- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Hahahahaha durumlar aynı desene kaç gün olduYok kuzum ya bende daha yeni gittim geldi dye gelmedii aknti gelmis cnm ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaha durumlar aynı desene kaç gün olduYok kuzum ya bende daha yeni gittim geldi dye gelmedii aknti gelmis cnm ya
Bugun5. Gun oldu cNm rabbime cok dua ettim ALLAHIM hamileysem olmiyim adet dye ins olmam canm artk yeminle anne olmak cok istyrm isyan etmyrm hersyn hayrlisi ama baska bebekler gorunce icim gdyr cnm: ( sennde 5.ggunundu deme cnm test ne zmn yapcksnHahahahaha durumlar aynı desene kaç gün oldu
Aynen kuzum ikinci gün kanka negatif olunca moralım bozuldu benimde İnan çok iyi anlıyorum seni dr ayın 15 i dediBugun5. Gun oldu cNm rabbime cok dua ettim ALLAHIM hamileysem olmiyim adet dye ins olmam canm artk yeminle anne olmak cok istyrm isyan etmyrm hersyn hayrlisi ama baska bebekler gorunce icim gdyr cnm: ( sennde 5.ggunundu deme cnm test ne zmn yapcksn
Senndemi benim gbi negatf çıkti cnm ya ins ckar sonradan degerlerimiz yuksek uc kiside olmadk 5.gundu yarn 6.gun olcak 3kalms gtmene cnm birde bakmssn ckyr ama sen sakn heyecn yapma negatf ckcakms gbi dusun poztf cksn:)Aynen kuzum ikinci gün kanka negatif olunca moralım bozuldu benimde İnan çok iyi anlıyorum seni dr ayın 15 i dedi
Kuzum içimde umut yok rabbim hayırlısını versin diyorum bende şimdiye kadar on test yapardım yoksaSenndemi benim gbi negatf çıkti cnm ya ins ckar sonradan degerlerimiz yuksek uc kiside olmadk 5.gundu yarn 6.gun olcak 3kalms gtmene cnm birde bakmssn ckyr ama sen sakn heyecn yapma negatf ckcakms gbi dusun poztf cksn:)
Baskalrna diyince nye duruysn hemen yap dyem kendmizin basna geldgnde agrdan alyrz garipKuzum içimde umut yok rabbim hayırlısını versin diyorum bende şimdiye kadar on test yapardım yoksa
Kuzum limon karbonat çürütülmüş şeyler ama mantıklı olarak bakarsak bizimki ikinci gün negatif işte üstüne 8-10 gün beklememiz lazım ki çıksın çünkü benim idrar testi bile silik çıktı kanda negatif gördüm o yüzden beklemek gerekiyor sanırımBaskalrna diyince nye duruysn hemen yap dyem kendmizin basna geldgnde agrdan alyrz garip
aynnen hersyn hayrlisi cnm evde yaplck baska testler varmi ya eski yontemlerbiliyn mu
Benimde ole idrrda hayalet czgi vardi zor belliydi cnm yaptm negatfti kan senn gbi cnm aynen kiz beklyelm biz 10 gun felan olursa ins o zmn ckar cnm ya:) karbonat ben yapmstm koprdu ama degldm limon hic denemdm sen denedn mi idrrarini kaynatanlar var dusunsene insan mifesi kalkrKuzum limon karbonat çürütülmüş şeyler ama mantıklı olarak bakarsak bizimki ikinci gün negatif işte üstüne 8-10 gün beklememiz lazım ki çıksın çünkü benim idrar testi bile silik çıktı kanda negatif gördüm o yüzden beklemek gerekiyor sanırım
Hahahahaha yok kuzum denemedim ebe olduğum için çok duydumBenimde ole idrrda hayalet czgi vardi zor belliydi cnm yaptm negatfti kan senn gbi cnm aynen kiz beklyelm biz 10 gun felan olursa ins o zmn ckar cnm ya:) karbonat ben yapmstm koprdu ama degldm limon hic denemdm sen denedn mi idrrarini kaynatanlar var dusunsene insan mifesi kalkr
Sen ebemisin kizHahahahaha yok kuzum denemedim ebe olduğum için çok duydum
Hahahahaha aynen kuzum bide benim çizgi belli oluyordu ondan kandım baksana kandırdı beniSen ebemisin kiz
Benim bu kadar gecerse ben kesin suphlenrm cnm ya benim daha once bu kadr uzun surmedi ya:);bekleyelm artk naplmBence 17 sini beklemek lazım ben öyle yapıcam rabbim hayırlısını versin kuzum erken bişeyler yapıp kendimi yıpratmam en azından zaten doğal yolla olursa da adet o zamana kadar olur
Aynen buda benim ilk hahahahahaBenim bu kadar gecerse ben kesin suphlenrm cnm ya benim daha once bu kadr uzun surmedi ya:);bekleyelm artk naplm
mcizgi hafif czgi var belli kada ckmamasi sasrtıcı normlde kanda erken ckar sennki tam tersi olmus artk neye guvenecgmizi sadrdk ya:)Hahahahaha aynen kuzum bide benim çizgi belli oluyordu ondan kandım baksana kandırdı beni
Ay sorma valla hahahahaha bende koştur koştur gittim sonrası salya sümük anlarmcizgi hafif czgi var belli kada ckmamasi sasrtıcı normlde kanda erken ckar sennki tam tersi olmus artk neye guvenecgmizi sadrdk ya:)
Ben hicc aglamadm hayırlısı boleyms dedim eve geldm cnm:))Ay sorma valla hahahahaha bende koştur koştur gittim sonrası salya sümük anlar
Ben de isterdim öyle yapmayı ama işte idrar testi ümitlendirdi beniBen hicc aglamadm hayırlısı boleyms dedim eve geldm cnm:))
Ayyyy inşallah kuzum valla bal damlıyor hahahahaha çok şeker sen ne kadardır istiyorsunCanm bsksanaEki Görüntüle 1981104 nasl tatli ya bizimde olur ins kokusunu cekmrk cok istyrm bebegmn:))