- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Allah razi olsunm canim sende mutlu haberler alirsin insallahhA
Allah saglicakla kucağına almayi nasip etsin. Teşekkürler cevaplar için. Seninle durumumuz aynıydı bu ay o yüzden takip ediyodum seni . Sonunda mutlu haberini aldım . Çok sevindim
Hayırlısı neyse o olsun diyorum hep. Hbr veririm sana kardesimAllah razi olsunm canim sende mutlu haberler alirsin insallahh
Ayyyyyyyy ne tatlısınız siz yaaaaaaa yerimmm bende böyle birşeyler istiyorumKızlaaaarrr eşiiim geldiii
Ilk basta görmedi testi. Oturdu koltuga off cok terledim deyip ceketini cikarttı. Sen naptin iyimisin cok bekledin mi dedi ben hic konusmuyorum sadece gülümsedim
Adet oldun mu dedi yine gülümsedim
Tam o esnada eli direksiyone deydi test kucagina düştü. Uzuuun sure teste baktii sonra bana bakti tekrar teste bakti
İnanmiyorumm Allahım dualarimiz kabul oldu deyip alnimdan öptüben hemen sulu goz aglamaya basladim esiminde g özleri doldu kiyamam ya..
Bak iste cnm sende oku kuzum hamileyken okumakta iyi canm bebek icin hamileykende ben okucam cnm :) canm ins asılama tutmstr kuzumİğne vuruldum sadece ben bu ay klomensiz.Meryem suresiyle bir tanıdığımda hamile kalmıştı tek yumurtası vardı onun
Kuzum cok duygusallastm okuyunca ya bende bole guzel suprizle haber vermek cok istyrm ya :)) esime :))Kızlaaaarrr eşiiim geldiii
Ilk basta görmedi testi. Oturdu koltuga off cok terledim deyip ceketini cikarttı. Sen naptin iyimisin cok bekledin mi dedi ben hic konusmuyorum sadece gülümsedim
Adet oldun mu dedi yine gülümsedim
Tam o esnada eli direksiyone deydi test kucagina düştü. Uzuuun sure teste baktii sonra bana bakti tekrar teste bakti
İnanmiyorumm Allahım dualarimiz kabul oldu deyip alnimdan öptüben hemen sulu goz aglamaya basladim esiminde g özleri doldu kiyamam ya..
Şılama yaptırmadım canım ben çatlatma iğnesi vurdumdum.Belki bu ay aşılama yapar farklı birşey yapalım diyorduBak iste cnm sende oku kuzum hamileyken okumakta iyi canm bebek icin hamileykende ben okucam cnm :) canm ins asılama tutmstr kuzum
İns catlamstr cnm inan hepimiz hamile kalalm cnm cok istyrm sende yaz cnm gelsme olursa :)A
Şılama yaptırmadım canım ben çatlatma iğnesi vurdumdum.Belki bu ay aşılama yapar farklı birşey yapalım diyordu
Yok cnm hic sivilce cikmaz bende zatenR Refika-i hayat kuzum sennde yuznde sivilce ckti mi birtane kucuk ckti cnm ya
Benim ckyr cmm bor tane ckms acaba strestn mi ckti ya anlamdm gtnz mi kontroleYok cnm hic sivilce cikmaz bende zaten
Bilmiyorum ki cnm ben biyerde okumustum hamilelikte oluyomus sivilce sanirim.Benim ckyr cmm bor tane ckms acaba strestn mi ckti ya anlamdm gtnz mi kontrole
Tamam canım yarın doktora kesin giderim belli olur akta karadaİns catlamstr cnm inan hepimiz hamile kalalm cnm cok istyrm sende yaz cnm gelsme olursa :)
Cnm adetne var daha ama erkendn gtms olmazmsnTamam canım yarın doktora kesin giderim belli olur akta karada
Bilmyrm ki anlamdm ckti :) ben sizden daha cok merk edyrm kan degerni anlamdm sen mi hamielsn ben miBilmiyorum ki cnm ben biyerde okumustum hamilelikte oluyomus sivilce sanirim.
Yok cnm esimin biyerde isi var ondn snra gitcez
Cnm kac yasindasin ne kadarlik evlisinTamam canım yarın doktora kesin giderim belli olur akta karada
Ya korkuyorum doktor kotu bisey soyleyip moralim bozulcak diyeBilmyrm ki anlamdm ckti :) ben sizden daha cok merk edyrm kan degerni anlamdm sen mi hamielsn ben mi
Korkma cnm bence kotu bisey demicek sana dunde dedm kotyu cagrma dye iyi seyler soluck cnm kesin vitamin alman icin folik asit vereblr cnm snaa vitamin yazar dinlenmeni soler drYa korkuyorum doktor kotu bisey soyleyip moralim bozulcak diye
Adetime var daha ama lekeler gelmeye başladı belkide erken oluyorumdurCnm adetne var daha ama erkendn gtms olmazmsn
1.5 yıldır evliyim canım 19za giricem inşallahCnm kac yasindasin ne kadarlik evlisin
Bende 20 yasndym cnm sende benim gbi erken evlenmssn :)) belki olmaz girme strese sen ya dua oku bak bol bol1.5 yıldır evliyim canım 19za giricem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?