• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme

Merhaba beta hcg değerime bakar mısınız artış normal mi
10 kasım 117
12 kasım 427
14 kasım 1363
17 kasım 4779
19 kasım doktor kontrolü var kese görünür mü
Kese kesin görünür bu değerlerde , hatta iyi cihazı olan doktor kalp atışını bile duyar 🥰🥰
Sağlıkla gelsin inşallah , hayırlı olsun 🧡

Kese kesin görünür bu değerlerde , hatta iyi cihazı olan doktor kalp atışını bile duyar 🥰🥰
Sağlıkla gelsin inşallah , hayırlı olsun 🧡
Amin inşallah teşekkür ederimmm bide ilk ultrasonda 3 cm kadar miyom yada kist gibi bişey gözüküyor tam belli değil dedi doktor gabeliktr sakıncalı bi durummudur

Amin inşallah teşekkür ederimmm bide ilk ultrasonda 3 cm kadar miyom yada kist gibi bişey gözüküyor tam belli değil dedi doktor gabeliktr sakıncalı bi durummudur
Sonradan eriyor diyenler var hatta hiç erimeyim onunla doğum yapanlar da var , foruma illa yazan birileri olmuştur bir bakın derim , kalbinizi hep ferah tutun 🥰

Baya olmuş yazmayalı nedir durumlar nasıl gidiyor merak ettim ❤️
Şükür güzel gidiyor Bilge hanım 18.haftadayız gelişimi güzel minnoş kızımın bir yandan isim düşünüyoruz birkaç hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğiz tiroit ve tansiyon ilaçlarla normale döndü ilerleyen günlerde de inşallah böyle devam eder siz ne durumdasınız isim düşündünüz mü?

Şükür güzel gidiyor Bilge hanım 18.haftadayız gelişimi güzel minnoş kızımın bir yandan isim düşünüyoruz birkaç hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğiz tiroit ve tansiyon ilaçlarla normale döndü ilerleyen günlerde de inşallah böyle devam eder siz ne durumdasınız isim düşündünüz mü?
Çok çok mutlu oldum , buraya girince gözlerim dolu dolu okuyorum çok duygulanıyorum ❤️ biz de iyiyiz çok şükür biz de 24 haftalık olduk her şey çok güzel gidiyor alışverişe de başladık, henüz isim bulamadık tavsiyelere açığım 🥰❤️❤️

Yaa çok güzel ben henüz başlamadım sizin gibi 24-25 olsun öyle başlarım diye düşünüyorum sadece büyük parçaları aldım beşik bebek arabası gibi kıyafete hiç girmedim isim biz de arayıştayız bakalım neye karar vereceğiz

Back