• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar?

Haha aynen :KK70: cnm belki de yerlesmedir cnm erkendn de geldi kan kirmizida degl dysn yogn belki yerlsmedr hamilesndr cnm ya idrr testi yapsna cnm şu camsr suyunu dencm baksana yaptlar hamile ckti arkdslar :)
Sor cnm ins yapsr dr un cnm ama kndnde yapablrsn cnm ya galiba kadn kendisi yapms cnm mesala
Aşılama daha farklı oluyor canım evde yapılacak birşey değil .Bilmiyorum dua ediyorum yerleşmedir inşallah diye yerleşme olsa havalara uçarım heralde rabbim bir bebiş versin ihtiyacı olan birine yardım edicem :))

Beklemek bazen çekilecek gibi olmuyor cidden ya

Aşılama daha farklı oluyor canım evde yapılacak birşey değil .Bilmiyorum dua ediyorum yerleşmedir inşallah diye yerleşme olsa havalara uçarım heralde rabbim bir bebiş versin ihtiyacı olan birine yardım edicem :))

Beklemek bazen çekilecek gibi olmuyor cidden ya
Canm moralim bozldu smdi bsska konuda test yapti cizft cizgi ne guzel ckti bizde ckmyr artk ne zmn grcm dyrm cift cizgyi ya herkss hamile morlm dustu ya:((( ne guzl adetne bir gun kala idrr testi poztf ckti bizmse hicbr sey yok ya vallahi bole gordugumde cok uzulyrm test grdgmde ya :(( aglcm yeminle

Canm moralim bozldu smdi bsska konuda test yapti cizft cizgi ne guzel ckti bizde ckmyr artk ne zmn grcm dyrm cift cizgyi ya herkss hamile morlm dustu ya:KK43:(( ne guzl adetne bir gun kala idrr testi poztf ckti bizmse hicbr sey yok ya vallahi bole gordugumde cok uzulyrm test grdgmde ya :KK43:( aglcm yeminle
Sen mi ben mi !!

Bunalıma mı girsek napsak :D ben bi gördüm iki çizgiyi onda da düşük oldu.

Rabbim banada bir iki çizgiyi nasip eylese süper olacak, bazen insan ister istemez sıkılıyor ben öyle bir durumdayım ki şuan hem seviniyoeum hamile olanları duydukca hemde kıskanıyorum bende istiyorum diye bebek gibi mızmızlanasım geliyor

Canm aynen sonnda coti hamilede benim morm bozldu cnm kask agrm var bide yarm saat once pecetye ack pembesi kan geldi sonra akntya donstu sari akntya adet mi olcm anlsmdm ki devmi gelmdi iste pedle dolsyrm cnm beklyrm
Hakkinda hayırlısı olsun canim adet olacaksanda biran önce ol daha fazla üzülme ama tabikide duam bebiş olmasi niyetinde

Sen mi ben mi !!

Bunalıma mı girsek napsak :KK70: ben bi gördüm iki çizgiyi onda da düşük oldu.

Rabbim banada bir iki çizgiyi nasip eylese süper olacak, bazen insan ister istemez sıkılıyor ben öyle bir durumdayım ki şuan hem seviniyoeum hamile olanları duydukca hemde kıskanıyorum bende istiyorum diye bebek gibi mızmızlanasım geliyor
Ben canm bende sevnyrm oldgna ama insan ister istemez kisknyr cnku cift cizgi goremyosun baskasnda gorysn ne blym artk zaman baya gecnce zor oluyr anlcn sende blysn. Birdaha dusuk yasamzsn ins kuzum ya kmse yssamsn gercektn :((

Hakkinda hayırlısı olsun canim adet olacaksanda biran önce ol daha fazla üzülme ama tabikide duam bebiş olmasi niyetinde
Aynen cnm iste kan yine gelmyr. Beklyrm anlamdm umitlenmk istemyrm tekrrdan anlcn cnn bende adet olmsk artk hissedyrm hevesim heyecnm hrp sindu cnm:((

Ben canm bende sevnyrm oldgna ama insan ister istemez kisknyr cnku cift cizgi goremyosun baskasnda gorysn ne blym artk zaman baya gecnce zor oluyr anlcn sende blysn. Birdaha dusuk yasamzsn ins kuzum ya kmse yssamsn gercektn :KK43:(
Beklemediğim bir zaman da 2 çizgi görmüştüm düşük yaşadığımda çok ağladım , bebekde istemiyordum o zamanlar ve ondan sonra istemeye başladım.

Rabbim büyük ya bakalım inşallah yerleşme kanaması yaşıyoruzdur , iki çizgiyi görmek istiyorum çevremde çok tanıdıklarım doğum yaptı hamile olan var şuanda

Beklemediğim bir zaman da 2 çizgi görmüştüm düşük yaşadığımda çok ağladım , bebekde istemiyordum o zamanlar ve ondan sonra istemeye başladım.

Rabbim büyük ya bakalım inşallah yerleşme kanaması yaşıyoruzdur , iki çizgiyi görmek istiyorum çevremde çok tanıdıklarım doğum yaptı hamile olan var şuanda
İnss tekrardan goruruz cizgiyi cnm benimde ole eski is arkdsm o da hamile hatta dgrmasina az kaldi artk ne diyelim nssip kismet bizim daha kismetimizde bebekbyokms napalm biz bsskalri gbi sansli deglz anldm emnm burdaki herkes kalck bir ben kalcm galiba:(

İnss tekrardan goruruz cizgiyi cnm benimde ole eski is arkdsm o da hamile hatta dgrmasina az kaldi artk ne diyelim nssip kismet bizim daha kismetimizde bebekbyokms napalm biz bsskalri gbi sansli deglz anldm emnm burdaki herkes kalck bir ben kalcm galiba:KK43:
Bende öyle düşünüyorum eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı hediye olarak kıyafet felan aldım içim gitti yani bende kendim için almak istiyorum.

Biz yinede pozitifde düşünelim.

Senin kanaman ne durumda canım ?

Bende öyle düşünüyorum eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı hediye olarak kıyafet felan aldım içim gitti yani bende kendim için almak istiyorum.

Biz yinede pozitifde düşünelim.

Senin kanaman ne durumda canım ?
Aman cokdertlendik be artk gulelim ys :D

Yok kiz gelmedi devami ya :) şu cmasrsuyuyla testi denesek mi kiz cok koprrse hamileymssn snra idrrdada ckarms :D belli olmz:D

Aman cokdertlendik be artk gulelim ys :KK70:

Yok kiz gelmedi devami ya :) şu cmasrsuyuyla testi denesek mi kiz cok koprrse hamileymssn snra idrrdada ckarms :KK70: belli olmz:KK70:
Ahahahh ilahi valla ben eşimde bile denedim sulu olan çamaşır suyuyla ikimizinde köpürdü ve o aylar hamişde değildim :D bilmiyorum şimdi ikimizde yapsakda ikimizin arasında ki farka mı baksak

Ahahahh ilahi valla ben eşimde bile denedim sulu olan çamaşır suyuyla ikimizinde köpürdü ve o aylar hamişde değildim :KK70: bilmiyorum şimdi ikimizde yapsakda ikimizin arasında ki farka mı baksak
Yarn yapalm cnm belki kopur kopur olur cnm:)Ben daha once hic denemedum:))

Tmm cnm cekrrm atarm snaa
1 parmağın kalınlığını geçmicek şekilde idrar yapabildim ve ilkkez çok az köpürdü ve hemen söndü normalde baya köpürürdü nerdeyse taşardı bile köpük gittikden sonra içinde torular oluştu

Eklentiler

• 20170421_182413-1.jpg
    20170421_182413-1.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 85
  • 20170421_182443-1.jpg
    20170421_182443-1.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 84
1 parmağın kalınlığını geçmicek şekilde idrar yapabildim ve ilkkez çok az köpürdü ve hemen söndü normalde baya köpürürdü nerdeyse taşardı bile köpük gittikden sonra içinde torular oluştu
Cnm pek belli dgl ya idrr testi yapsana ckar belki kuzum kanda yok gelmyrsa yapsna cnm:))

Kızlaaaaaar çamaşır suyuyla test yapanlar veya yapmak isteyenler aradmaki farka bakalımmmm :D heyecan yaptım

Back