- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
İnsan sevince yaşı önemsemiyor.Allaha şükür babamla eşim nerdeyse birbirine aşıkBende 20 yasndym cnm sende benim gbi erken evlenmssn :)) belki olmaz girme strese sen ya dua oku bak bol bol
Bende kendime kucuk diyodumİnsan sevince yaşı önemsemiyor.Allaha şükür babamla eşim nerdeyse birbirine aşık. Ya anne olmanında yaşı yok zamanı var sadece yarın gitmezsem birde hastalanırsam bu ayım boşa gider inşallah yerleşme felandır zaten yarın doktora gidince herşey çıkar
Katlyrm cnm benim esim benden buyuktu uc yas isi gucu vardu evlendk smdi tek istegmiz bir bebek :) artk iyi haberlri alrz tmm cnm sende gt dr acabs ne dick yarn sana da merk edyrm :)İnsan sevince yaşı önemsemiyor.Allaha şükür babamla eşim nerdeyse birbirine aşık. Ya anne olmanında yaşı yok zamanı var sadece yarın gitmezsem birde hastalanırsam bu ayım boşa gider inşallah yerleşme felandır zaten yarın doktora gidince herşey çıkar
Aynı yaşıtlarız neredeyse.Yaşım kçüçük yinede ama istiyorum işte bebiş o tatlı yumuşacık elleri tombul bacakları allahım inşallah verirBende kendime kucuk diyodumben de 20yasndayim 2sene oldu evleneli
Kz sendemi 20 yasndsn ayni yastyz kuzm:))Bende kendime kucuk diyodumben de 20yasndayim 2sene oldu evleneli
Aynen bende ya cok istyrm evlat kokusi baska kzlqr ya:)Aynı yaşıtlarız neredeyse.Yaşım kçüçük yinede ama istiyorum işte bebiş o tatlı yumuşacık elleri tombul bacakları allahım inşallah verir
İşleri olsunda gerisi kolay nasibiyle geliyor bebişler zaten.İlk olunca insan dahada önemsiyor herşeyi umarım iyi şeyler söyler yarına haber veririmKatlyrm cnm benim esim benden buyuktu uc yas isi gucu vardu evlendk smdi tek istegmiz bir bebek :) artk iyi haberlri alrz tmm cnm sende gt dr acabs ne dick yarn sana da merk edyrm :)
Benden 13 yaş kçük kız kardeşim elimde bymüştür babamın lokantası vardı annemle birlikte işletiyolardı doğdupu günden itibaren ben baktım anneme anne diyeceğine bana anne demişti o kadar güzeldiki kardeşim öyle tatlıysa evladım nasıl olur kimbilir.Aynen bende ya cok istyrm evlat kokusi baska kzlqr ya:)
Canm ilk oldgu icin bu kadr heyecnlyz ikinci oldgnda bu kadr cok ustune dusmeyz ilk cockla ugrstgmzdn anlcn . tamm cnm :)İşleri olsunda gerisi kolay nasibiyle geliyor bebişler zaten.İlk olunca insan dahada önemsiyor herşeyi umarım iyi şeyler söyler yarına haber veririm
Canm cook gecmis olsun kardesnn neyi var cnmBenden 13 yaş kçük kız kardeşim elimde bymüştür babamın lokantası vardı annemle birlikte işletiyolardı doğdupu günden itibaren ben baktım anneme anne diyeceğine bana anne demişti o kadar güzeldiki kardeşim öyle tatlıysa evladım nasıl olur kimbilir.
Kardeşim geçen hafta hastaneye yattı hergün ağlamaktan bi hal oldum fazla birşeyi olmasada
Aynen öyle ilk olunca ikincisi olur nasıl olsa diyor insan.Benden 1 yıl önce evlenen kuzenim birinciyi doğurdu üzerine ikinciyide dopurdu ben daha ayalta uyuyumCanm ilk oldgu icin bu kadr heyecnlyz ikinci oldgnda bu kadr cok ustune dusmeyz ilk cockla ugrstgmzdn anlcn . tamm cnm :)
Hqha sorma benim kuzenmde ayni benden once evlendi ay olarak bebegi yeni oAynen öyle ilk olunca ikincisi olur nasıl olsa diyor insan.Benden 1 yıl önce evlenen kuzenim birinciyi doğurdu üzerine ikinciyide dopurdu ben daha ayalta uyuyum
Meybuz yemiş arkadaşlarından görüp 1 günde 15 tane oda iyice üşütmüş bir kaç gün sonra ağzının içi dışı hep yara olmuş yemek yiyemedi ilaçda içemedi bayılıp duruyordu hergün doktora götürdüğümüzde hemen yatış yaptılar 1 hafta kaldı allaha şükür şimdi çok iyiCanm cook gecmis olsun kardesnn neyi var cnm
Aynen öyle birde o ikinciyi doğurdu büyütüyo sende niye birşey yok diyolar kürekle ağızlarına vurasım geliyo insanın ister istemez morali bozuluyoHqha sorma benim kuzenmde ayni benden once evlendi ay olarak bebegi yeni o
Dogdu bizde sans yok arkds ya:))
Cock iste goruyorlar hemen alyrlar yiyolar cok yemis kucugum ya iyise skntıyok cnm :))Meybuz yemiş arkadaşlarından görüp 1 günde 15 tane oda iyice üşütmüş bir kaç gün sonra ağzının içi dışı hep yara olmuş yemek yiyemedi ilaçda içemedi bayılıp duruyordu hergün doktora götürdüğümüzde hemen yatış yaptılar 1 hafta kaldı allaha şükür şimdi çok iyi
Aman takma brn takmyrm artk hic cevap veemyrm yad aagzlarnn payni veryrm ya solyrm onlara neAynen öyle birde o ikinciyi doğurdu büyütüyo sende niye birşey yok diyolar kürekle ağızlarına vurasım geliyo insanın ister istemez morali bozuluyo
Saolasın canım.Aman takma brn takmyrm artk hic cevap veemyrm yad aagzlarnn payni veryrm ya solyrm onlara ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?