• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme

Ancak gelebildim doktordann, değerim 5106 cıktı :KK17: gerçekten hamileymişim yaaaa, 2 hafta sonra kalp atıslarını duymayı bekliyorum tekrsr gel dedi doktorr aman allahımm:eek:

Hayirli olsun cok sevindimm rabbim saglikli kucagina almayida nasip etsin insallah isteyen herkezede nasip etsin:) istiydunn dimi sende :)

Ancak gelebildim doktordann, değerim 5106 cıktı :KK17: gerçekten hamileymişim yaaaa, 2 hafta sonra kalp atıslarını duymayı bekliyorum tekrsr gel dedi doktorr aman allahımm:eek:

Hayirli olsun Birtanem de istenmeyen gebelik sanırım :/

Hayirli olsun cok sevindimm rabbim saglikli kucagina almayida nasip etsin insallah isteyen herkezede nasip etsin:) istiydunn dimi sende :)
Hayirli olsun Birtanem de istenmeyen gebelik sanırım :/
İstiyodum tabi canlarr istemem mi, sadece şoktayım bi türlü atlatamıyorumm :)) Rabbim isteyen herkese versin insallah bir an önce.. 7 ay falan oldu sanırım deneyeli ve bu ay neredeyse hic denemedigimiz bir aydı yani bide onun şoku varr, o kadar sıklıkta denedik olmadı kac aydır, bu ay yarım yamalak oldu ve olduu, hic beklemedigim bi aydı o yüzden inanması zor benim icin :)) mucize oldu resmen...

İstiyodum tabi canlarr istemem mi, sadece şoktayım bi türlü atlatamıyorumm :)) Rabbim isteyen herkese versin insallah bir an önce.. 7 ay falan oldu sanırım deneyeli ve bu ay neredeyse hic denemedigimiz bir aydı yani bide onun şoku varr, o kadar sıklıkta denedik olmadı kac aydır, bu ay yarım yamalak oldu ve olduu, hic beklemedigim bi aydı o yüzden inanması zor benim icin :)) mucize oldu resmen...

Neee güzel ya amin canim insallah darisi bize insallah :)

kızlar merhaba bugün adet gecikmesinin 6.günü doktordan geldim beta 1,20 cıktı prolaktinde 15,43 haftaya cumaya tekrar gel dedi ne zor süreç bu... ilk kez gecikme yaşıyorum... bu arada eylülde kimyasal gebelik yasadım ekimde korundum sonra tekrar bıraktık korunmayı 28 subat adetimin 2,günü ve hormon degerlerimde normal çıktı... bu gecikme gebeliğe bağlı olabilirmi...

Arkadaşlar gebelik ogreneli 7 hafta oluyor ama doktor 5-6 haftalık hamilesun diyor
Nasil oluyor bu basina gelen var mi

:KK17:meraba arkadaşlar bende yeni üyeyim geçen ay 17/03/2015 tarihinde başlayan 6 gün süren regl gördüm daha sonra aradan bi hafta on gün geçti ara kanama meydana geldi yaklaşık bi hafta oda sürdü ben 3. günde doktora gittim gerek ultrasonda gerekde kan tahlilinde aksi bi durum görmedi adetin 3. günü gitmemi söyledi adetim yaklaşık 11 gün gecikti bu ay henüz adet görmedim geçtiğimiz cuma idrar testi yaptım negatif çıktı napıcamı bilmiyorum elim kolum bağlandı yardımcı olur musunuzzz :cry:

23-30 mart arası adet oldm.17 nisanda da birlikte oldum.bgün 13 mayıs ve hala hadta olmadm.ama kanda da idrarda da bişey çıkmadı.dr adet söktürücü verdi 10 gündr kullanıyorm ama hala bişey yok.mayıs başından bu yana adet ağrısı gbi karın ağrısı oluyo geçiyo sürekli.hamileysem ne zmn öğrencem artık bunu yaa??

Kizlar ben Gec donlenme oldum adet duzensizligim vvardı bu ay 53 gun adet olmadim adet duzensizligi icin gittim 2 haftalik hamile oldugumu ogrendim adet gunu yumurtlamisim :)

Bişey sormak istiyorum. Bilgi alma amaçlı. Hani hamile olup olmadığını adet olup olmamakla anlıyoruz ya. Eğer geç döllenme olduysa o adete değil de bir sonraki adete mi bakmalıyız? Yani geç döllenme o ayki adet olup olmamayı etkiler mi

Bişey sormak istiyorum. Bilgi alma amaçlı. Hani hamile olup olmadığını adet olup olmamakla anlıyoruz ya. Eğer geç döllenme olduysa o adete değil de bir sonraki adete mi bakmalıyız? Yani geç döllenme o ayki adet olup olmamayı etkiler mi

Gec dollenme olduysa bile bunu hissedemiyomuşuz o yuzden adetini bekle gecktyse 10 gun kadar test yap bnmde gec dollenme var oyle belli oldu :)

Adetim oldu zamanında diyelim. Döllenme bundan sonra olup diğer adette belli olma olasılığı var mı

Bildiğim kadarını soyliym adetin bittikten sonraki ilişknde dollenme olabilir oburku adetini beklemen lazım ancak oyle sonuc alablrsn.
Bu benin olay biraz hamile olmadığımızı anlamak için olan bişey. Bi daha ilişkiye girme olmayacak. Sadece şuan hamile mi.değil mi onu anlamak istiyoruz. Ama geç döllenme olursa bu adette ortaya çıkmaz belki diye düşünüyoruz. Tam bi bilgimiz yok ondan sorduk.

Back