Geç döllenme yaşayanlar?

İnşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin ama nekadar istersen okadar olmaz boşverdim diyip kafa takmıcaksın bi bakmışsın hamilesin
Canm ben zaten bu ay adet olurum dyrdum hic beklemyrdum sanmyrdm hatta dger ay okur dyrdum bir baktm olmadm ilk defa oldum bole smdi adet olmadgm icinde insn giriyr strese ister istemz ilk defa oldu cnm bu kadr uzin ins cnm

Kızlar yarım saat once mutfakta is yaparken sag kasgma bcak gbi agri oldu anlamdm sonra gecti ve adet olmadm: ( siz yasadnz mi birsyler gulayse6378 ebru_can_ebru

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay
İnşallah o yapiyordur canım hiç ama hiç adet belirtim yok adwt olmadan 3 yada 4 gün önceden midem bulanirdi ağrım olurdu ama hemen o gün içinde yada akşam i hasta olurdum
Aynn benimde oleydi cnm ama bu ay hic birsey olmadi cnm 6.gunde bttik olmadm yani pazrtsyekadr beklemk zor ya:)

Ay

Aynn benimde oleydi cnm ama bu ay hic birsey olmadi cnm 6.gunde bttik olmadm yani pazrtsyekadr beklemk zor ya:)
Beklemek çok kötü adeti bekle olmuyor bekle olmadık pazartesi bekle pazartesi ogleden sonra randevum şimdi kan verecem saliyı bekle ayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…