How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Geç döllenme yaşayanlar?

A

Allah saglicakla kucağına almayi nasip etsin. Teşekkürler cevaplar için. Seninle durumumuz aynıydı bu ay o yüzden takip ediyodum seni . Sonunda mutlu haberini aldım . Çok sevindim
Allah razi olsunm canim sende mutlu haberler alirsin insallahh

Kızlaaaarrr eşiiim geldiii :eek:
Ilk basta görmedi testi. Oturdu koltuga off cok terledim deyip ceketini cikarttı. Sen naptin iyimisin cok bekledin mi dedi ben hic konusmuyorum sadece gülümsedim :KK70:
Adet oldun mu dedi yine gülümsedim :KK70:
Tam o esnada eli direksiyone deydi test kucagina düştü. Uzuuun sure teste baktii sonra bana bakti tekrar teste bakti
İnanmiyorumm Allahım dualarimiz kabul oldu deyip alnimdan öptü :KK15: ben hemen sulu goz aglamaya basladim esiminde g:KK42:özleri doldu kiyamam ya..
Ayyyyyyyy ne tatlısınız siz yaaaaaaa yerimmm bende böyle birşeyler istiyorum

İğne vuruldum sadece ben bu ay klomensiz.Meryem suresiyle bir tanıdığımda hamile kalmıştı tek yumurtası vardı onun
Bak iste cnm sende oku kuzum hamileyken okumakta iyi canm bebek icin hamileykende ben okucam cnm :) canm ins asılama tutmstr kuzum

Kızlaaaarrr eşiiim geldiii :eek:
Ilk basta görmedi testi. Oturdu koltuga off cok terledim deyip ceketini cikarttı. Sen naptin iyimisin cok bekledin mi dedi ben hic konusmuyorum sadece gülümsedim :KK70:
Adet oldun mu dedi yine gülümsedim :KK70:
Tam o esnada eli direksiyone deydi test kucagina düştü. Uzuuun sure teste baktii sonra bana bakti tekrar teste bakti
İnanmiyorumm Allahım dualarimiz kabul oldu deyip alnimdan öptü :KK15: ben hemen sulu goz aglamaya basladim esiminde g:KK42:özleri doldu kiyamam ya..
Kuzum cok duygusallastm okuyunca ya bende bole guzel suprizle haber vermek cok istyrm ya :)) esime :))

A
Bak iste cnm sende oku kuzum hamileyken okumakta iyi canm bebek icin hamileykende ben okucam cnm :) canm ins asılama tutmstr kuzum
Şılama yaptırmadım canım ben çatlatma iğnesi vurdumdum.Belki bu ay aşılama yapar farklı birşey yapalım diyordu

Bilmiyorum ki cnm ben biyerde okumustum hamilelikte oluyomus sivilce sanirim.
Yok cnm esimin biyerde isi var ondn snra gitcez
Bilmyrm ki anlamdm ckti :) ben sizden daha cok merk edyrm kan degerni anlamdm sen mi hamielsn ben mi:D

Back