• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar?

Sizin yumurtlamadan sonra devamlı kaşık ağrınız ve akintiniz oldu mu dünden beri de bulanık görme kirpik karışması ve gözde kuruma yaşıyorum.sizlerde de bunlar oldu mu
canım benim kasık agrım ve akıntım oldu ve halende devam ediyor hafifden belime vuruyor agrı kasıklarım yanıyor sızı var

Sizin yumurtlamadan sonra devamlı kaşık ağrınız ve akintiniz oldu mu dünden beri de bulanık görme kirpik karışması ve gözde kuruma yaşıyorum.sizlerde de bunlar oldu mu
Cok goz seylerine taklma cnm bende onceden butun her belrtiyi yasadm ama hamile degldm artk belrtlere bakmyem evet cnm benim akntm yogndu ve halende sari akntm gelyr

Tsk ederim.kızlar stress yapmadan beklemeye devam edelim bence hepimiz hamileyiz bunu er yada geç öğreneceğiz allah in izniyle.

Allah Allah bi git hayirlisiyla bakalim ne dicek doktor morelini bozma
Eşime internetten baktigimi söylemedim. Hala umut içerisinde.. Hadi hazirlan bebegimizi ögrenmeye gidicez diyor :( umutlanma bence bisey yok diyorum. Nerden biliyosun belki vardır diyo... Icim parcalaniyo onu bu halde gördükçe :KK42: 2senedir her ay aynı hüsran.. Kaldiramaz oldum artık kızlar..

Cevremde herkes hamile. Beni anlayabilecek olan bi tek siz varsınız..:KK43:

Canim doktora birazdan gidecem ama moralim bozuk. Dun gece internet uzerinden baktim kan degerime malesef negatif :KK43: hala aklım almıyo bi adet gecikmesi niye ozamannnn......:cry:
Hadi ya cnm uzuldm ya kist mi var acaba ins bekle cnm 17 gunde ogrenn olms ultrasonda cksr ins Cnm

Eşime internetten baktigimi söylemedim. Hala umut içerisinde.. Hadi hazirlan bebegimizi ögrenmeye gidicez diyor :KK43: umutlanma bence bisey yok diyorum. Nerden biliyosun belki vardır diyo... Icim parcalaniyo onu bu halde gördükçe :KK42: 2senedir her ay aynı hüsran.. Kaldiramaz oldum artık kızlar..

Ahh yavrum ya kiyamam uzulme lutfen Allahin bir bildigi vardir elbet. Hem dun doktor sana demis burda bise var diye bakalim o neymis lutfen uzulme hersey bizim icin hersey

Eşime internetten baktigimi söylemedim. Hala umut içerisinde.. Hadi hazirlan bebegimizi ögrenmeye gidicez diyor :KK43: umutlanma bence bisey yok diyorum. Nerden biliyosun belki vardır diyo... Icim parcalaniyo onu bu halde gördükçe :KK42: 2senedir her ay aynı hüsran.. Kaldiramaz oldum artık kızlar..

Ben seni o kadr iyi anlyrm ki baskalrn cocklwrna bakmm hamileliklerini izlemm ne kadr zor bir bilsen benle ayni yast olan arkdsmda hamile blymsn insn ici gdyo ya

Ben seni o kadr iyi anlyrm ki baskalrn cocklwrna bakmm hamileliklerini izlemm ne kadr zor bir bilsen benle ayni yast olan arkdsmda hamile blymsn insn ici gdyo ya
Aynen cnm benim.. Bide biz eşimin meslegi geregi başka bi şehirin köyüne taşındık.. Burada herkes cocuk yokmu diye sorup duruyor. Icim kan ağlaya ağlaya "daha cocuk icin erken" demek cok zoruma gidigor...

Damdan dusenin halini damdan dusen anlar kizlar. Insanlara soru sormak cok kolay geliyo siz hala cocuk dusunmuyosunuz aa hadi bak sira sizde. Cocuksuz olmazz. Sizene abi sizene belki yapmicam belki dusunmuyorum evet kimsr kendi isine bakmiyo kibi carpicam agizlarina :KK11:

Aynen cnm benim.. Bide biz eşimin meslegi geregi başka bi şehirin köyüne taşındık.. Burada herkes cocuk yokmu diye sorup duruyor. Icim kan ağlaya ağlaya "daha cocuk icin erken" demek cok zoruma gidigor...
Kuzum benim dayan bak ben sana soliyim benimde 8 aydr olmadi meryem anamazın duasını okuysn 41 gun cnm ve hic brakma adet olursn baskasi okusun sana nyet edip ben hergun okudum cnm bak olmadm duam kabul oldu inanyrm ve cogu kisi meeyem anamızın duasıyla hamile kalms cnm sende oku ins rabbim gönlune gore en hayrli zamanda bebegni sana nasip eder cnm

Damdan dusenin halini damdan dusen anlar kizlar. Insanlara soru sormak cok kolay geliyo siz hala cocuk dusunmuyosunuz aa hadi bak sira sizde. Cocuksuz olmazz. Sizene abi sizene belki yapmicam belki dusunmuyorum evet kimsr kendi isine bakmiyo kibi carpicam agizlarina :KK11:
Sorma kuzum ya hele şu yasli dedikoducu karılar yok mu hele onlar soryr ya uyuz oluyrm birgn sanane dicem ya:kızgın:

Kuzum benim dayan bak ben sana soliyim benimde 8 aydr olmadi meryem anamazın duasını okuysn 41 gun cnm ve hic brakma adet olursn baskasi okusun sana nyet edip ben hergun okudum cnm bak olmadm duam kabul oldu inanyrm ve cogu kisi meeyem anamızın duasıyla hamile kalms cnm sende oku ins rabbim gönlune gore en hayrli zamanda bebegni sana nasip eder cnm
Canim benim ben zaten kuran kursu ögretmeniyim.. Eşimde imam. Okumadigimiz sureler etmedigimiz dualar kalmadi.. Hocalara gittik kürler denedim yine olmadi. Rabbim bizi buyuk bi imtihandan geciriyor, ama biz güçlü duramiyoruz malesef :(

Back