- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
Ancak gelebildim doktordann, değerim 5106 cıktıgerçekten hamileymişim yaaaa, 2 hafta sonra kalp atıslarını duymayı bekliyorum tekrsr gel dedi doktorr aman allahımm
Ancak gelebildim doktordann, değerim 5106 cıktıgerçekten hamileymişim yaaaa, 2 hafta sonra kalp atıslarını duymayı bekliyorum tekrsr gel dedi doktorr aman allahımm
Hayirli olsun cok sevindimm rabbim saglikli kucagina almayida nasip etsin insallah isteyen herkezede nasip etsin:) istiydunn dimi sende :)
İstiyodum tabi canlarr istemem mi, sadece şoktayım bi türlü atlatamıyorumm :)) Rabbim isteyen herkese versin insallah bir an önce.. 7 ay falan oldu sanırım deneyeli ve bu ay neredeyse hic denemedigimiz bir aydı yani bide onun şoku varr, o kadar sıklıkta denedik olmadı kac aydır, bu ay yarım yamalak oldu ve olduu, hic beklemedigim bi aydı o yüzden inanması zor benim icin :)) mucize oldu resmen...Hayirli olsun Birtanem de istenmeyen gebelik sanırım :/
İstiyodum tabi canlarr istemem mi, sadece şoktayım bi türlü atlatamıyorumm :)) Rabbim isteyen herkese versin insallah bir an önce.. 7 ay falan oldu sanırım deneyeli ve bu ay neredeyse hic denemedigimiz bir aydı yani bide onun şoku varr, o kadar sıklıkta denedik olmadı kac aydır, bu ay yarım yamalak oldu ve olduu, hic beklemedigim bi aydı o yüzden inanması zor benim icin :)) mucize oldu resmen...
Adet olmadan mı yu urtlamışsınKizlar ben Gec donlenme oldum adet duzensizligim vvardı bu ay 53 gun adet olmadim adet duzensizligi icin gittim 2 haftalik hamile oldugumu ogrendim adet gunu yumurtlamisim :)
Tebrikler göZün aydınKizlar ben Gec donlenme oldum adet duzensizligim vvardı bu ay 53 gun adet olmadim adet duzensizligi icin gittim 2 haftalik hamile oldugumu ogrendim adet gunu yumurtlamisim :)
Tesekkur. Ederim :)Tebrikler göZün aydın
Adet gunumde yumurtaldimAdet ol
Adet olmadan mı yu urtlamışsın
uzun süre gelmedi demiştin adet sonra gelince mi yumurtlamışsınAdet gunumde yumurtaldim
kan testi yaptırdın mı?Adet gunumde yumurtaldim
Bişey sormak istiyorum. Bilgi alma amaçlı. Hani hamile olup olmadığını adet olup olmamakla anlıyoruz ya. Eğer geç döllenme olduysa o adete değil de bir sonraki adete mi bakmalıyız? Yani geç döllenme o ayki adet olup olmamayı etkiler mi
Adetim oldu zamanında diyelim. Döllenme bundan sonra olup diğer adette belli olma olasılığı var mı
Bu benin olay biraz hamile olmadığımızı anlamak için olan bişey. Bi daha ilişkiye girme olmayacak. Sadece şuan hamile mi.değil mi onu anlamak istiyoruz. Ama geç döllenme olursa bu adette ortaya çıkmaz belki diye düşünüyoruz. Tam bi bilgimiz yok ondan sorduk.Bildiğim kadarını soyliym adetin bittikten sonraki ilişknde dollenme olabilir oburku adetini beklemen lazım ancak oyle sonuc alablrsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?