Geç döllenme yaşayanlar?

Bende 20 yasndym cnm sende benim gbi erken evlenmssn :)) belki olmaz girme strese sen ya dua oku bak bol bol
İnsan sevince yaşı önemsemiyor.Allaha şükür babamla eşim nerdeyse birbirine aşık . Ya anne olmanında yaşı yok zamanı var sadece yarın gitmezsem birde hastalanırsam bu ayım boşa gider inşallah yerleşme felandır zaten yarın doktora gidince herşey çıkar

Bende kendime kucuk diyodum ben de 20yasndayim 2sene oldu evleneli

Katlyrm cnm benim esim benden buyuktu uc yas isi gucu vardu evlendk smdi tek istegmiz bir bebek :) artk iyi haberlri alrz tmm cnm sende gt dr acabs ne dick yarn sana da merk edyrm :)

Katlyrm cnm benim esim benden buyuktu uc yas isi gucu vardu evlendk smdi tek istegmiz bir bebek :) artk iyi haberlri alrz tmm cnm sende gt dr acabs ne dick yarn sana da merk edyrm :)
İşleri olsunda gerisi kolay nasibiyle geliyor bebişler zaten.İlk olunca insan dahada önemsiyor herşeyi umarım iyi şeyler söyler yarına haber veririm

Aynen bende ya cok istyrm evlat kokusi baska kzlqr ya:)
Benden 13 yaş kçük kız kardeşim elimde bymüştür babamın lokantası vardı annemle birlikte işletiyolardı doğdupu günden itibaren ben baktım anneme anne diyeceğine bana anne demişti o kadar güzeldiki kardeşim öyle tatlıysa evladım nasıl olur kimbilir.
Kardeşim geçen hafta hastaneye yattı hergün ağlamaktan bi hal oldum fazla birşeyi olmasada

İşleri olsunda gerisi kolay nasibiyle geliyor bebişler zaten.İlk olunca insan dahada önemsiyor herşeyi umarım iyi şeyler söyler yarına haber veririm
Canm ilk oldgu icin bu kadr heyecnlyz ikinci oldgnda bu kadr cok ustune dusmeyz ilk cockla ugrstgmzdn anlcn . tamm cnm :)

Canm cook gecmis olsun kardesnn neyi var cnm

Canm ilk oldgu icin bu kadr heyecnlyz ikinci oldgnda bu kadr cok ustune dusmeyz ilk cockla ugrstgmzdn anlcn . tamm cnm :)
Aynen öyle ilk olunca ikincisi olur nasıl olsa diyor insan.Benden 1 yıl önce evlenen kuzenim birinciyi doğurdu üzerine ikinciyide dopurdu ben daha ayalta uyuyum

Aynen öyle ilk olunca ikincisi olur nasıl olsa diyor insan.Benden 1 yıl önce evlenen kuzenim birinciyi doğurdu üzerine ikinciyide dopurdu ben daha ayalta uyuyum
Hqha sorma benim kuzenmde ayni benden once evlendi ay olarak bebegi yeni o
Dogdu bizde sans yok arkds ya:))

Canm cook gecmis olsun kardesnn neyi var cnm
Meybuz yemiş arkadaşlarından görüp 1 günde 15 tane oda iyice üşütmüş bir kaç gün sonra ağzının içi dışı hep yara olmuş yemek yiyemedi ilaçda içemedi bayılıp duruyordu hergün doktora götürdüğümüzde hemen yatış yaptılar 1 hafta kaldı allaha şükür şimdi çok iyi

Hqha sorma benim kuzenmde ayni benden once evlendi ay olarak bebegi yeni o
Dogdu bizde sans yok arkds ya:))
Aynen öyle birde o ikinciyi doğurdu büyütüyo sende niye birşey yok diyolar kürekle ağızlarına vurasım geliyo insanın ister istemez morali bozuluyo

Cock iste goruyorlar hemen alyrlar yiyolar cok yemis kucugum ya iyise skntıyok cnm :))

Aynen öyle birde o ikinciyi doğurdu büyütüyo sende niye birşey yok diyolar kürekle ağızlarına vurasım geliyo insanın ister istemez morali bozuluyo
Aman takma brn takmyrm artk hic cevap veemyrm yad aagzlarnn payni veryrm ya solyrm onlara ne

Aman takma brn takmyrm artk hic cevap veemyrm yad aagzlarnn payni veryrm ya solyrm onlara ne
Saolasın canım.

"Biz daha istemyoruz "eşimle benim ana kelimemiz oldu.Anca böyle ağızları kapanıyor , bir an önce bitane olsun kucağıma alayım gezdireyim giydireyim istiyorum.Şimdiden ne alacaklarımı yaptırcaklarımı planlıyorum ahh ahh

Kızlar merak ettiğim birşey var şimdi bat 26 dı ben ve bugün hastalandım 21 bugün...

5 gün erken hastalanıyorum sanırım. 8 nisanda çatlatma iğnesi vurulsum iğneden dolayı erken olmuş olabilirmiyim veya yerleşme kanaması olabilirmi ? Yarın doktora gidicem doktor adetin 2.gününde gel demişti yerleşme kanamasıysa kontrolde belli olurmu ?

@busraangell merhaba canım geç döllenme yaşayan varmı diye sormuşsun sanırım benim o şekilde oldu çözemedim bende. Normalda 32 günde bir adet olurum ama son aylar 40 a kadar çıktı. 32ye göre 18.gün yumurtlama olması gerekiyo ama ben ovülasyon kullandım 22.gün yumurtlama gerçekleşti. Dün Tam 10 gün geçince evde test yaptım pozitif çıktı kan yaptırdım 11 çıktı sonucum. Gebelik var ama inşallah yükselir. Yani asıl adetim bugündü ama geç yumurtladığım için 4 gün kala öğrenmiş oldum .biraz karışık anlattım ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…