- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esragfirullah cnm aklina ne takiliyosa sorabilirsin..Son bi soru daha sorabilir miyim iznine. Akıntı var mı sende şu an. Ya da belirtilerin neler
Kiz cuma namazi kildiriyorKimliksiz bakmyrlar diye biliyrm ama canm ins ckmaz sorun :)) masallah esin fizandan geliyor galiba iki saat oldu kiz ben sizden daha heyecnlym
Hic uzme kendni bizimde kask agrisi oldu ama bizde olmadk stres yapma uzulme cnmSanırım hastalanıyorum bennnnnnn
Canim daha adetine var amaaSanırım hastalanıyorum bennnnnnn
Anladm cnm :) kiz belrtlermiz ayni hemen hemen benim bel agrm yok ama gogslerde benimde arada sizliyr cnm benimde akntı var bende dun adet oldum sandm akntyms senn gbi ins ckar haftaya benimde gebelk cnm ins:)Kiz cuma namazi kildiriyor
Beklemekten bunaldım artıkHic uzme kendni bizimde kask agrisi oldu ama bizde olmadk stres yapma uzulme cnm
Insallah canimm.. Adet agrisi gibi agriyi giriyo arada korkuyorum yaa biseymi oluyo acabaAnladm cnm :) kiz belrtlermiz ayni hemen hemen benim bel agrm yok ama gogslerde benimde arada sizliyr cnm benimde akntı var bende dun adet oldum sandm akntyms senn gbi ins ckar haftaya benimde gebelk cnm ins:)
Bide bizi dusun c iki haftayi gecti inan kolay degil zor sabretceksin sende isyan et.e cnm bekle dua et cnm bol bolBeklemekten bunaldım artık
Evet var çok şaşırdım bendeCanim daha adetine var amaa
Benimde oluyor canm arada korkma cnm ya kan gelmedgi surece korkma cnmInsallah canimm.. Adet agrisi gibi agriyi giriyo arada korkuyorum yaa biseymi oluyo acaba
İsyan edemem zaten hakkım değil yinede üzülüyorumBide bizi dusun c iki haftayi gecti inan kolay degil zor sabretceksin sende isyan et.e cnm bekle dua et cnm bol bol
Teşekkür ederim cevapların için. Peki mide bulantısı ve iştah konusunda nasılsınEsragfirullah cnm aklina ne takiliyosa sorabilirsin..
Oncelikle sunu söyleyeyim belirtiler kisiden kisiye degisiyo bendeki belirtiler
Goguslerime arada sızı giriyor ama sismediler. Normalde adetten once baya siserlerdi. Belim cok agriyo.ben yorgunluktan saniyordumm. Akıntı olarakta sadece sabahlari cok yogun akintim var hatta idrar testi yapmadan once adet oldum sandim . ama geceleri hic akinti yok.
Cnm emin ol adetin gecikmesi daha cok stresli.İsyan edemem zaten hakkım değil yinede üzülüyorum
4Gundur hafif mide bulantim oluyodu ama kusacak derecede degil. İştahim herzmaanki gibi hic biseyden tiksinme durumun olmadiTeşekkür ederim cevapların için. Peki mide bulantısı ve iştah konusunda nasılsın
Uzulme cnm dua et hep sen ins bu ay olmazsn ogrenrsn kuzum ben bu ay meryem suresi okudum onu okuyup hamile kalan cok insan var csnm sen brseyler denedn mi bu ayİsyan edemem zaten hakkım değil yinede üzülüyorum
Doğru ama hamileyim diye düşünme payın oluyor oda ayrı tatlı oluyor şimdiyse bidahaki ayı bekle hayırlısıCnm emin ol adetin gecikmesi daha cok stresli.
İğne vuruldum sadece ben bu ay klomensiz.Meryem suresiyle bir tanıdığımda hamile kalmıştı tek yumurtası vardı onunUzulme cnm dua et hep sen ins bu ay olmazsn ogrenrsn kuzum ben bu ay meryem suresi okudum onu okuyup hamile kalan cok insan var csnm sen brseyler denedn mi bu ay
Allah saglicakla kucağına almayi nasip etsin. Teşekkürler cevaplar için. Seninle durumumuz aynıydı bu ay o yüzden takip ediyodum seni . Sonunda mutlu haberini aldım . Çok sevindim4Gundur hafif mide bulantim oluyodu ama kusacak derecede degil. İştahim herzmaanki gibi hic biseyden tiksinme durumun olmadi