Dünya bir sınav yeri Rabbim acumiza isyan etmede sabır etmeyi mutluluğumuzu da şükür edebilmeyi nasip etsin inş. Hakkımızda ne hayırlı ne ser biz bilemiyoruz ki. Dua et cnm güzel günler icinBu aciyi anlatmam tarif etmem mumkun degil allah kimsenin basina vermesin
Artık dua etmeye yuzum yok ne diyim bu hale getirenler bulsun allahındanDünya bir sınav yeri Rabbim acumiza isyan etmede sabır etmeyi mutluluğumuzu da şükür edebilmeyi nasip etsin inş. Hakkımızda ne hayırlı ne ser biz bilemiyoruz ki. Dua et cnm güzel günler icin
Canım benim dua her kapının anahtarıdır sakın öle düşünme sen allaha sığın Rabbim bir annenin evladına duyduğu şefkatten bile daha çok merhamet eder kuluna senı bu duruma koyanların yanına kalmaz hiçbişey allaha havale et.Artık dua etmeye yuzum yok ne diyim bu hale getirenler bulsun allahından
Ben de bu ay yaşadığım büyük bir acıdan dolayı sadece bir kez birlikte olabildim eşimle, o da reglin 21. günüydü. Normalde en geç 17. gün yumurtlarım.Eşimin gönlü olsun diye zoraki bir birliktelik oldu ve ilişkiden sonra hiç yatmadan kalkıp duş aldım. Yani hamile kalmam imkansız gibi bir şey. Ama yine de insan umutlanmadan edemiyor. Üstelik bu ay her aykinden daha çok ihtiyacım var anne olmaya. Çünkü canım annemi kaybettim. Yaramı başka türlü sarmam mümkün değil. Ancak anne olursam acılarım hafifler biraz. İmkansız gibi görünse de Rabbim ol derse olur.
Yazını görünce şok oldum ve bende acımı paylaşmak istedim. Uzun zamandır bebek tedavisi görüyorum klomenler yumurta oluşumunu sağlamasına rağmen döllenme gerçekleşmedi şimdiye kadar iki ay önce göbekten iğne tedavisine geçtik 7 tane yumurtam oluştu ve catlatma iğnesi oldum günümden önce adetim başladı doktorum test yapmamı istedi ama sonuç negatif di. Doktorum bir ay dinlenmemi söyledi tedaviye ara verdik. Bu arada adet bitiminden on gün sonra lekeler gelmeye başladı doktorumla görüştüm ve doktorum bunun normal olduğunu yumurtaların çok olmasından ve aynı anda catlayamamasından kaynaklandığını söyledi. bu arada bir kere de ilişki oldu. ve ben annemi kaybettimsonra kanamalarım devam etti ve adetim başladı bu arada ağrılarım olduğundan ilaç kullandım daha sonra kanamam kesilmediği için tekrar doktora gittim ve rahimin ortasında bir cisim var dedi ve gebelik testi istedi tabiki hiç beklemediğim birşeydi bu ve alakasız buldum ama test 354 çıktı yani hamileydim ertesi gün sonuçla doktoruma gittim ve düşük yapıyormuşum uzun bi tedavinin ardından ilk kez hamileydim bana annemin hediyesi demiştim ama onu kaybettim hayırlısı olsun hepimizin hakkında. bende senin gibi düşünüyor seni çok iyi anlıyorum Rabbim inş hepimizin kucağına evlatlar nasip etsin ve inş Rabbim sanada banada sabır versin mekanları cennet olsun anneciğininde anneciğiminde
amin canım..ölüm, doğum getirir derler ya bilemedim işte. rahmetli annem yoğun bakımda yatarken bir alt katta doğum yapan kadınların odaları vardı. Kapılarında pembeli mavili hoşgeldin bebek yazan kurdaleler vardı. Biz ölümü beklerken, onlar yeni bir hayatın mutluluğunu yaşıyorlardı. Anneleri yanlarındaydı. İçim öyle bir yandı ki, tarifi mümkün değil. Canım annem benim. Hsg çektirmeye beraber gitmiştik daha geçen ay. Ellerimden uçup gitti. O yoğun bakımdayken belki bir umut olur, annem hayata tutunur müjde verirsem diye kardeşimle test alıp o pis tuvaletlerde yaptım. O sırada adet oldum ve günlerce anneciğime bir Kuran okuyamadım. Rabbim inşallah tez vakitte acımızı dindirir yeni bir nefes ile..O kadar ihtiyacım var ki..kelimeler kifayetsiz kalır.
İnşallah canım. dayanacak halim kalmadı. tek tesellim bu olacak. dualarım seninle de olacak inşallah. duadan başka dayanağımız kalmadı artık. Rabbim merhametlidir. Birini alır diğerini verir.ne kadarda benzer seyler yaşamısızRabbim inş sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verir, melek annelerimiz dünya gözüyle göremediler ama inş cennet bahçelerinden izlerler torunlarını
çatlama iğnesi yaptırmış mıydın? bazen o tarz iğne ve ilaçların içinde hcg hormonu olduğu için idrar testi pozitif çıkabiliyor diye duymuştum. İnşallah seninki geç döllenmedir canım.kızlar bana da bir şey söyleyin lütfen. bugün son adet tarihimden itibaren 36. gün. ve hala adet olmadım 2 gün önce idrar testi yaptım sonuç resimdeki gibi çıktı. dün sabah kan verdim hcg 1.2 çıktı. kafayı yicem sizce geç döllenme olmuş olabilir mi böyle bir şey yaşayanlar varsa nolur cevap yazsın. tekrar kan vermeye korkar oldum
Yok bebeğim sadece coraspin ve folik asit kullanıyorumçatlama iğnesi yaptırmış mıydın? bazen o tarz iğne ve ilaçların içinde hcg hormonu olduğu için idrar testi pozitif çıkabiliyor diye duymuştum. İnşallah seninki geç döllenmedir canım.
Valla o zaman ne diyeyimYok bebeğim sadece coraspin ve folik asit kullanıyorum
Canim hamilesin sanirm rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinkızlar merhaba bende 4 gün gecıkmem var 2 gun gecıkmemde test yaptırdım 1.7 cıktı geç döllenme olma ihtimali varmıdır sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?