How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Geç döllenme yaşayanlar?

İnşallah ,bende öyle yapmayı planlıyorum günüm geçer geçmez test yapıcam geç döllenme felan olmasında yeter hemen göstersin kendini bende hamileyim diye gezeyim hava atayım akrabalara.Gına geldi artık sende bebek yokmu daha olmuyomu doktora git felan sıkıldım
Haftaya cuma gidcem randevm var benimde ilk defa bu ay oldu bole gecikme iste bende beklyrm yani anlcn gec dollenme dye dusnyrm bakalm ne ckcak

Haftaya cuma gidcem randevm var benimde ilk defa bu ay oldu bole gecikme iste bende beklyrm yani anlcn gec dollenme dye dusnyrm bakalm ne ckcak
Ayyy inşallah geç döllenmedir de bu ay seninde haberini alırız canımm.

Yaptimmm yaa 2cizgi ciktiiiiii
Canim hayırlı uğurlu sağlıklı bi sekilde kucağına alırsın umarım . Çok sevindim senin adına. Bende senin gibiyim hala adet olmadım ve kan testim 2 gün önce negatif çıktı. Ne yapcam bilmiyorum. Tavsiye edeceğin bişey var mı

Canim hayırlı uğurlu sağlıklı bi sekilde kucağına alırsın umarım . Çok sevindim senin adına. Bende senin gibiyim hala adet olmadım ve kan testim 2 gün önce negatif çıktı. Ne yapcam bilmiyorum. Tavsiye edeceğin bişey var mı
Allah razi olsun canim cok tesekkur ederimm.
Tavsiye edecegim bisey var. Sabret.. Sabir herseyin ilaci gercekten. Düsunmemeye calis birseylerle oyalan.
Ben zaten bebek yok diye evi indirip kaldirdim birsuru temizlik yaptim :(
Sanirim ben kanda negatif ciktiktan 2gun once iliski olmustu ozaman hamile kaldim.
Cunku doktordan sonra kahverengi lekelenmem oldu o da yerlesmeydi galiba.

Allah razi olsun canim cok tesekkur ederimm.
Tavsiye edecegim bisey var. Sabret.. Sabir herseyin ilaci gercekten. Düsunmemeye calis birseylerle oyalan.
Ben zaten bebek yok diye evi indirip kaldirdim birsuru temizlik yaptim :KK43:
Sanirim ben kanda negatif ciktiktan 2gun once iliski olmustu ozaman hamile kaldim.
Cunku doktordan sonra kahverengi lekelenmem oldu o da yerlesmeydi galiba.
Anladım canım . Yani ben de o zaman bu gunlerde esimle birlikte olsam tutar belki diyosun doğru mu anladim.

Bak benim hislerin kuvvetlidir dun gece size ne dedim icimde bi heyecan var dedim..
Bence sen ve gülayse hamilesiniz :)
Agzından bal damlyr cnm ya:D ins hislerin yanltmaz hamileyizdir ins cok istyrm bu ay iyi haberler alrm bende senn gbi cnm ya:)) kiz esin ne dedi yazmyn hic adam soook olmstr :D kan testi yapmadn mi daha dr gtmedn mi merk ettm degerni cnm

Agzından bal damlyr cnm ya:KK70: ins hislerin yanltmaz hamileyizdir ins cok istyrm bu ay iyi haberler alrm bende senn gbi cnm ya:)) kiz esin ne dedi yazmyn hic adam soook olmstr :KK70: kan testi yapmadn mi daha dr gtmedn mi merk ettm degerni cnm
Kiz yok daha esimm gelmedi yaa .. 2De gidecem doktora. Aksilik kimligimi evde unutmusumm insallah bi sikinti cikmaz

Kiz yok daha esimm gelmedi yaa .. 2De gidecem doktora. Aksilik kimligimi evde unutmusumm insallah bi sikinti cikmaz
Kimliksiz bakmyrlar diye biliyrm ama canm ins ckmaz sorun :)) masallah esin fizandan geliyor galiba iki saat oldu kiz ben sizden daha heyecnlym :D

Back