Yazını görünce şok oldum ve bende acımı paylaşmak istedim. Uzun zamandır bebek tedavisi görüyorum klomenler yumurta oluşumunu sağlamasına rağmen döllenme gerçekleşmedi şimdiye kadar iki ay önce göbekten iğne tedavisine geçtik 7 tane yumurtam oluştu ve catlatma iğnesi oldum günümden önce adetim başladı doktorum test yapmamı istedi ama sonuç negatif di. Doktorum bir ay dinlenmemi söyledi tedaviye ara verdik. Bu arada adet bitiminden on gün sonra lekeler gelmeye başladı doktorumla görüştüm ve doktorum bunun normal olduğunu yumurtaların çok olmasından ve aynı anda catlayamamasından kaynaklandığını söyledi. bu arada bir kere de ilişki oldu. ve ben annemi kaybettim

sonra kanamalarım devam etti ve adetim başladı bu arada ağrılarım olduğundan ilaç kullandım daha sonra kanamam kesilmediği için tekrar doktora gittim ve rahimin ortasında bir cisim var dedi ve gebelik testi istedi tabiki hiç beklemediğim birşeydi bu ve alakasız buldum ama test 354 çıktı yani hamileydim ertesi gün sonuçla doktoruma gittim ve düşük yapıyormuşum

uzun bi tedavinin ardından ilk kez hamileydim bana annemin hediyesi demiştim ama onu kaybettim

hayırlısı olsun hepimizin hakkında. bende senin gibi düşünüyor seni çok iyi anlıyorum Rabbim inş hepimizin kucağına evlatlar nasip etsin ve inş Rabbim sanada banada sabır versin mekanları cennet olsun anneciğininde anneciğiminde