Geç döllenme yaşayanlar?

Selamun aleykum kizlar :)
Benim bugun itibariyle adetim 16gün gecmis bulunmakta... Gecikmenin 4.cü ve 8inci günleri idrar testi yaptim Negatif.. Adet olmayı bekliyorum ama adetim bi turlü gelmiyor.
Bugun doktora gidicem ne var ne yok anlaşılcak. Bende bu siteden okudugum kadariyla insallah gec döllenme yaşamışımdır.. Belki size umut olurum dua edin bana...

Cnm 16 gun hic kanda ckmadi mi ya gec dollenmede idrrda ckmyo dye blyrm ama senn baya gecms ins bebesin senledr cnm ya sonclarni merk edyrm eger varsa kanda ckar bence bgn

10 gün geç döllenme olmuş keseyi 4,5 haftalikken gördüğümde soylemisti
Cnm senindemi 10 gun sonra ckti gec dollenme oldu galiba gec dollenme yasayanlarn kiz oluyr bebeklri bu arada bebegn iyimi dogm konlarini okuyrdumda 41hafta olmsru dogmamsti:)

O

OO sende bizdensn cnm senn daha once gecmismiyfi bole cnm sende kan testi yaptn mi cnm hic belrtn varmi benim hivbsy yok cnm
Daha önce geçti hamileydim şimdi de testlerim çok silik çıkıyor kimyasal geçirdim öncesinde yine aynısı olucak sanırım sinir oldum

Canim mutlaka yaz doktordan geldikten sonra

Daha önce geçti hamileydim şimdi de testlerim çok silik çıkıyor kimyasal geçirdim öncesinde yine aynısı olucak sanırım sinir oldum
İns olmaz cnm kimyasal dya et kimyasaldan snra dger ay hamile kalan cok kisi varms morqlni iyi tut ins kmyasal degldr belki daha kuck oldgndan oledr cnm

İns olmaz cnm kimyasal dya et kimyasaldan snra dger ay hamile kalan cok kisi varms morqlni iyi tut ins kmyasal degldr belki daha kuck oldgndan oledr cnm
Benim düşük yapalı üç ay oldu tuttuysa yeni inşallah kimyasal değildir

Valla yavru bende bekliyorum senin gibi kafam ne zaman atarsa o zaman gidicem :♡ bir kac gun arayla yine idrar testi yapmayi dusunuyorum
Ben pazartesiye kadr olmazsm gtcm hastaneye kan vermeye cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…