- 7 Ağustos 2024
- 148
- 57
- 32
-
- Konu Sahibi Bilgekkkkkkkkkkkkkk
İnşallah umudunuzu kaybetmeyin , en güzel haberler sizinle olsunİnşallah dün kan verdik 1.20 çıktı bugün kadın doğuma gittim alttan baktı kese göremedi tekrar kan istedi sonucu bekliyorum tek umudum sen 35 gün öğrenmişsin ya bir umut işte
kimyasal
Saol canım sende durumlar nedir pazartesi kan vermiştim 0.341 çıktı cuma tekrar verelim dediler bekliyorumİnşallah umudunuzu kaybetmeyin , en güzel haberler sizinle olsun
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben elendim maalesef gece tekrar test yaptırdım <0.2 çıktı bu saatten sonra yükselmez gecikmenin 31 günündeyiz doktora gideceğim artıkHayırlısı olsun hakkınızda
Bugün tam 13 haftalık oldu benim de , tarama testi yaptırdım geçen hafta , sonuçları bekliyoruminşallah sizin de bu haftalarınıza şahitlik ederiz
teşekkür ederimMaşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben elendim maalesef gece tekrar test yaptırdım <0.2 çıktı bu saatten sonra yükselmez gecikmenin 31 günündeyiz doktora gideceğim artık
Merhaba soğan kürü yaptım 5 gün 1 kere sadece gecikmexe 5. Günüm beta <1 sizce ne yapmalıyımBenim de adet geçikmesinde 70 günüm soğan kürüne başlamıştım bugün doktora gittim beta 623 çıktı çok şaşkınım döllenmenin bu kadar geç olması normal mi
Bence normal ben de çok geç öğrendim, çok önce yazmışsınız , durum nedir nasıl gidiyorBenim de adet geçikmesinde 70 günüm soğan kürüne başlamıştım bugün doktora gittim beta 623 çıktı çok şaşkınım döllenmenin bu kadar geç olması normal mi
Valla ne diyeceğimi bilemiyorum soğan küründen hemen sonraki adet döneminde mi geciktinizMerhaba soğan kürü yaptım 5 gün 1 kere sadece gecikmexe 5. Günüm beta <1 sizce ne yapmalıyım
Evet ama 4 günlük gecikmeden sonra yine adet oldum kısmetValla ne diyeceğimi bilemiyorum soğan küründen hemen sonraki adet döneminde mi geciktiniz
Bilge hanım nasılsınız, bebiş ne durumda bayadır giremiyordum merak ettim :))Hayırlısı olsun en doğru zamanda , hayırlısıyla gelsin inşallah
Merhaba çok teşekkür ederim , bugün 14 haftalık olduk , 2li tarama testi yaptık çok şükür sonuçlar çok güzel geldi bebişin gelişimi de güzel , cumartesi randevum var bakalım ne diyecekBilge hanım nasılsınız, bebiş ne durumda bayadır giremiyordum merak ettim :))
merhaba bende aynı durumdayım gecikememin 5. günü dün sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı aynı marka testi 3 gün önce yapmıştım negatifti hiç çizgi yoktu dün akşam kan verdim negatif idrarda pozitf kanda negatif çıktı çok üzüldüm siz tekrar test yaptınız mıBilge canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini :) Bende aynı durumdayım bugün sağlık ocağına kan testi yaptırdım 0 çıktı idrar testinde pozitif çıkıyor son adet tarihim 1 Eylül Bütün ümidim gitti inşallah benim de aynı senin ki gibi olur çok umut oldun bana
Teşekkürler bende iyiyim 9.haftadayız pazartesi kontrole gideceğim inşallah iyidir bebiş. Kan testlerini yaptırdım sonucu göstercem biraz K vitaminim düşük çıktı ilaç verir herhalde ama hep endişeliyimMerhaba çok teşekkür ederim , bugün 14 haftalık olduk , 2li tarama testi yaptık çok şükür sonuçlar çok güzel geldi bebişin gelişimi de güzel , cumartesi randevum var bakalım ne diyecekbunun yanı sıra hâlâ korku ve endişe içindeyim ya bir şey olursa diye merakla ilerliyoruz siz nasılsınız
Ay maşallah çok güzelTeşekkürler bende iyiyim 9.haftadayız pazartesi kontrole gideceğim inşallah iyidir bebiş. Kan testlerini yaptırdım sonucu göstercem biraz K vitaminim düşük çıktı ilaç verir herhalde ama hep endişeliyim
Amin inşallah bugün de kontrole gidiyorum inşallah iyidirAy maşallah çok güzelnasıl dayanıcam beklemeye dediğiniz zamanı hatırlıyorum , çok şükür her şey yolunda Allah ikimizin de sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah sağlıklı bir şekilde büyüyeceklerAmin inşallah bugün de kontrole gidiyorum inşallah iyidir
Bana da çıkardı gibi geliyor , geç yumurtlayacak da olabilirsinizKızlar 6 aylık bebegim var emziriyorum ilk kez 10 eylülde adet oldum bidaha olmadım gecikmenin 10.16.19.günlerintestbyaptm negatif çıktı hep olsa cıkardı heralde bu kadar gecikmeye
Kızlar 6 aylık bebegim var emziriyorum ilk kez 10 eylülde adet oldum bidaha olmadım gecikmenin 10.16.19.günlerintestbyaptm negatif çıktı hep olsa cıkardı heralde bu kadar gecikmeye
Öncekide gec döllenmeydi ama 12.günde testte cıkmıstı dediğiniz gec döllenme degil demi ilk kez adet olduğum icin yumurtlamayı takip edemedimBana da çıkardı gibi geliyor , geç yumurtlayacak da olabilirsiniz