Haftaya cuma gidcem randevm var benimde ilk defa bu ay oldu bole gecikme iste bende beklyrm yani anlcn gec dollenme dye dusnyrm bakalm ne ckcakİnşallah ,bende öyle yapmayı planlıyorum günüm geçer geçmez test yapıcam geç döllenme felan olmasında yeter hemen göstersin kendini bende hamileyim diye gezeyim hava atayım akrabalara.Gına geldi artık sende bebek yokmu daha olmuyomu doktora git felan sıkıldım
Allah razi olsun canim ogleden sonra insallahRefik-i hayat Canım hayırlısı olsun rabbim sana bağışlasın inşallah kan testi verdin mi
Ayyy inşallah geç döllenmedir de bu ay seninde haberini alırız canımm.Haftaya cuma gidcem randevm var benimde ilk defa bu ay oldu bole gecikme iste bende beklyrm yani anlcn gec dollenme dye dusnyrm bakalm ne ckcak
Allah razi olsun canim ogleden sonra insallah
Kan degerlerim iyi cikar da Rabbim bana bagislarsaa ilk bebegim 2senedir yolunu bekliyodummmHaberdar etmeyi unutma ilk gebelikmi seninde :)
Yaaa insallah bugun gorebilirim... Insallah degerim falan iyi cikar.. Cok tedirginim.Senin o keratayi yerler yerler :) dr gidiceksin ve bebisini minikte olsa goruceksinnnn yasasiiiiiiin :)
Canim hayırlı uğurlu sağlıklı bi sekilde kucağına alırsın umarım . Çok sevindim senin adına. Bende senin gibiyim hala adet olmadım ve kan testim 2 gün önce negatif çıktı. Ne yapcam bilmiyorum. Tavsiye edeceğin bişey var mıYaptimmm yaa 2cizgi ciktiiiiii
Allah razi olsun canim cok tesekkur ederimm.Canim hayırlı uğurlu sağlıklı bi sekilde kucağına alırsın umarım . Çok sevindim senin adına. Bende senin gibiyim hala adet olmadım ve kan testim 2 gün önce negatif çıktı. Ne yapcam bilmiyorum. Tavsiye edeceğin bişey var mı
İns kuzum ya haftaya gdcm dua edin ins benimde ckar cnm ya :)Ayyy inşallah geç döllenmedir de bu ay seninde haberini alırız canımm.
Anladım canım . Yani ben de o zaman bu gunlerde esimle birlikte olsam tutar belki diyosun doğru mu anladim.Allah razi olsun canim cok tesekkur ederimm.
Tavsiye edecegim bisey var. Sabret.. Sabir herseyin ilaci gercekten. Düsunmemeye calis birseylerle oyalan.
Ben zaten bebek yok diye evi indirip kaldirdim birsuru temizlik yaptim
Sanirim ben kanda negatif ciktiktan 2gun once iliski olmustu ozaman hamile kaldim.
Cunku doktordan sonra kahverengi lekelenmem oldu o da yerlesmeydi galiba.
Adet gecikmesinden bir hafta sonra mı yumurtladin ?Anladım canım . Yani ben de o zaman bu gunlerde esimle birlikte olsam tutar belki diyosun doğru mu anladim.
Aynen calismalari aksatmayin adet olana kadar. Nasil olsa yumurtlama gunum gecti deyip bosvermeyin. Adet olana kadar umut varAnladım canım . Yani ben de o zaman bu gunlerde esimle birlikte olsam tutar belki diyosun doğru mu anladim.
Sanirim oyle oldu ya bende bilmiyorum kiiAdet gecikmesinden bir hafta sonra mı yumurtladin ?
Allahın izniyle bebişin seninledir dua edicem hiç merak etme canımİns kuzum ya haftaya gdcm dua edin ins benimde ckar cnm ya :)
Bak benim hislerin kuvvetlidir dun gece size ne dedim icimde bi heyecan var dedim..İns kuzum ya haftaya gdcm dua edin ins benimde ckar cnm ya :)
Son bi soru daha sorabilir miyim iznine. Akıntı var mı sende şu an. Ya da belirtilerin nelerBak benim hislerin kuvvetlidir dun gece size ne dedim icimde bi heyecan var dedim..
Bence sen ve gülayse hamilesiniz :)
Agzından bal damlyr cnm yaBak benim hislerin kuvvetlidir dun gece size ne dedim icimde bi heyecan var dedim..
Bence sen ve gülayse hamilesiniz :)
Kiz yok daha esimm gelmedi yaa .. 2De gidecem doktora. Aksilik kimligimi evde unutmusumm insallah bi sikinti cikmazAgzından bal damlyr cnm yains hislerin yanltmaz hamileyizdir ins cok istyrm bu ay iyi haberler alrm bende senn gbi cnm ya:)) kiz esin ne dedi yazmyn hic adam soook olmstr kan testi yapmadn mi daha dr gtmedn mi merk ettm degerni cnm
Sagol kuzum bende senn icin edicem cnm ins sende olmazsn adet ckar bebegn erkendn cnm ins:)Allahın izniyle bebişin seninledir dua edicem hiç merak etme canım
Kimliksiz bakmyrlar diye biliyrm ama canm ins ckmaz sorun :)) masallah esin fizandan geliyor galiba iki saat oldu kiz ben sizden daha heyecnlymKiz yok daha esimm gelmedi yaa .. 2De gidecem doktora. Aksilik kimligimi evde unutmusumm insallah bi sikinti cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?