- 28 Eylül 2024
- 10
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi Bilgekkkkkkkkkkkkkk
Şükür yolunda her şey bebiş iyi ama benim biraz tansiyonum yüksek çıktı bir de guatr yüksek o yüzden ilaç kullanıyorum ama halledilmeyecek şeyler değil şükür. Cinsiyeti belli oldu mu bebişin ?İnşallah sağlıklı bir şekilde büyüyeceklerpazartesi günü benim de kontrolüm vardı inşallah her şey yolundadır kalbinizi ferah tutun
Geç döllenme geç yumurtlayınca oluyor zaten , ben de kürtaj olduktan sonra 1 kez reg olmuştum , sonrasında gecikmenin 35. Gününde kanda gebelik testim pozitif çıkmıştı , yani olan yumurtlama değil de olacak yumurtlama gibi düşünün, istemiyorsanız korunmaya , istiyorsanız ilişkiye devam etmelisinizÖncekide gec döllenmeydi ama 12.günde testte cıkmıstı dediğiniz gec döllenme degil demi ilk kez adet olduğum icin yumurtlamayı takip edemedim
Çok şükür çok geçmiş olsun , siz de bebeğiniz de çok sağlıklı atlatırsınız inşallahŞükür yolunda her şey bebiş iyi ama benim biraz tansiyonum yüksek çıktı bir de guatr yüksek o yüzden ilaç kullanıyorum ama halledilmeyecek şeyler değil şükür. Cinsiyeti belli oldu mu bebişin ?
Teşekkür ederim anladımGeç döllenme geç yumurtlayınca oluyor zaten , ben de kürtaj olduktan sonra 1 kez reg olmuştum , sonrasında gecikmenin 35. Gününde kanda gebelik testim pozitif çıkmıştı , yani olan yumurtlama değil de olacak yumurtlama gibi düşünün, istemiyorsanız korunmaya , istiyorsanız ilişkiye devam etmelisinizinşallah anlatabilmişimdir
Kızlar merhaba ben gecikmemin 14 . Günü bugün kan verdim ama kafam karişti referans birimi mililitre ama benim sonucun yanında lt yazıyor yardımcı olur musunuz sonucu yorumlar mısınız
Sizin için en hayırlısı ne ise ve gönlünüzden geçen ne ise o olsun inşallahSilikte olsa bu zamana cıkardı diyorum çünkü 2.bebeğimde 12. Gün silik çıkmıştı bide cok sık emiyo bebeğim umarım ondandır diyorum
Of dimi ya ne demek ki bu sonuç anlamadım bendeBen ilk kez böyle bir sonuç görüyorum açıkçası
Çok teşekkür ederim amin sizde sağlıkla kucağınza alırsınız inşallah hamilesiniz banada dua edin ne olurSizin için en hayırlısı ne ise ve gönlünüzden geçen ne ise o olsun inşallah
Bence bir doktora sorun , ne desek yalan olur vallaOf dimi ya ne demek ki bu sonuç anlamadım bende
Amin çok teşekkür ederim ben deÇok teşekkür ederim amin sizde sağlıkla kucağınza alırsınız inşallah hamilesiniz banada dua edin ne olur
Yaa çok sevindim sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inşallahÇok şükür çok geçmiş olsun , siz de bebeğiniz de çok sağlıklı atlatırsınız inşallah
Evet ptesi günü gittiğimde kesin olarak belli dedi doktorKIZ olacak inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim , sizinki belli olunca siz de haber verin lütfenYaa çok sevindim sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inşallah
Çok teşekkür ederizSizin bu yazınız ve minik1mucize bana ümit olduğu için bekliyorum gecikmemin 16. Günündeyim idrar negatif kan testini 4. Günde vermiştim negatifti uzandığımda gelen bi kasık ağrım var bide çok uyku halim başka da bi belirtim yok ama çok istiyorum bebek inşallah hamileyimdir. Allah sizi de sağlıklı sıhhatli bebeklerinize kavuştursun inşallah rahat sorunsuz bi haöilelik geçirirsiniz