Geç döllenme

Hayırlısı olsun hakkınızda 🤲🏻🤲🏻
Bugün tam 13 haftalık oldu benim de , tarama testi yaptırdım geçen hafta , sonuçları bekliyorum 🍀 inşallah sizin de bu haftalarınıza şahitlik ederiz 🧡

Hayırlısı olsun hakkınızda 🤲🏻🤲🏻
Bugün tam 13 haftalık oldu benim de , tarama testi yaptırdım geçen hafta , sonuçları bekliyorum 🍀 inşallah sizin de bu haftalarınıza şahitlik ederiz 🧡
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben elendim maalesef gece tekrar test yaptırdım <0.2 çıktı bu saatten sonra yükselmez gecikmenin 31 günündeyiz doktora gideceğim artık

Bilge hanım nasılsınız, bebiş ne durumda bayadır giremiyordum merak ettim :))
Merhaba çok teşekkür ederim , bugün 14 haftalık olduk , 2li tarama testi yaptık çok şükür sonuçlar çok güzel geldi bebişin gelişimi de güzel , cumartesi randevum var bakalım ne diyecek 🥰 bunun yanı sıra hâlâ korku ve endişe içindeyim ya bir şey olursa diye merakla ilerliyoruz 🍀🧡 siz nasılsınız 🥰

Bilge canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini :) Bende aynı durumdayım bugün sağlık ocağına kan testi yaptırdım 0 çıktı idrar testinde pozitif çıkıyor son adet tarihim 1 Eylül Bütün ümidim gitti inşallah benim de aynı senin ki gibi olur çok umut oldun bana 🥲
merhaba bende aynı durumdayım gecikememin 5. günü dün sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı aynı marka testi 3 gün önce yapmıştım negatifti hiç çizgi yoktu dün akşam kan verdim negatif idrarda pozitf kanda negatif çıktı çok üzüldüm siz tekrar test yaptınız mı

Merhaba çok teşekkür ederim , bugün 14 haftalık olduk , 2li tarama testi yaptık çok şükür sonuçlar çok güzel geldi bebişin gelişimi de güzel , cumartesi randevum var bakalım ne diyecek 🥰 bunun yanı sıra hâlâ korku ve endişe içindeyim ya bir şey olursa diye merakla ilerliyoruz 🍀🧡 siz nasılsınız 🥰
Teşekkürler bende iyiyim 9.haftadayız pazartesi kontrole gideceğim inşallah iyidir bebiş. Kan testlerini yaptırdım sonucu göstercem biraz K vitaminim düşük çıktı ilaç verir herhalde ama hep endişeliyim 🥲

Teşekkürler bende iyiyim 9.haftadayız pazartesi kontrole gideceğim inşallah iyidir bebiş. Kan testlerini yaptırdım sonucu göstercem biraz K vitaminim düşük çıktı ilaç verir herhalde ama hep endişeliyim 🥲
Ay maşallah çok güzel 🧿 nasıl dayanıcam beklemeye dediğiniz zamanı hatırlıyorum , çok şükür her şey yolunda 🥰 🥰 Allah ikimizin de sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin 🧡 🍀 🧡

Kızlar 6 aylık bebegim var emziriyorum ilk kez 10 eylülde adet oldum bidaha olmadım gecikmenin 10.16.19.günlerintestbyaptm negatif çıktı hep olsa cıkardı heralde bu kadar gecikmeye

Bana da çıkardı gibi geliyor , geç yumurtlayacak da olabilirsiniz 🙏🏻
Öncekide gec döllenmeydi ama 12.günde testte cıkmıstı dediğiniz gec döllenme degil demi ilk kez adet olduğum icin yumurtlamayı takip edemedim

X