- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
Benimde sadece uclari aciyor dokunundaArada aciyor ama sisme yok. Normalde adete yakin hic dokunamazdm
Benim uclarinin rengi kayulasmis sankiBenimde sadece uclari aciyor dokununda
Yaa sanki bana da oyle geliyor biliyormusunBenim uclarinin rengi kayulasmis sanki
Bende yok yavru :)Gogus uclarniz kasinyr soyuluyor mu kzlar
kzlar artk skldm sizdemi olesinz ya ne hamilelik belli ne adet yeminle bu kadr uzun surcegini sanmyrdumBende yok yavru :)
Yok cnm ben baslmcm bir ara vercm adetm duzelsn dye cnmKizlar bu ay regl olursak ovulasyon kullansak mi ne dersiniz
Ben adet olursam ovulosyon kullancm canim hatta siparisini bile verdimKizlar bu ay regl olursak ovulasyon kullansak mi ne dersiniz
Hangi siteden verdin canimBen adet olursam ovulosyon kullancm canim hatta siparisini bile verdim
GttigidiyorHangi siteden verdin canim
En iyisini yaparsin kuzum, sağlk bu baaska bisey degil.. Sirf negatif gormemek icin gitmiyoruz. Hamile degilsende degilsindir sagligindan onemli degil. Rabbim bi gun yazmistir muhakkak..
Aynen oyle yavrum ya kesin karari mi verdim ne cikicaksa ciksin artikEn iyisini yaparsin kuzum, sağlk bu baaska bisey degil.. Sirf negatif gormemek icin gitmiyoruz. Hamile degilsende degilsindir sagligindan onemli degil. Rabbim bi gun yazmistir muhakkak..
Kizlarr ben bugun bisey yaptimmAynen oyle yavrum ya kesin karari mi verdim ne cikicaksa ciksin artik
Delirmis artik demesinler diye soylemedimmm ama bende yaptimmmmmmmmmmmmmmKizlarr ben bugun bisey yaptimmidrar testi alamadigim icin internette arastirdim camasir suyuyla gebelik testi yapiliyomud. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Idrarin uzerine camasir suyu koyuyosun, köpürüyosa hamilesin, köpürmüyosa degilsin.
Ben az once yaptımm soda gibii köpürdü yaainansammii acabaaa
Ayyyyy hamilemiyiz acabaaaaaDelirmis artik demesinler diye soylemedimmm ama bende yaptimmmmmmmmmmmmmmilk yaptim cok kopurdu kopukler ustte kaldi ikinci yaptigimda ise ayni senin ki gibi oldu soda gibi
Yok be yavruAyyyyy hamilemiyiz acabaaaaa
Ay ne biliyiiimmmm ya bi umuuttYok be yavrudr gidicez gebelik yok dicek sonra sey deriz hayirr camasir suyuna gore varr saka bi yana senin randevu kacta yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?