geç döllenme nedir??

Bilmiyorum ki benim adetlerim hep düzensizdir 2 ayda 3 ayda bir olurum genelde. En son 32 gün önce oldum bir daha ne zaman olurum Allah bilir

O hamileliğinizde çocuğunuz sağlıkla doğdu mu ?

Geç döllenmeyi ben kızımda yaşadım adetim 10 gun gecti idrar testi yaptim negatif cikti bende enfeksiyondan suphelenip kan testi verdim degerim cok düşük cikti ultrasonda bebek görünmeyince dış gebelik dediler çok ağlamıştım iki güne bir testi tekrarladık sonuç güzel ilerledi doktorum geç döllenme olmuş dedi taa o zaman yumurtlama sorunum varmış demekki simdide tedavi oluyorum ikinci bebek için

Kızlar benimde ilk bebeğim geç döllenme oldu. Hem de 3 hafta.
Adetimi 15 gün geçmesine rağmen 421 idi hcg değerim.
Normal zamanında olsaydı değerim çoook yüksek olurdu 15. Gün.
Ama zaten ultrasondan da ilk günden beri 3 hafta gerideydi. Dr adet tarihimi 3 hafta ileriye almıştı öyle hesapladık ki karışıklık olmasın. Ve ultrasona göre doğdu bebeğim. :)

Evet doğmuştu bir sıkıntı olmamıştı fakat doğduktan sonra 17 gün yaşadı sadece acil ameliyat olması gerekti ve kaldıramadı

Ya görüyor musunuz nasıl bişi bu hamilelik! Arkadaşım da kızı küçük emzirirken üzerine görmüş, test yapmış çıkmamış gebeymiş 7. Hacta öğrenmişti. Ben de 4 haftalık gebeyken oğlum kan testinde çıkmadı. Annem bana gebeyken de ben hastane testinde çıkmamışım. Yani bazı insan idrarı bırak kanda bile göstermiyor hala şok ediyor bu durum beni nasıl oluyor diye

Evet doğmuştu bir sıkıntı olmamıştı fakat doğduktan sonra 17 gün yaşadı sadece acil ameliyat olması gerekti ve kaldıramadı
Çok üzüldüm başınız sağolsun. Gebelik boyunca bir sıkıntı bir belirti yoktu sanırım sonradan problem oluştu öyle mi?

Kizlar merhaba adetim 1gun gecikti adetimden 1gun once gebelik testi negatif gozukuyor ama belli belirsiz bir cizgi gordum oda isigin altinda belli oluyor ciddiye almadim karnimda cok agriyor ama gelen giden yok sari akintim var sizce hamile olma olasiligim nedir gec dollenme olabilirmi???

aslında detaylı ultrasonda gözüken bir şey imiş ama doktorlar fark etmedi. Doğduktan sonra üfürüm başladı daha sonra nefes alamadığı için yoğun bakıma alındı o esnada yapılan incelemeler sonucu ortaya çıktı hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…