Geç döllenme

İnşallah sağlıklı bir şekilde büyüyecekler 🧡 pazartesi günü benim de kontrolüm vardı 🍀 inşallah her şey yolundadır kalbinizi ferah tutun 🧡
Şükür yolunda her şey bebiş iyi ama benim biraz tansiyonum yüksek çıktı bir de guatr yüksek o yüzden ilaç kullanıyorum ama halledilmeyecek şeyler değil şükür. Cinsiyeti belli oldu mu bebişin ?

Öncekide gec döllenmeydi ama 12.günde testte cıkmıstı dediğiniz gec döllenme degil demi ilk kez adet olduğum icin yumurtlamayı takip edemedim
Geç döllenme geç yumurtlayınca oluyor zaten , ben de kürtaj olduktan sonra 1 kez reg olmuştum , sonrasında gecikmenin 35. Gününde kanda gebelik testim pozitif çıkmıştı , yani olan yumurtlama değil de olacak yumurtlama gibi düşünün, istemiyorsanız korunmaya , istiyorsanız ilişkiye devam etmelisiniz 🙏🏻 inşallah anlatabilmişimdir

Şükür yolunda her şey bebiş iyi ama benim biraz tansiyonum yüksek çıktı bir de guatr yüksek o yüzden ilaç kullanıyorum ama halledilmeyecek şeyler değil şükür. Cinsiyeti belli oldu mu bebişin ?
Çok şükür çok geçmiş olsun , siz de bebeğiniz de çok sağlıklı atlatırsınız inşallah 🧡🧡
Evet ptesi günü gittiğimde kesin olarak belli dedi doktor 🧡🧡 KIZ olacak inşallah 🤤🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Kızlar merhaba ben gecikmemin 14 . Günü bugün kan verdim ama kafam karişti referans birimi mililitre ama benim sonucun yanında lt yazıyor yardımcı olur musunuz sonucu yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_1304.png
    IMG_1304.png
    74,1 KB · Görüntüleme: 20
Geç döllenme geç yumurtlayınca oluyor zaten , ben de kürtaj olduktan sonra 1 kez reg olmuştum , sonrasında gecikmenin 35. Gününde kanda gebelik testim pozitif çıkmıştı , yani olan yumurtlama değil de olacak yumurtlama gibi düşünün, istemiyorsanız korunmaya , istiyorsanız ilişkiye devam etmelisiniz 🙏🏻 inşallah anlatabilmişimdir
Teşekkür ederim anladım 🙏 korunuyoruz ama inşallah yoktur 3. Cocuga hazır degilim Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah

Sizin bu yazınız ve minik1mucize bana ümit olduğu için bekliyorum gecikmemin 16. Günündeyim idrar negatif kan testini 4. Günde vermiştim negatifti uzandığımda gelen bi kasık ağrım var bide çok uyku halim başka da bi belirtim yok ama çok istiyorum bebek inşallah hamileyimdir. Allah sizi de sağlıklı sıhhatli bebeklerinize kavuştursun inşallah rahat sorunsuz bi haöilelik geçirirsiniz 😇😇

Sizin bu yazınız ve minik1mucize bana ümit olduğu için bekliyorum gecikmemin 16. Günündeyim idrar negatif kan testini 4. Günde vermiştim negatifti uzandığımda gelen bi kasık ağrım var bide çok uyku halim başka da bi belirtim yok ama çok istiyorum bebek inşallah hamileyimdir. Allah sizi de sağlıklı sıhhatli bebeklerinize kavuştursun inşallah rahat sorunsuz bi haöilelik geçirirsiniz 😇😇
Çok teşekkür ederiz 🤤 siz de inşallah bir an önce güzel ve umutlu haberler alırsınız , tavsiyem 12 13. Güne kadar sabırla bekleyin tekrar test yaptırmak için 🧡

X