Merhaba mesajınızı okurken sanki kendi yaşadıklarımı okudum duygulandım hatırlayınca
olsa çıkardı evet ama belki de yumurtlayacağınız zaman henüz gelmemiş olabilir doktorlar en iyisini bilir tabi ama biz gecikme de olsa ilişkiye devam ettiğimiz için ben hep korktum söktürücü bir ilaç verirse ve bir şey varsa diye , kadın doğum randevusu da almıştım doktor gelmemişti soğan kürü de başlayacaktım klorsuz su bulamamıştım falan yani bir türlü başlayamamıştım hiçbir şeye , bir güç engelledi sanki beni
benim belirtilerim baş dönmesi ve aşırı koku hassasiyetimdi yani 5. Kattayız 1. Kattakilerin sucuk kokusunu alıyordum eşim hiç bir şey kokmuyor diyordu o zaman şüphe ettim ilk , baş dönmelerimi kandeğerlerim falan düşmüştür diye çok önemsememiştim
umudumu hiç kaybetmedim ve kan testinde HCG 0.0 çıkmasına rağmen hep hamilrymişim gibi düşündüm nedense , normalde asla böyle biri değilim sonuç çıktıysa net olarak başka bir şeyi düşünmem , bu sefer çok farklıydı bilemiyorum
yaşadıklarımı anlatınca boş yere umut vermekten de korkuyorum, ama umudunu yitirmeyenleri görünce mutlu da oluyorum , inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz