- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
Cnm adet oldum artk yapblcgm test yok cnm ins sizler olmazsnz:)Onu yapmıstım eşiminkide köpürdü :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm adet oldum artk yapblcgm test yok cnm ins sizler olmazsnz:)Onu yapmıstım eşiminkide köpürdü :)
Hiç bilmiyorum onu eğer elinde varsa bir dene banada söylersen sevinirimDogruluk payı var mı acaba merak ediyorumm :)
Ben yaptım cnm hep dogru cıktı :) . Ama beyaz macunun mavi olması ilginç ama şeker testi mantıklı geldi bana.Hiç bilmiyorum onu eğer elinde varsa bir dene banada söylersen sevinirim
Şuanda hamilemisin canım ?Ben yaptım cnm hep dogru cıktı :) . Ama beyaz macunun mavi olması ilginç ama şeker testi mantıklı geldi bana.
Cnm okudum az önce ilk söylediğim o kadar bekledi kız ya dedim. Hayırlısı olsunn inşAllahh Rabbim aratmaz bizlere saglıkla mucizesini yasatır.Cnm adet oldum artk yapblcgm test yok cnm ins sizler olmazsnz:)
Hyr :) daha adetime var cnmŞuanda hamilemisin canım ?
Doktora gidince anlarsın canim niye bu kadar geciktigini ama yinede üzme kendini vardir bunda da bir hayirAynen cnm iste kan yine gelmyr. Beklyrm anlamdm umitlenmk istemyrm tekrrdan anlcn cnn bende adet olmsk artk hissedyrm hevesim heyecnm hrp sindu cnm(
Canm evet baya oldu iki haftayi gecti gercekte kimse yasasn istemm zor bu kadr beklyp negatf sonc almak ins hepniz erkendn sonc alrsnz ins inanncok dua edyrm hepnize ins sizler iyi haberler alrsnzCnm okudum az önce ilk söylediğim o kadar bekledi kız ya dedim. Hayırlısı olsunn inşAllahh Rabbim aratmaz bizlere saglıkla mucizesini yasatır.
İnşAllahh cnm hepimiz tez zamanda saglıkla hayırlısıyla yavrularımıza kavusuruzCanm evet baya oldu iki haftayi gecti gercekte kimse yasasn istemm zor bu kadr beklyp negatf sonc almak ins hepniz erkendn sonc alrsnz ins inanncok dua edyrm hepnize ins sizler iyi haberler alrsnz
Oldum kuzum nasip deglmsDoktora gidince anlarsın canim niye bu kadar geciktigini ama yinede üzme kendini vardir bunda da bir hayir
Bende şimdi okudum konusmalari canim en azindan belirsizlikten kurtuldun diğer ay olur inşallah kuzumOldum kuzum nasip deglms
Anladım rengi neye döndüHyr :) daha adetime var cnm
Kuzum dger aya yok dedm ya ara veecm yprndm istemyrm inan bir sure yorldm kafami dinlcm dusnmek istemyrm bileBende şimdi okudum konusmalari canim en azindan belirsizlikten kurtuldun diğer ay olur inşallah kuzum
Beyaz kaldı yanı negatif. Şekerde hep eridi. Hamileysen seker erimeyip yopak topak oluyormusAnladım rengi neye döndü
Şeker nasıl oluyordu ?Beyaz kaldı yanı negatif. Şekerde hep eridi. Hamileysen seker erimeyip yopak topak oluyormus
Aynen kuzum bencede düşünme ama belkide öyle olur hiç belli olmazKuzum dger aya yok dedm ya ara veecm yprndm istemyrm inan bir sure yorldm kafami dinlcm dusnmek istemyrm bile
1 kaşık şeker 1 kaşık idrar diye hatırlıyorum cnmŞeker nasıl oluyordu ?
Denesem mi ki sen ne zaman yapmıştın ?1 kaşık şeker 1 kaşık idrar diye hatırlıyorum cnm
Ben geçen ay yaptım ondan onceki ay falanda yaptım. Bu ayda yapıcam ama daha adetime var . Yaklaşınca yaparım. Ama dogruluk payı nedir bilemem. Ama dediğine göre benımkı dogru cıktı hepDenesem mi ki sen ne zaman yapmıştın ?
Hmm çamaşır suyuyla karbonat yanlış çıkıyor ama bunuda bir deniyim bugünBen geçen ay yaptım ondan onceki ay falanda yaptım. Bu ayda yapıcam ama daha adetime var . Yaklaşınca yaparım. Ama dogruluk payı nedir bilemem. Ama dediğine göre benımkı dogru cıktı hep