How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Geç döllenme yaşayanlar?

40 yaşında allah rahmet eğlesin beyin tümöründen dayım öldü bebeği hiç olmadı eşini çok tedavi etti annanem evlen dedi benim çocuğumda eşim oldu evlenemem dedi.Eşi dayım ölür ölmez cenazesinde bile durmadan annesinin evine gidip mal varlığın derdine düştü.Arkasında bir bebek bırakamadan gitti etrafımda böyle şeyler olurken şuanki halimi öpüp başıma koymamlazım tabi ki
Allah rahmet eylesin canm aynen sükredelim baksana daha kotuleri var kadnda masallah hemn ne pesine dusms sevdgi adam olms mal mulk nr onrmi varki

Allah rahmet eylesin canm aynen sükredelim baksana daha kotuleri var kadnda masallah hemn ne pesine dusms sevdgi adam olms mal mulk nr onrmi varki
Aynen öyle dayımın 1.yılı dolmadan da evlendi allahım bir bebek verseydi belki ortada bırakacaktı.

Bizler dua etmeye devam edelim kimler neler yaşıyor beklemişiz ne olacak ne kadar üzülüp sıkılsakda olacak yine oluyor :))

Aynen öyle dayımın 1.yılı dolmadan da evlendi allahım bir bebek verseydi belki ortada bırakacaktı.

Bizler dua etmeye devam edelim kimler neler yaşıyor beklemişiz ne olacak ne kadar üzülüp sıkılsakda olacak yine oluyor :))
Evlendmi yok artk kırkbinkere şükürler olsun halimize adam diger dunyads kahrolmstr ya kadn adamn hayatni mahvetmstr yani rabbim kocsmi basmdan eksik etmesin ALLAH korusun ya. Aynen kuzm bu ayda gecti galiba bizim:) dger ays unutlsr mays ayi umutlar:)

Evlendmi yok artk kırkbinkere şükürler olsun halimize adam diger dunyads kahrolmstr ya kadn adamn hayatni mahvetmstr yani rabbim kocsmi basmdan eksik etmesin ALLAH korusun ya. Aynen kuzm bu ayda gecti galiba bizim:) dger ays unutlsr mays ayi umutlar:)
Aynen öyle rabbim bizlerin vicdanı nın sevgimizin saygımızın yerinde durmasını sağlasın...

Rabbim inşallah diğer ay bizlere bir bebiş verir daha fazla beklemeyiz..

Çoooook heyecanlıyım ne kadar halime şükretsemde. Hemen istiyorum

Aynen öyle rabbim bizlerin vicdanı nın sevgimizin saygımızın yerinde durmasını sağlasın...

Rabbim inşallah diğer ay bizlere bir bebiş verir daha fazla beklemeyiz..

Çoooook heyecanlıyım ne kadar halime şükretsemde. Hemen istiyorum
Amin canm :) bende o kucuk eli ayagni opup kucagmdan yanmdan hic ayrmsk istemyrm hic o evlat kokusu nssl gercktn cok merk edyrm cnm ya kiz hamile kalcz birde onu 9 ay beklcz hayatmz beklemekle gecyr :D sms hsmilelik zzamnida guzl off biran once olsa bari ya bekletmese bizleri bebeklrmiz ya

Amin canm :) bende o kucuk eli ayagni opup kucagmdan yanmdan hic ayrmsk istemyrm hic o evlat kokusu nssl gercktn cok merk edyrm cnm ya kiz hamile kalcz birde onu 9 ay beklcz hayatmz beklemekle gecyr :KK70: sms hsmilelik zzamnida guzl off biran once olsa bari ya bekletmese bizleri bebeklrmiz ya
Aynen öyle düşün sene eşinle aranda uyutucaksın minicik birşey olucak ve o sadece swnin olucak misafirlikte sevdiğin bebekler gibi olmicak hep yanında kucağına aldığında ooofff ben kokusunu hele ilk kucağıma aldığım anı öok merak ediyorum.

Beklemesi zaten ayrı bir zor 9 ay ben de nasıl beklicem merak ediyorum heralde hergün bir kıyafet alırım :D

Aynen öyle düşün sene eşinle aranda uyutucaksın minicik birşey olucak ve o sadece swnin olucak misafirlikte sevdiğin bebekler gibi olmicak hep yanında kucağına aldığında ooofff ben kokusunu hele ilk kucağıma aldığım anı öok merak ediyorum.

Beklemesi zaten ayrı bir zor 9 ay ben de nasıl beklicem merak ediyorum heralde hergün bir kıyafet alırım :KK70:
Hamile oldugunda kavuscgn dye beklersn sabredersin ultrasonda baksrsn tekme atar belli eder sana kendisini ama hamile olmadgnda asıl bole zor kuzum ya:)

aynn ole kucgmdan yanmda hic ayırmıcm bebegmi ya hep annesinn yanında olck bebegm cok güzel dusnsene arrk uc kisinz rabbim duy sesimizi sen biliyrsun rabbim konuyu bizede nasip eyle rabbimmm :))

Hamile oldugunda kavuscgn dye beklersn sabredersin ultrasonda baksrsn tekme atar belli eder sana kendisini ama hamile olmadgnda asıl bole zor kuzum ya:)

aynn ole kucgmdan yanmda hic ayırmıcm bebegmi ya hep annesinn yanında olck bebegm cok güzel dusnsene arrk uc kisinz rabbim duy sesimizi sen biliyrsun rabbim konuyu bizede nasip eyle rabbimmm :))
Yaaaaaaa böyle konuştukca daha bi istekli oluyorum rabbim izin verirse herşeyini yapmaya çalışıcam hem kendimde onunla büyücem çoook güzel birşey annelik ya daha karnımda bile olmadan böyle hissediyorsam.Onun tekmeleri felan nasıldır.

Benim acil hamile kalmamlaxımmmmm :D

Yaaaaaaa böyle konuştukca daha bi istekli oluyorum rabbim izin verirse herşeyini yapmaya çalışıcam hem kendimde onunla büyücem çoook güzel birşey annelik ya daha karnımda bile olmadan böyle hissediyorsam.Onun tekmeleri felan nasıldır.

Benim acil hamile kalmamlaxımmmmm :KK70:
Hamile kalmnn formulunu bulursan kuzum acil banada sole bende oluyim kizz hamile :) evet canm bizde cocklarmzla buyucz yasmzdan dolayi erken anne olmk daha guzel bence bende cok istyrm cnm inan durmyrm artk kız bende vallahi ki ya burda konstgm cogu herkes hamile kaldi bir ben kalamdm bilymsn ya sastm gercktn ya hepsinn hamile oldgnu ogrenyrm:KK57::KK57:

Canım benim RABBIM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cookkk sevindim kendiminmiş gibi insaALLAH kolay ve sorunsuz geçer hamileligin kuzum çok sevindim MasaALLAH MasaALLAH tamamına erdirsin yüce RABBIM sonunda insaALLAH hepimiz peşinden geliriz:anneadayı::KK46::KK200::halay:@Refika-i hayat

Bende seninle aynıyım canım bazen bu durum canımı sıkıyor benimle aynı evlenenler doğurdu sonradan evlenenlerde doğurdu bebişleri büyüyor şuanda.

Yapması zor beklemesi zor :D vallahi bir çözüm bulayım hemen paylaşıcam herkezle de işteee şans işi kimi bulacağı belli değil benide bulsun yaaaa:dua::kızgın:
Yarın bir doktora gideyim ne diyecek bakalım aşılamada aslında işe yarıyor acaba aşılama mı denesem diyorum

Hamile kalmnn formulunu bulursan kuzum acil banada sole bende oluyim kizz hamile :) evet canm bizde cocklarmzla buyucz yasmzdan dolayi erken anne olmk daha guzel bence bende cok istyrm cnm inan durmyrm artk kız bende vallahi ki ya burda konstgm cogu herkes hamile kaldi bir ben kalamdm bilymsn ya sastm gercktn ya hepsinn hamile oldgnu ogrenyrm:KK57::KK57:

Canım benim RABBIM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cookkk sevindim kendiminmiş gibi insaALLAH kolay ve sorunsuz geçer hamileligin kuzum çok sevindim MasaALLAH MasaALLAH tamamına erdirsin yüce RABBIM sonunda insaALLAH hepimiz peşinden geliriz:anneadayı::KK46::KK200::halay:@Refika-i hayat
Sen naptn kuzum adet oldn mu

Bende seninle aynıyım canım bazen bu durum canımı sıkıyor benimle aynı evlenenler doğurdu sonradan evlenenlerde doğurdu bebişleri büyüyor şuanda.

Yapması zor beklemesi zor :KK70: vallahi bir çözüm bulayım hemen paylaşıcam herkezle de işteee şans işi kimi bulacağı belli değil benide bulsun yaaaa:dua::kızgın:
Yarın bir doktora gideyim ne diyecek bakalım aşılamada aslında işe yarıyor acaba aşılama mı denesem diyorum
Ayniyiz desene kuzu ya bizede nasip olcak vurma kafalarni duvarlara:D bekle cnm beklylm zaman sabredelim cnm :)))

Tup beek mi yapcksn cnm ? İms tutar bebegn ya cnm

Ayniyiz desene kuzu ya bizede nasip olcak vurma kafalarni duvarlara:KK70: bekle cnm beklylm zaman sabredelim cnm :)))

Tup beek mi yapcksn cnm ? İms tutar bebegn ya cnm
Tüp bebek yaptırmam ben hiç bir sorunum yok neden yaptırayım.İğneyle spermi yumurtalıklara yolluyorlar onu yaptırmayı düşünüyorum.

Bu ay hamile kalaydım çok iyi olcakgün aylar azalırdı :D ben bu gidişle bu sitelerde dertli dertli gezeceğimmmm :D öbür aya umutla başlarım artık

Tüp bebek yaptırmam ben hiç bir sorunum yok neden yaptırayım.İğneyle spermi yumurtalıklara yolluyorlar onu yaptırmayı düşünüyorum.

Bu ay hamile kalaydım çok iyi olcakgün aylar azalırdı :KK70: ben bu gidişle bu sitelerde dertli dertli gezeceğimmmm :KK70: öbür aya umutla başlarım artık
Ne biliyim kiz ben tup bebekle ilgli blmyrm ki asilama igne dynce aklms direk o geldi :D

dert ortagm berbabr gezcez seni yalnz brakmm bu sitede sen merk etme :D :KK71:

Yap canm belki diger aya tutar burda okumustm kadn senn dedgn gbi siperlermi enjekte etms kalms hsmile eski konu ama sende dene tutar belki :KK68:

Kanaman yogn mu devam edyr cnm?

Ne biliyim kiz ben tup bebekle ilgli blmyrm ki asilama igne dynce aklms direk o geldi :KK70:

dert ortagm berbabr gezcez seni yalnz brakmm bu sitede sen merk etme :KK70: :KK71:

Yap canm belki diger aya tutar burda okumustm kadn senn dedgn gbi siperlermi enjekte etms kalms hsmile eski konu ama sende dene tutar belki :KK68:

Kanaman yogn mu devam edyr cnm?
Ahahahhh saolasın ortak olduk desene ortağım benim (:
Böyle aşılama konularını okudum aklıma düştü yarın doktora sorucam ne yapacakmış.

İşaret parmağım kadar vallahi bir değişiklik yok rengini öğrenmek için pedin üstüne peçete koydum kalınca damlarsa felan rengine bakıcam

Ahahahhh saolasın ortak olduk desene ortağım benim :-)
Böyle aşılama konularını okudum aklıma düştü yarın doktora sorucam ne yapacakmış.

İşaret parmağım kadar vallahi bir değişiklik yok rengini öğrenmek için pedin üstüne peçete koydum kalınca damlarsa felan rengine bakıcam
Haha aynen :D cnm belki de yerlesmedir cnm erkendn de geldi kan kirmizida degl dysn yogn belki yerlsmedr hamilesndr cnm ya idrr testi yapsna cnm şu camsr suyunu dencm baksana yaptlar hamile ckti arkdslar :)
Sor cnm ins yapsr dr un cnm ama kndnde yapablrsn cnm ya galiba kadn kendisi yapms cnm mesala

Back