• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 gün adet gecikmesi geç döllenme

Kızlar 12 ocakta adet oldum 17 ocakta bitti 20 21 Ocak korunmasız ilişki oldu spermler beş gün yaşıyormuş diye duydum 26 Ocak geç döllenme olduysa 9 gün geçmiş oluyor ne zaman test yapmalıyım birde belirtileriniz nelerdi

Kızlar 12 ocakta adet oldum 17 ocakta bitti 20 21 Ocak korunmasız ilişki oldu spermler beş gün yaşıyormuş diye duydum 26 Ocak geç döllenme olduysa 9 gün geçmiş oluyor ne zaman test yapmalıyım birde belirtileriniz nelerdi
Adet gününüzün geçmesini bekleyin

Merhaba kızlar ben pcos luyum bir buçuk yıldır evliyim. Uc dört aydır ovulasyon testi ile yumurtlama günlerimi takip ediyorum ilk defa bu ay cok koyu ve net şekilde yumurtladigimi gördüm ve o günleri degerlendirdik fakat sonra lekelenme yaşadim yumurtlamadaan hemen iki gün sonra lekelenme olmasi normal mi bu durumu yaşayan var mi lütfen bi yardımcı olun

Merhaba kızlar ben pcos luyum bir buçuk yıldır evliyim. Uc dört aydır ovulasyon testi ile yumurtlama günlerimi takip ediyorum ilk defa bu ay cok koyu ve net şekilde yumurtladigimi gördüm ve o günleri degerlendirdik fakat sonra lekelenme yaşadim yumurtlamadaan hemen iki gün sonra lekelenme olmasi normal mi bu durumu yaşayan var mi lütfen bi yardımcı olun
Yerleşme kanaması olabilir

İlişkiden 14 gün sonra test yapın çıkar silik de olsa

Bir de evet 4-5 gün yaşıyor diyorlar ama sperm ve rahminizin durumuna göre. genelde 3 gün. Yumurtlama gününüz 26sımı? 21 ocaktan sonra veya 26 ocaktan sonra hiç birleşme olmadı mı? Olmadıysa ihtimal düşük 😞 ama şans var tabi

Herkese merhaba benim bat günüm 4 Şubat bir önceki adetim 9 Ocak idi. Gecikme var ancak bu sabah yaptığım test negatif çıktı. Geç döllenme nedir nasıl bişey yeni yeni duyuyorum. Bu durumda yumurtlama ve döllenme geç olmuş ise sonradan testler pozitif olabiliyor mu? Genelde düzenli adet görürüm. Pcos vs yok bende. Kafam çok karışık.

Benim de döngümün 37. Günü hala regl olmadım. En son Perşembe günü kan vermiştim negatif çıkmıştı. Ne yapmalıyım bilmiyorum

Geç döllenme şöyle beklenen yumurtlama geç olmuşsa mesela adete yakın günlerde yumurtlamışsanız ve o sırada yumurta spermle buluşup döllenme olmuşsa adet tarihiniz yakın olduğu içinde adet olmazsınız ama testiniz negatif çıkar döllenmeden yaklaşık 14 gün sonra idrar testinde pozitifi görürsünüz ama her adet gecikmesinde böyle bir durum söz konusu olmayabilir başka sebeplerde olabilir

Geç döllenme şöyle beklenen yumurtlama geç olmuşsa mesela adete yakın günlerde yumurtlamışsanız ve o sırada yumurta spermle buluşup döllenme olmuşsa adet tarihiniz yakın olduğu içinde adet olmazsınız ama testiniz negatif çıkar döllenmeden yaklaşık 14 gün sonra idrar testinde pozitifi görürsünüz ama her adet gecikmesinde böyle bir durum söz konusu olmayabilir başka sebeplerde olabilir
Merhaba balarisii balarisii doktora gittin mi gebeliğin ne durumda acaba bende seninle benzer durumdayım

Benim adetim 8 gün geçmişken 439 çıktı sizce geç döllenme olabilir mi benimki de yoksa normal midir?
Benimde adetim 8 gün gecikti 109 çıktı adetime 3 veya 4 gün kala test yaptığımda ise negatifti .Sonradan mı döllenme olmuş benimde aklım karışık

Benimde adetim 8 gün gecikti 109 çıktı adetime 3 veya 4 gün kala test yaptığımda ise negatifti .Sonradan mı döllenme olmuş benimde aklım karışık
Sen yine iyisin ben adetim 5 gün geciktiğinde yaptığımda bile negatifti. Ama şu an betamın artışı normal yumurtlamaya göre görünüyor herhalde testler hatalıydı benim, anlamadım. Ama seninki geç döllenme değil adete daha 3 gün varken negatif çıkması dünyanın en normal şeyi merak etme

Back