Geç döllenme

Hayırlısı olsun hakkınızda
Bugün tam 13 haftalık oldu benim de , tarama testi yaptırdım geçen hafta , sonuçları bekliyorum inşallah sizin de bu haftalarınıza şahitlik ederiz

Hayırlısı olsun hakkınızda
Bugün tam 13 haftalık oldu benim de , tarama testi yaptırdım geçen hafta , sonuçları bekliyorum inşallah sizin de bu haftalarınıza şahitlik ederiz
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben elendim maalesef gece tekrar test yaptırdım <0.2 çıktı bu saatten sonra yükselmez gecikmenin 31 günündeyiz doktora gideceğim artık

Bilge hanım nasılsınız, bebiş ne durumda bayadır giremiyordum merak ettim :))
Merhaba çok teşekkür ederim , bugün 14 haftalık olduk , 2li tarama testi yaptık çok şükür sonuçlar çok güzel geldi bebişin gelişimi de güzel , cumartesi randevum var bakalım ne diyecek bunun yanı sıra hâlâ korku ve endişe içindeyim ya bir şey olursa diye merakla ilerliyoruz siz nasılsınız

merhaba bende aynı durumdayım gecikememin 5. günü dün sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı aynı marka testi 3 gün önce yapmıştım negatifti hiç çizgi yoktu dün akşam kan verdim negatif idrarda pozitf kanda negatif çıktı çok üzüldüm siz tekrar test yaptınız mı

Teşekkürler bende iyiyim 9.haftadayız pazartesi kontrole gideceğim inşallah iyidir bebiş. Kan testlerini yaptırdım sonucu göstercem biraz K vitaminim düşük çıktı ilaç verir herhalde ama hep endişeliyim

Ay maşallah çok güzel nasıl dayanıcam beklemeye dediğiniz zamanı hatırlıyorum , çok şükür her şey yolunda Allah ikimizin de sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar 6 aylık bebegim var emziriyorum ilk kez 10 eylülde adet oldum bidaha olmadım gecikmenin 10.16.19.günlerintestbyaptm negatif çıktı hep olsa cıkardı heralde bu kadar gecikmeye

Bana da çıkardı gibi geliyor , geç yumurtlayacak da olabilirsiniz
Öncekide gec döllenmeydi ama 12.günde testte cıkmıstı dediğiniz gec döllenme degil demi ilk kez adet olduğum icin yumurtlamayı takip edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…