• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar?

Kızlaaaaaar çamaşır suyuyla test yapanlar veya yapmak isteyenler aradmaki farka bakalımmmm :KK70: heyecan yaptım
Haha alemsn sana yarn yapalm cnm demdm mi ben cnku az ack kwn geldi pectye ond gelmezwe yarn yapcm cnm ama snmyrm hsmile deflm ben ins sen hamilesnrr

Haha alemsn sana yarn yapalm cnm demdm mi ben cnku az ack kwn geldi pectye ond gelmezwe yarn yapcm cnm ama snmyrm hsmile deflm ben ins sen hamilesnrr
Yaaa ben orayı okumamışım sanırım o_O hem dayanamazdım yarına ben deneyim dedim ilk kez bu kadar az köpürdü bilmiyorum hamiş birileri yapsa daha iyi olur

Kızlae merhaba. Bu diş macunu ve şeker gebelik testi var onlardan denediniz mi hiç?? Dogru cıkan varmı

Yaaa ben orayı okumamışım sanırım o_O hem dayanamazdım yarına ben deneyim dedim ilk kez bu kadar az köpürdü bilmiyorum hamiş birileri yapsa daha iyi olur
Kız yemek yap sabahtan beri konsyrz :KK70:

Haha ben yaptm tepsi yemegi benimkide gec gelyr bu sqatte de yapsm skntı yok:)
İnşallah bir daha ki ay hastalanmazsın.

Ohhg rahatca herşeyini halledersin işte Benimkide gecede bu ay rahatım fazla yemek yapmıyorum

İnşallah bir daha ki ay hastalanmazsın.

Ohhg rahatca herşeyini halledersin işte Benimkide gecede bu ay rahatım fazla yemek yapmıyorum
Artk ben braktm cnm cock olaynda artk dedm adetbolrsm bir sure dusnmcm adetbolmadgm icimde hep umut vardi artk o da biti is bulucm ve bir sure dusnmcm cock cok yprndm ins isteyen herkese nasip olur sansda

Artk ben braktm cnm cock olaynda artk dedm adetbolrsm bir sure dusnmcm adetbolmadgm icimde hep umut vardi artk o da biti is bulucm ve bir sure dusnmcm cock cok yprndm ins isteyen herkese nasip olur sansda
Ben düşünmeyi bırakmam onun tadını tatmak için elimden geleni yapıcam şimdi bile içimde küçük bir umut var yerleşmedir diye.

Senin için ne hayırlıysa o olsun canım

Ben düşünmeyi bırakmam onun tadını tatmak için elimden geleni yapıcam şimdi bile içimde küçük bir umut var yerleşmedir diye.

Senin için ne hayırlıysa o olsun canım
Canm sen umudunu yitirme inan dua edyrm ins sende hamilesindr ama ben braktm arrk pes ettm yorldm bir sure dusnmk bile istemyrm cnm. İns yerlesmedir

Back