce artik aglamaya basliyorum takmamaya caliscam insallah o yuzden beklicem test yapmicam daha sende takmamaya calis canim sonra uzuluyoruz

Sonra cok üzülüyorum ama görünce artik aglamaya basliyorum takmamaya caliscam insallah o yuzden beklicem test yapmicam daha sende takmamaya calis canim sonra uzuluyoruz
Aynen öyle doktorlar bile söylüyo stres yapılmaması gerektiğini, becerebilene helal olsun

Arkadaşlar merhaba bende 12şubattan beri adet görmüyorum arasıra testler yaptım amaçıkmadı sürekli kasıklarda ve bacaklarımda ağrı oluyor adet oldum sanıyorum yok hiçbişey hiçbu kadar gecikmezdi hormon bozukluğumu oldu diyorum zaten hipotiroidim var ama ilacımıda düzenli içiyorum aklıma geç döllenme olma ihtimali geliyor bikaç gün sonra adet olmazsam kan testi yaptıracağım kısmet umarım herkesin hakkında hayırlısı neyse o olur Allah büyük

Yarın gidicem şoku atlatırsamm, sabah bi test daha yapıcam hatta kalbime inicek iyice kesin test bozuktur diyorum bu sonucu gördügümden beri, o derece inanamıyorum

Bebeğim hamilesin maşallah çok net çıkmış :) benimbile silik ti ilk düşün hayırlı olsun gülüm

Yarın gidicem şoku atlatırsamm, sabah bi test daha yapıcam hatta kalbime inicek iyice kesin test bozuktur diyorum bu sonucu gördügümden beri, o derece inanamıyorum

Bizede yaaaz am yanlis olucagini sanmiorum canim :) hayirli olsun simdidenn bence hemen doktra git :) canim benimm :)) cok sevindim

Bizede yaaaz am yanlis olucagini sanmiorum canim :) hayirli olsun simdidenn bence hemen doktra git :) canim benimm :)) cok sevindim
Bebeğim hamilesin maşallah çok net çıkmış :) benimbile silik ti ilk düşün hayırlı olsun gülüm
Yaaaa öyle mi diyosunuz hala inanmış değilimm randevu aldım saat 3 bucuga vardı en erkenn.. Onun dısında sabah bi tane daha test yaptım aynısı cıktııı, galiba, resmen, apacık hamileyim ben yaaa

Yaaaa öyle mi diyosunuz hala inanmış değilimm randevu aldım saat 3 bucuga vardı en erkenn.. Onun dısında sabah bi tane daha test yaptım aynısı cıktııı, galiba, resmen, apacık hamileyim ben yaaa

Öğle Birtanem maşallah beş belli gebelik var yoksa çizgi cikmazdi ve seninki bariz belli :) doktora git değerine baktım ozaman kesin inanirsin :)

Bencede hamilesin canimm haber ver bizede

Öğle Birtanem maşallah beş belli gebelik var yoksa çizgi cikmazdi ve seninki bariz belli :) doktora git değerine baktım ozaman kesin inanirsin :)
Bencede hamilesin canimm haber ver bizede
Ancak gelebildim doktordann, değerim 5106 cıktı gerçekten hamileymişim yaaaa, 2 hafta sonra kalp atıslarını duymayı bekliyorum tekrsr gel dedi doktorr aman allahımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…