How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Geç döllenme yaşayanlar?

Son bi soru daha sorabilir miyim iznine. Akıntı var mı sende şu an. Ya da belirtilerin neler
Esragfirullah cnm aklina ne takiliyosa sorabilirsin..
Oncelikle sunu söyleyeyim belirtiler kisiden kisiye degisiyo bendeki belirtiler
Goguslerime arada sızı giriyor ama sismediler. Normalde adetten once baya siserlerdi. Belim cok agriyo.ben yorgunluktan saniyordumm. Akıntı olarakta sadece sabahlari cok yogun akintim var hatta idrar testi yapmadan once adet oldum sandim . ama geceleri hic akinti yok.

Kiz cuma namazi kildiriyor
Anladm cnm :) kiz belrtlermiz ayni hemen hemen benim bel agrm yok ama gogslerde benimde arada sizliyr cnm benimde akntı var bende dun adet oldum sandm akntyms senn gbi ins ckar haftaya benimde gebelk cnm ins:)

Anladm cnm :) kiz belrtlermiz ayni hemen hemen benim bel agrm yok ama gogslerde benimde arada sizliyr cnm benimde akntı var bende dun adet oldum sandm akntyms senn gbi ins ckar haftaya benimde gebelk cnm ins:)
Insallah canimm.. Adet agrisi gibi agriyi giriyo arada korkuyorum yaa biseymi oluyo acaba :(

Esragfirullah cnm aklina ne takiliyosa sorabilirsin..
Oncelikle sunu söyleyeyim belirtiler kisiden kisiye degisiyo bendeki belirtiler
Goguslerime arada sızı giriyor ama sismediler. Normalde adetten once baya siserlerdi. Belim cok agriyo.ben yorgunluktan saniyordumm. Akıntı olarakta sadece sabahlari cok yogun akintim var hatta idrar testi yapmadan once adet oldum sandim . ama geceleri hic akinti yok.
Teşekkür ederim cevapların için. Peki mide bulantısı ve iştah konusunda nasılsın

Uzulme cnm dua et hep sen ins bu ay olmazsn ogrenrsn kuzum ben bu ay meryem suresi okudum onu okuyup hamile kalan cok insan var csnm sen brseyler denedn mi bu ay
İğne vuruldum sadece ben bu ay klomensiz.Meryem suresiyle bir tanıdığımda hamile kalmıştı tek yumurtası vardı onun

A
4Gundur hafif mide bulantim oluyodu ama kusacak derecede degil. İştahim herzmaanki gibi hic biseyden tiksinme durumun olmadi
Allah saglicakla kucağına almayi nasip etsin. Teşekkürler cevaplar için. Seninle durumumuz aynıydı bu ay o yüzden takip ediyodum seni . Sonunda mutlu haberini aldım . Çok sevindim

Kızlaaaarrr eşiiim geldiii :eek:
Ilk basta görmedi testi. Oturdu koltuga off cok terledim deyip ceketini cikarttı. Sen naptin iyimisin cok bekledin mi dedi ben hic konusmuyorum sadece gülümsedim :D
Adet oldun mu dedi yine gülümsedim :D
Tam o esnada eli direksiyone deydi test kucagina düştü. Uzuuun sure teste baktii sonra bana bakti tekrar teste bakti
İnanmiyorumm Allahım dualarimiz kabul oldu deyip alnimdan öptü :KK15: ben hemen sulu goz aglamaya basladim esiminde g:KK42:özleri doldu kiyamam ya..

Back