Geç döllenme yaşayanlar?

Ama sen hep duzenli oldugunu soyluyosun bebeyim ya cikmazsa da bi doktora gorun bakalim ne dicek direk sokturucuye basvurma
Aynn cnm benim duzenli ilk defa bole oldu ztn kontroller ettikten snra dr verirse cnm kullanrm o anladmda dedm iyi bir kontrole edcm ondn snrs cnm sence pazrtsi gnu bzmde ckar mi kandegermz pozitf: /

Aynn cnm benim duzenli ilk defa bole oldu ztn kontroller ettikten snra dr verirse cnm kullanrm o anladmda dedm iyi bir kontrole edcm ondn snrs cnm sence pazrtsi gnu bzmde ckar mi kandegermz pozitf: /
Rabbim insallah pozitifi gosterir yavrum bize de zaten kanda pozitifi goreyim idrar testine o ikinci cizgiyi en net sekilde gormek icin yapicam banane

Rabbim insallah pozitifi gosterir yavrum bize de zaten kanda pozitifi goreyim idrar testine o ikinci cizgiyi en net sekilde gormek icin yapicam banane
İns cnm :) ya bende yapcm bakalm kip kirmizimi dye cnm silikse kimyasal olablrmis: ( ins kipkirmizk olur cnm ya:))

Doktor bana geç döllenme diyor 2 hafta.
Be adetim geçtikten bir ya da iki gün sonra test yaptım iki defa çıkmıştı.

Doktor bana geç döllenme diyor 2 hafta.
Be adetim geçtikten bir ya da iki gün sonra test yaptım iki defa çıkmıştı.
Cnm senn ne gzl ckms bizim ckmadi pazartesye kadr beklcz iste:)

Harikaaaaaa olmaz miiiiiiii :)
Cnm simdi doktordan ciktim. Ultrasondan bakti bisey gordum ama kesin bisey soylemek istemiyorum dedi. Gebelik kesesi de olabilir adet geciktigi icin kan birikintiside olabilir dedi. Kan ver beta hcg ne bakalim dedi. Kan verdim iste yarin cikacakmis sonuclar yarin tekrar gidecem

İns hamilesindr kac gun gecmisti senn cnm ultrasonda baksana kese de olablr demis benim arkdsmda ole olmustu dr demisti kesede olablr dedi kanda ckti iste hamilegi:)

Ayyyy hadi insallah yavrummmmm yaa :) cok sevindim insallah hamilesindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…