- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
Kuzu sendede var bence birsyler ben tırt :)E biz tırt yavru
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu sendede var bence birsyler ben tırt :)E biz tırt yavru
Canm ben ilk once camasr suyunu denicem kopurrse idrr testi alcm cnm :)vayy be hamilesin he ben demistim ben ugurlu gelyrm benle konsnlar hep hamile vkyr demistm deme sana:))Zaman gecmek bilmez simdi
Büsracim bence camasir suyunu bi dene ama ben idrar testi alamiyorum diye mecbur onu yapmistim. Siz gidin test alin belki bnm gibi 2cizgi gorursunuz. Beraber sevinc yasarizz buguunn
Canm merk ettgmden yapcm snra zaten idrr testi alcm cnm senn durunlar ne adetin gectmi:))Çamaşır suyu herkezde köpürüyor kızlar güvenmeyin ona ben eşimin idrarında bile denedim
Yavrum sen su adet gecikmesinden sonra ki sureci bi ozetlesene bugüne kadar kacinci gunlerde test yaptigini zahmet olmazsa :)Zaman gecmek bilmez simdi
Büsracim bence camasir suyunu bi dene ama ben idrar testi alamiyorum diye mecbur onu yapmistim. Siz gidin test alin belki bnm gibi 2cizgi gorursunuz. Beraber sevinc yasarizz buguunn
Kiz ben seni yalniz birakmam bende tırtımKuzu sendede var bence birsyler ben tırt :)
Simdi ilgi odagi oldumm dimiiiYavrum sen su adet gecikmesinden sonra ki sureci bi ozetlesene bugüne kadar kacinci gunlerde test yaptigini zahmet olmazsa :)
Yok canım 5 günüm var beklemedeyim inşallah bu pozitifi görücem.Test yap bakalım inşallah iki çizgiyi görürsünde rahatlarızCanm merk ettgmden yapcm snra zaten idrr testi alcm cnm senn durunlar ne adetin gectmi:))
Bak bakkkkkkk hani kader ortagiydik hani dosttuk hani kankaydikk simdi boyle mi olduu biz degilmiydik sana morel veren biz degilmiydik hamilesin diyen neyse hamileler sessizce ciksinSimdi ilgi odagi oldumm dimiii
Bırakma kuim beni tek ben kaldm arkedesKiz ben seni yalniz birakmam bende tırtım
Tabi oldun hamilesn bizede soyle hanfendi hani ucumuz dert ortagydk bende merk edyrm en son ne zmn kan testi yaptn kuzum:))))Simdi ilgi odagi oldumm dimiii
İns gorrsn cnm ya bak bizim hepmizin 15 gun oldu geceli beklemdyz sennde varsa cnm ins ogrenrsn erkendn :)))Yok canım 5 günüm var beklemedeyim inşallah bu pozitifi görücem.Test yap bakalım inşallah iki çizgiyi görürsünde rahatlarız
Unuttu bizi unuttuBırakma kuim beni tek ben kaldm arkedes
Tabi oldun hamilesn bizede soyle hanfendi hani ucumuz dert ortagydk bende merk edyrm en son ne zmn kan testi yaptn kuzum:))))
Allah razi olsun cnm benim saka yapiyorum tabikii :)Bak bakkkkkkk hani kader ortagiydik hani dosttuk hani kankaydikk simdi boyle mi olduu biz degilmiydik sana morel veren biz degilmiydik hamilesin diyen neyse hamileler sessizce ciksin
Ay inşallah 8 nisanda iğne vurdurdum hayırlısıysa bu ay görücem inşallaaah çokda heyecanlıyımİns gorrsn cnm ya bak bizim hepmizin 15 gun oldu geceli beklemdyz sennde varsa cnm ins ogrenrsn erkendn :)))
Haha baya gec gosterdi cnm senn ki sen adete yakn yumurtlamssn kalmssn kiz hamile dua et bizimde oledr ins iki haftyi gecti kuzum bizimde :))Allah razi olsun cnm benim saka yapiyorum tabikii :)
Benim bat 28 marttı. 4gun gecince idrar testi yaptm negatif. Sonra 7gun oldu yine idrarda negatif.
Gecikmenin 15inci gunu kanda negatif cikti. Doktor 10gun bekle gec dollenme olabilir dedi adet sokturucu vermedi. Doktora cok kizmistim neden vermedi ztn hamile degilim diye.
Bugun gecikmenin 25inci günü anca kendini gosterdi kerata
İns tutunmstr bebegn vardr cnm sen stres yapma bekle adetn bir gun gevsn hemen idrr testi yap rabbim gonlune gore verr ins:))Ay inşallah 8 nisanda iğne vurdurdum hayırlısıysa bu ay görücem inşallaaah çokda heyecanlıyım
Senin o keratayi yerler yerler :) dr gidiceksin ve bebisini minikte olsa goruceksinnnn yasasiiiiiiin :)Allah razi olsun cnm benim saka yapiyorum tabikii :)
Benim bat 28 marttı. 4gun gecince idrar testi yaptm negatif. Sonra 7gun oldu yine idrarda negatif.
Gecikmenin 15inci gunu kanda negatif cikti. Doktor 10gun bekle gec dollenme olabilir dedi adet sokturucu vermedi. Doktora cok kizmistim neden vermedi ztn hamile degilim diye.
Bugun gecikmenin 25inci günü anca kendini gosterdi kerata
İnşallah ,bende öyle yapmayı planlıyorum günüm geçer geçmez test yapıcam geç döllenme felan olmasında yeter hemen göstersin kendini bende hamileyim diye gezeyim hava atayım akrabalara.Gına geldi artık sende bebek yokmu daha olmuyomu doktora git felan sıkıldımİns tutunmstr bebegn vardr cnm sen stres yapma bekle adetn bir gun gevsn hemen idrr testi yap rabbim gonlune gore verr ins:))