geç döllenme nedir??

Yanlis biliyorsunuz o evreyle durumun uzaktan yakindan alakasi yok.gec dollenme gec yumurtlamayla alakalidir
bende kendi fikrimu soyledim gec yumurtlamyla alakali fakat dollenmenin evresenin uzun surmesiyls alajali dedim 4 cocuk geytdim adetimi yumurtlamami biliyorm. ok.. azicik kendi fikrimi de koyabilirim

Aynen öyle sarılmayı sevmeyi iyice biliyor artık hamdolsun bir sarılışı var dünyaya bedel
çok güzel ne kadar şanslısınız çocuğunuz var gerçekten bende görecek miyim bilmiyorum keşke bende sizin gibi doya doya baksam sevsem çocuğumu allah acısını göstermesin işallah....iyi günlerde büyütürsünüz...

Aminnnn hiç birimize evlat acısı göstermesin rabbim Emin’im çok ağırdır biliyor muydunuz annesi ölene yetim babası ölene öksüz derler ama evladını kaybeden birine bir isim koyamazlar çünkü acısı ömrü billah en ağır şekilde taşınır Allahım kimseye bu acıları yaşatmasın İnşallah sizde yaşarsınız anne olma evladını doya doya sevme şansını

çok teşekkürler işallah tabiki çok haklısınız evlat acısı çok zordur...bizim bi komşu derdi annem öldü babam öldü üzüldüm ama evlat acısı hepsinden daha kötüydü derdi allah bütün çocuklarımızı korusun şu mübarek 3 aylar hürmetine

Aminnnn güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…