• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar?

Cnm adet oldum artk yapblcgm test yok cnm ins sizler olmazsnz:)
Cnm okudum az önce ilk söylediğim o kadar bekledi kız ya dedim. Hayırlısı olsunn inşAllahh Rabbim aratmaz bizlere saglıkla mucizesini yasatır.

Aynen cnm iste kan yine gelmyr. Beklyrm anlamdm umitlenmk istemyrm tekrrdan anlcn cnn bende adet olmsk artk hissedyrm hevesim heyecnm hrp sindu cnm:KK43:(
Doktora gidince anlarsın canim niye bu kadar geciktigini ama yinede üzme kendini vardir bunda da bir hayir

Cnm okudum az önce ilk söylediğim o kadar bekledi kız ya dedim. Hayırlısı olsunn inşAllahh Rabbim aratmaz bizlere saglıkla mucizesini yasatır.
Canm evet baya oldu iki haftayi gecti gercekte kimse yasasn istemm zor bu kadr beklyp negatf sonc almak ins hepniz erkendn sonc alrsnz ins inanncok dua edyrm hepnize ins sizler iyi haberler alrsnz

Canm evet baya oldu iki haftayi gecti gercekte kimse yasasn istemm zor bu kadr beklyp negatf sonc almak ins hepniz erkendn sonc alrsnz ins inanncok dua edyrm hepnize ins sizler iyi haberler alrsnz
İnşAllahh cnm hepimiz tez zamanda saglıkla hayırlısıyla yavrularımıza kavusuruz

Bende şimdi okudum konusmalari canim en azindan belirsizlikten kurtuldun diğer ay olur inşallah kuzum
Kuzum dger aya yok dedm ya ara veecm yprndm istemyrm inan bir sure yorldm kafami dinlcm dusnmek istemyrm bile

Denesem mi ki sen ne zaman yapmıştın ?
Ben geçen ay yaptım ondan onceki ay falanda yaptım. Bu ayda yapıcam ama daha adetime var . Yaklaşınca yaparım. Ama dogruluk payı nedir bilemem. Ama dediğine göre benımkı dogru cıktı hep

Ben geçen ay yaptım ondan onceki ay falanda yaptım. Bu ayda yapıcam ama daha adetime var . Yaklaşınca yaparım. Ama dogruluk payı nedir bilemem. Ama dediğine göre benımkı dogru cıktı hep
Hmm çamaşır suyuyla karbonat yanlış çıkıyor ama bunuda bir deniyim bugün

Back