How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Geç döllenme yaşayanlar?

@busraangell merhaba canım geç döllenme yaşayan varmı diye sormuşsun sanırım benim o şekilde oldu çözemedim bende. Normalda 32 günde bir adet olurum ama son aylar 40 a kadar çıktı. 32ye göre 18.gün yumurtlama olması gerekiyo ama ben ovülasyon kullandım 22.gün yumurtlama gerçekleşti. Dün Tam 10 gün geçince evde test yaptım pozitif çıktı kan yaptırdım 11 çıktı sonucum. Gebelik var ama inşallah yükselir. Yani asıl adetim bugündü ama geç yumurtladığım için 4 gün kala öğrenmiş oldum .biraz karışık anlattım ama :))
Tebeike derim cnm bizimde iste iki haftsyi gecri bizd ebeklyrz cnm iyi haberlri:)

Bi tane hamiş çıkmış valla çok şaşırdım baya da gecikmiş adeti demek ki hâlâ umut var tatlim @busraangell
Canm aynen sonnda coti hamilede benim morm bozldu cnm kask agrm var bide yarm saat once pecetye ack pembesi kan geldi sonra akntya donstu sari akntya adet mi olcm anlsmdm ki devmi gelmdi iste pedle dolsyrm cnm beklyrm

Kızlar merak ettiğim birşey var şimdi bat 26 dı ben ve bugün hastalandım 21 bugün...

5 gün erken hastalanıyorum sanırım. 8 nisanda çatlatma iğnesi vurulsum iğneden dolayı erken olmuş olabilirmiyim veya yerleşme kanaması olabilirmi ? Yarın doktora gidicem doktor adetin 2.gününde gel demişti yerleşme kanamasıysa kontrolde belli olurmu ?
Olablr cnm kirmizo kan mi ack remktmi brnim smdi ack renkte akntm oldum pembesi anlmdm yani sen dr bir gorm istersn cnm

Olablr cnm kirmizo kan mi ack remktmi brnim smdi ack renkte akntm oldum pembesi anlmdm yani sen dr bir gorm istersn cnm
Pedde tam belli olmuyor beyaz.Şubat ayında beyaz bez koymuştum kahverengi lekelerim oluyordu, o ay yerleşme dedim ama değildi:işsiz:

Pedde tam belli olmuyor beyaz.Şubat ayında beyaz bez koymuştum kahverengi lekelerim oluyordu, o ay yerleşme dedim ama değildi:işsiz:
Bende anlamdm ki smdi adet mi oldm ne bu cozemdm ya devami gelmzse kesin dr gdcm ya korkyrm anlamdm ya senn yogn mu gelyr

Niyeki canım sakın böyle ümitsiz olma Rabbim vereceği zamanı bilir sakın usanmadan duaya devam et
Cnm yarm saat once ack pembemsikan geldi ama az snra akntiya dondu devmi gelmedi anlcn beklyrm olmazsm dr gdcm cnm ya:(

Bende anlamdm ki smdi adet mi oldm ne bu cozemdm ya devami gelmzse kesin dr gdcm ya korkyrm anlamdm ya senn yogn mu gelyr
İşaret parmağım kadar başkada yok inşallah hastalanmıyosundur 2 haftada geçmiş belki seninki yerleşmedir

İşaret parmağım kadar başkada yok inşallah hastalanmıyosundur 2 haftada geçmiş belki seninki yerleşmedir
Anlamdm ki yerlesmede bole mi ki oluyr cozemdm kiz artk anlcn sennde cok gelmyr koyuysa adetsin koyu deglse deglsnde cnm

Anlamdm ki yerlesmede bole mi ki oluyr cozemdm kiz artk anlcn sennde cok gelmyr koyuysa adetsin koyu deglse deglsnde cnm
Yerleşme kanaması kahverengi veya açık pembe gibi oluyor leke şeklinde geliyor diye biliyorum.Seninki inşallah yerleşme bir test yaptır istersen idrar felan

Yerleşme kanaması kahverengi veya açık pembe gibi oluyor leke şeklinde geliyor diye biliyorum.Seninki inşallah yerleşme bir test yaptır istersen idrar felan
Kuzu bizde bu sanszlk olduktsn snra norml adet goruruz:D yok yaomcm test beklcm uc gun olmazsm ole ztn yspcm cnm yeminle beklemk zor ya hemde cok zor

Kuzu bizde bu sanszlk olduktsn snra norml adet goruruz:KK70: yok yaomcm test beklcm uc gun olmazsm ole ztn yspcm cnm yeminle beklemk zor ya hemde cok zor
Aynen öyle insan bazen olacaksam olayım diyor.Ben o kadar iğneden sonra gün sayayım sevineyim heyecanlanayım bir bakayım daha güne çok vatken hastalanmışım insanın zoruna gidiyor ya sinrim çoook bozuk kendime küsesim gelsi :D ufacık birşeyi belirti diye sevinen insanım bennn

Aynen öyle insan bazen olacaksam olayım diyor.Ben o kadar iğneden sonra gün sayayım sevineyim heyecanlanayım bir bakayım daha güne çok vatken hastalanmışım insanın zoruna gidiyor ya sinrim çoook bozuk kendime küsesim gelsi :KK70: ufacık birşeyi belirti diye sevinen insanım bennn
Hic uzulme gevenlerde bir yazi okudum cok etkiledi dusun 9 yil hamile olamaynkar var sukretmemiz lazm halimize elbet vardr hayrli bir zaman cnm inan ben hic uzlmyrm beklyrm hayrli zamanda inanyrm olcak cnm sende uzlme yarn bssklm dr baksn en dck cnm sana

İnşallah yerleşmedir canım moralini bozma sakın
Bozmuyrm cnm ya alstm aerk hayrlisi dyrm herseyin rabbimin vardr bir bildigi kann gelmesini beklyrm tamamen sökuliyim adet oluymde rahatlym cnm tek istegm bu

Hic uzulme gevenlerde bir yazi okudum cok etkiledi dusun 9 yil hamile olamaynkar var sukretmemiz lazm halimize elbet vardr hayrli bir zaman cnm inan ben hic uzlmyrm beklyrm hayrli zamanda inanyrm olcak cnm sende uzlme yarn bssklm dr baksn en dck cnm sana
40 yaşında allah rahmet eğlesin beyin tümöründen dayım öldü bebeği hiç olmadı eşini çok tedavi etti annanem evlen dedi benim çocuğumda eşim oldu evlenemem dedi.Eşi dayım ölür ölmez cenazesinde bile durmadan annesinin evine gidip mal varlığın derdine düştü.Arkasında bir bebek bırakamadan gitti etrafımda böyle şeyler olurken şuanki halimi öpüp başıma koymamlazım tabi ki

Back