Geç döllenme yaşayanlar?

Kzlar ben yokken baya kaynatmışsnz masallah camasr suyunuda artk denedninz he alemsnz arrk onlara umut baglyrz . Git kuzum pazartesi bakalm ne dck dr gulayse6378 bende haftaya cma gdcm bakalm ne dck dr cnm

Kızlar yarın doktora gitmeden önce idrar testi yapmayi dusunuyorum maksat doktor soylemeden negatifi ben göriyim tekrardan

Ay insallah kizlarr yaa.. Ama benim icimde his var sanki hamileyim gibi. Cok degisik ilk kez boyle hissediyorum.. Karnima dokununca kalbim carpiyo..

Ya da ben kuruntu yapiyorum bilmiyorummm
Bazi insanlar hissederms hamile oldgnu hadi bakslmccok merk edyrm sabah erkendn gt kiz sennde kan degrn 120, felan ckyms :))

Bazi insanlar hissederms hamile oldgnu hadi bakslmccok merk edyrm sabah erkendn gt kiz sennde kan degrn 120, felan ckyms :))
Allah soyletti herallde insallah kiz :)
Kuzum erken gidecem ama kutlu dogum programi var oraya gidecez doktora gitmemiz anca cumadan sonrayi bulur

Allah soyletti herallde insallah kiz :)
Kuzum erken gidecem ama kutlu dogum programi var oraya gidecez doktora gitmemiz anca cumadan sonrayi bulur
Aynen cnm belk iisarettir bu :)) sen smdi dr hastaneye gtmyomsn nereye gdydn anlamdm :))

Ilk defa gidicem iste cnm özel muayenehane ymiş. Muayene ucreti biraz tuzlu ama insalllah değer
Cnm gecen kan verdgmde ozele gttm tek kan 25 tlydi cmm dr muayeniside 40 tl ozel pahali ama erken sonc alrsn cnm 40 dkkaya ckyr sonuc erken ckyr cmm ya

Cnm gecen kan verdgmde ozele gttm tek kan 25 tlydi cmm dr muayeniside 40 tl ozel pahali ama erken sonc alrsn cnm 40 dkkaya ckyr sonuc erken ckyr cmm ya
Cnm bu özel hastane degil. Doktor kendine ait bi muayenehane acmis sadece kendisi var yani anladin? Muayene ucreti de 100lira

Cnm bu özel hastane degil. Doktor kendine ait bi muayenehane acmis sadece kendisi var yani anladin? Muayene ucreti de 100lira
Kuzi ben bugun kendmde deglm bigun basma gelmeyen kalmsdi ysni sorry yanls anldm 100 tl cok ya cnm napalmcbu seferlk ckar gozdn cnm parayi bakalm ne ckck cnm sonc

Ümidimizi kaybetmek yok, bi bakarsin sende gülayda hamile cikar :) insallahhhhh
İns cnm sana dun demistim ya kan gelmyr adette olmadm anlamdm nye gelmyr ya biran once dr gtmek istyrm ya baksn yarn hamile haberlerni beklyrm cnm tmm mi burda olsaydn hic bole 100 tl vermezdn cnm ya napalmcartk orda yasysn

İns cnm sana dun demistim ya kan gelmyr adette olmadm anlamdm nye gelmyr ya biran once dr gtmek istyrm ya baksn yarn hamile haberlerni beklyrm cnm tmm mi burda olsaydn hic bole 100 tl vermezdn cnm ya napalmcartk orda yasysn
Aynen cnm burda hic bayan doktor yok. Sadece bu yarin gidecegim kadin var. Esim yeterki kadin olsun 500vermeye raziym diyo

Aynen cnm burda hic bayan doktor yok. Sadece bu yarin gidecegim kadin var. Esim yeterki kadin olsun 500vermeye raziym diyo
Haha sennkide mi kıskanc kız benimoide ole diyor karnini accaksn erkek goremz dyr bayan dr gt dyr kiziyr zaten bende kadnda rahat ederim şükür burda senn gbi degl cnm bissuri bayan dr var :)

Haha sennkide mi kıskanc kız benimoide ole diyor karnini accaksn erkek goremz dyr bayan dr gt dyr kiziyr zaten bende kadnda rahat ederim şükür burda senn gbi degl cnm bissuri bayan dr var :)
Aynen cnm kiymetini bil. Git tedavini gor vakit kaybetmeden. Ben 2sene boyunca doktora gitmedigime cok pismanim. Insallah yarin bi mucize olurda hamile oldugumu ogrenirim doktorlarla ugrasmama gerek kalmaz

Aynen cnm kiymetini bil. Git tedavini gor vakit kaybetmeden. Ben 2sene boyunca doktora gitmedigime cok pismanim. Insallah yarin bi mucize olurda hamile oldugumu ogrenirim doktorlarla ugrasmama gerek kalmaz
İns kuzum uzulme rabbim yuzuni guldurcek sen uzulme canm blmyrm hissediyorm sanki icimde ya cnm ilk defa yaşıyorum bole bir sey sanki daha kucuk icimde diye hissedyrm sanki dunki kan o sey yerlesme kanamasidr dyorm ama bakalm gdcm cnm dr gorncm bole beklemk cpk zor yani sende morlni iyi tut yarn beklyrm hayrli haberlerini sen hamileysen bana kesin umut olursin kuzum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…