Geç döllenme yaşayanlar?

Ya ben hala inanamiyorum. Test bana bakiyo ben teste.. Esim camide. Ben arabada onu bekliyorum. Icim icime sigmiyo kalbim cikacak gibi atiyo

Ya ben hala inanamiyorum. Test bana bakiyo ben teste.. Esim camide. Ben arabada onu bekliyorum. Icim icime sigmiyo kalbim cikacak gibi atiyo
Yaaa sen harikasin o kadar sevindim o kadar mutlu oldum ki Rabbim sonunda verdi evladini sen zaten oglenden sonra dr gidiceksin orda hersey kesinlesir yavrum cok mutluuu oldum cook :)

Kuzum ya basbaya belli bebegn yaaa cook sevindim anlatamm ben dedm sana kuzu sen hamilesin dye dinlemdn beniii coooo mutlu oldummm ya :)))duygusallastm

Hamile miyim ben ? Ben ve hamileliikk??
O kadar imkansiz geliyorduki bana. Hele 10gun once kanda negatifi gordukten sonra o kadar iş yaptim o kadar agir kaldirdim ki
Ya gercekten hamilemiyim
Kizlarrrrr esimm gelince ne diyecem ben yaaaaaaaaaaaa
BEN HAMILEYIMM diye bagirmak istiyorum suan sokakta

Kuzum rabbim yüzüne güldü uzun bir aradan sonra bak rabbim seni anne yapti sabrettin ve oldu bebegn suan senle cnm korkma birsey olmamstr bebegne cnm esine testi goster cnm de ki hamileyim zaten kocsn napcgni tahmin edemyrm cnm :))

Kuzum rabbim yüzüne güldü uzun bir aradan sonra bak rabbim seni anne yapti sabrettin ve oldu bebegn suan senle cnm korkma birsey olmamstr bebegne cnm esine testi goster cnm de ki hamileyim zaten kocsn napcgni tahmin edemyrm cnm :))
Test yapacagimi bilmiyordu. O camiye gttikten sonra aldim testi.
Testi gorunce sok olacak:)
Direksiyonun ustune koydum gelince gorur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…