Geç döllenme

burda yazılanları görünce bende yazayım dedim 6 eylülde ilişki durumu yaşadım 6 gün boyunca akıntım oldu birisindede lekenme oldu kahverengi ufak bir şey adetim düzenlidir ilk defa 4 gündür gecikmede karın ağrısı var ama adet ağrısı gibi değil pazar gününden beri ara ara koku hassasiyeti var, bel ağrısı var ,hafif iştahım çok açık cesaret edip test yapmadım.on gün gecikmesini bekliyorum suan adetimin inş bende hamileyimdir isteyen herkesin olsun rabbim kimseye aratmadan nasip etsin

burda yazılanları görünce bende yazayım dedim 6 eylülde ilişki durumu yaşadım 6 gün boyunca akıntım oldu birisindede lekenme oldu kahverengi ufak bir şey adetim düzenlidir ilk defa 4 gündür gecikmede karın ağrısı var ama adet ağrısı gibi değil pazar gününden beri ara ara koku hassasiyeti var, bel ağrısı var ,hafif iştahım çok açık cesaret edip test yapmadım.on gün gecikmesini bekliyorum suan adetimin inş bende hamileyimdir isteyen herkesin olsun rabbim kimseye aratmadan nasip etsin
Aminn inşallah 🤲🏻 10. Gün yaptığınız testle güzel haberlerinizi almayı diliyorum inşallah , buraya da yazın lütfen 🧡

Son adet tarihim 21 Haziran ama tek korunmasız ilişki 18 temmuz. 3 gün kala hamile kalmışım çünkü gebeliğim şu an 18 temmuz tarihiyle uyumlu gidiyor. İlişkiden yaklaşık 2 hafta sonrada idrar testinde silik çizgi çıkmıştı ama çok silikti ve kanda da 15 çıktı sonuç. Çok düşük bu arada bu sonuç. Ben adet olmadığım için 9. Günden sonra test yapıp durdum. O yüzden çok erken yakaladım. Sonra zamanla arttı şu an 10 haftalık. kan testi verip rahatlayın hemen çıkan bi test zaten

Son adet tarihim 21 Haziran ama tek korunmasız ilişki 18 temmuz. 3 gün kala hamile kalmışım çünkü gebeliğim şu an 18 temmuz tarihiyle uyumlu gidiyor. İlişkiden yaklaşık 2 hafta sonrada idrar testinde silik çizgi çıkmıştı ama çok silikti ve kanda da 15 çıktı sonuç. Çok düşük bu arada bu sonuç. Ben adet olmadığım için 9. Günden sonra test yapıp durdum. O yüzden çok erken yakaladım. Sonra zamanla arttı şu an 10 haftalık. kan testi verip rahatlayın hemen çıkan bi test zaten
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🧡

Merhaba arkadaşlar, 12 Haziran son adet tarihinin ilk günüydü 12 temmuzda regl olmam gerekiyordu fakat olmadım 22 temmuz'da yani gecikmenin 10. Günü kan testi yaptırdım 0 çıktı, bugün gecikmenin 26. Günü hala regl olmadım soğan kürüne başlayacktım regl olmak için ve emin olayım diye idrar testi kaset test yaptım silik ikinci çizgi çıktı , bu geç döllenme dedikleri durum olabilir mi bu kadar geç gebelik öğrenen var mı yoksa test yanlış diyip devam mı etmeliyim ne yapacağımı bilemiyorum .
Merhaba bilge hanım bende sizinle aynı durumdayım 29 Temmuz son adet günüm ağustos ayında regl olmadım 9 Eylül de kan verdim 0.6 ile negatif çıktı bütün ümidimi kaybettim sonra gecikme devam etti bende bir idrar testi daha yaptım ve gecikmenin 24.gününde pozitif gördüm kan verdim 2300 çıktı ertesi gün doktora gittim 5 haftalık gebesin kese var sağlıklı bebek dedi ama adete göre 8 haftalık olması gerekiyordu dedi haftaya gel bir daha bakalım kalp atışı duyarsak geç döllenme diyebilirim dedi çok mutsuzum moral olarak yıkılmış durumdayım siz ne durumdasınız kalp atışı duydunuz mu

Merhaba bilge hanım bende sizinle aynı durumdayım 29 Temmuz son adet günüm ağustos ayında regl olmadım 9 Eylül de kan verdim 0.6 ile negatif çıktı bütün ümidimi kaybettim sonra gecikme devam etti bende bir idrar testi daha yaptım ve gecikmenin 24.gününde pozitif gördüm kan verdim 2300 çıktı ertesi gün doktora gittim 5 haftalık gebesin kese var sağlıklı bebek dedi ama adete göre 8 haftalık olması gerekiyordu dedi haftaya gel bir daha bakalım kalp atışı duyarsak geç döllenme diyebilirim dedi çok mutsuzum moral olarak yıkılmış durumdayım siz ne durumdasınız kalp atışı duydunuz mu
Merhaba lütfen umutsuzluğa düşmeyin sizi o kadar iyi anlıyorum ki , asla kötü bir durum yok benim satımı 20 temmuz olarak belirledik kalp atışını da dinledik 2 hafta önce 🧡 şu an tam 10 haftalığız 🧡 ben de şu an acaba bir şey olmuş mudur kalbi durmuş mudur gibi stresler yapıyorum, yapmayın lütfen 🧡 doktor 13. Haftaya kadar dikkatli olmamı söyledi o zamana kadar da eşim de ben de diken üstündeyiz inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız , psikolojik olarak çok yorucu bir süreç hamile olduğuma henüz sevinemiyorum bile , inanın yazarken bile çok duygulanıyorum gözlerimden yaşlar akıyor 🥺 inşallah siz de bir an önce kalp atışını duyar ve ilk rahatlamanızı yaşarsınız 🧡 sağlıkla hepimizin kucağına alması nasip olsun inşallah 🧡🧡🧡 lütfen haber verin en azından konuştukça rahatlarız 🧡

İnanın günler geçmiyor nasıl bir hafta geçecek diye düşünüyorum stres yapmamaya çalışıyorum ama elimden olmadan kendimi düşünürken buluyorum
Çok iyi anlıyorum inşallah sağlıkla atlatırsınız süreci , bir an önce kalp atışını duymak ve sonrasında sağlıklı ilerlemesi nasip olsun inşallah 🧡 bundan 4 5 ay sonra karnımız büyümüş şekilde burada yorum yapmak hepimize nasip olsun 🥰

Merhaba arkadaşlar, 12 Haziran son adet tarihinin ilk günüydü 12 temmuzda regl olmam gerekiyordu fakat olmadım 22 temmuz'da yani gecikmenin 10. Günü kan testi yaptırdım 0 çıktı, bugün gecikmenin 26. Günü hala regl olmadım soğan kürüne başlayacktım regl olmak için ve emin olayım diye idrar testi kaset test yaptım silik ikinci çizgi çıktı , bu geç döllenme dedikleri durum olabilir mi bu kadar geç gebelik öğrenen var mı yoksa test yanlış diyip devam mı etmeliyim ne yapacağımı bilemiyorum .
Bilge canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini :) Bende aynı durumdayım bugün sağlık ocağına kan testi yaptırdım 0 çıktı idrar testinde pozitif çıkıyor son adet tarihim 1 Eylül Bütün ümidim gitti inşallah benim de aynı senin ki gibi olur çok umut oldun bana 🥲

Bilge canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini :) Bende aynı durumdayım bugün sağlık ocağına kan testi yaptırdım 0 çıktı idrar testinde pozitif çıkıyor son adet tarihim 1 Eylül Bütün ümidim gitti inşallah benim de aynı senin ki gibi olur çok umut oldun bana 🥲
Aminnn hepimizin gönlüne göre versin Allah 🤲🏻🤲🏻 daha senin gecikmenin üstünden 10 gün geçmemiş hemen umudunu yitirme lütfen gecikmenin 10. Gününü bekle derim 🧡🧡
bir de gecikmiş ya belki de şimdi bile yumurtluyor olabilirsin bence 2 3 günde bir gecikse bile değerlendirmek gerekiyor 🍀

Kızlar benim kafam çok karıştı şimdi size danissam bana yardımcı olur musunuz nolur biraz uzun olcak normalde adetlerim düzensiz olur bir kaç ay düzene girdi ben size düzene soktuğum aydan itibaren not aldığım tarihleri yazayım
31mayis adet
4 Haziran bitiş
30 Haziran adet oldum
5 temmuz bitti
24 temmuz adet oldum
29 bitti adet
20 Ağustos adet oldum
24 Ağustos bitti
Böyle yani en son 24 ağustosta bitti 6 Eylül'de lekelenme tarzında kanama oldu doktora göründüm yumurtlama kanaması olabilir dedi adet değildi o ama benim adet dongum öyle değildi eminim . Bugün ayın 4 ü ben bir Ekim'de test yaptırdım negatif çıktı ne tuhaftır ki kanıtlanan negatife inanmıyorum çünkü his dediğimiz şey varya bende dolu dolu o kadar eminim ki gebe oldugume bütün belirtileri yaşıyorum da halende adet olmadım yardimci olur musunuz lutfen

Benim de randevum 3 hafta sonra ve ben de şu an aynı durumdayım , umarım hiçbir sorun olmadan atlatırız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Canım bugün dayanamadım doktora gittim. Bebişin kalp atışını vajinal ultrason ile duyduk şükürler olsun doktor her şey yolunda gelişimi çok güzel dedi kalp atış sayısı cok güzel dedi kan testi istedi. Geç döllenme dedi ve 29 Temmuz olan son adet tarihimi 23 Ağustos olarak değiştirdi.

X