- 25 Mart 2015
- 329
- 224
- 103
- 31
Testte negatif mi çıkıyor kan verdiniz miBenim 10 gün oldu geçeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testte negatif mi çıkıyor kan verdiniz miBenim 10 gün oldu geçeli
5. Günde kan verdim negatifti ama şu an 10. Gün vermedim dahaTestte negatif mi çıkıyor kan verdiniz mi
Pozitif gösteriyor ama bilmiyorumYaptınız mı test
Kan verin pozitifi gördüysenizPozitif gösteriyor ama bilmiyorum
test yapın isterseniz5. Günde kan verdim negatifti ama şu an 10. Gün vermedim daha
Yarın sabah yapayım olmazsatest yapın isterseniz
Adet gününüzün geçmesini bekleyinKızlar 12 ocakta adet oldum 17 ocakta bitti 20 21 Ocak korunmasız ilişki oldu spermler beş gün yaşıyormuş diye duydum 26 Ocak geç döllenme olduysa 9 gün geçmiş oluyor ne zaman test yapmalıyım birde belirtileriniz nelerdi
Yerleşme kanaması olabilirMerhaba kızlar ben pcos luyum bir buçuk yıldır evliyim. Uc dört aydır ovulasyon testi ile yumurtlama günlerimi takip ediyorum ilk defa bu ay cok koyu ve net şekilde yumurtladigimi gördüm ve o günleri degerlendirdik fakat sonra lekelenme yaşadim yumurtlamadaan hemen iki gün sonra lekelenme olmasi normal mi bu durumu yaşayan var mi lütfen bi yardımcı olun
AmaYerleşme kanaması olabilir
Ama kan testi verdigimde negatifti bundan bir hafta önceYerleşme kanaması olabilir
İlişkiden 14 gün sonra test yapın çıkar silik de olsaKızlar 12 ocakta adet oldum 17 ocakta bitti 20 21 Ocak korunmasız ilişki oldu spermler beş gün yaşıyormuş diye duydum 26 Ocak geç döllenme olduysa 9 gün geçmiş oluyor ne zaman test yapmalıyım birde belirtileriniz nelerdi
Bir de evet 4-5 gün yaşıyor diyorlar ama sperm ve rahminizin durumuna göre. genelde 3 gün. Yumurtlama gününüz 26sımı? 21 ocaktan sonra veya 26 ocaktan sonra hiç birleşme olmadı mı? Olmadıysa ihtimal düşükKızlar 12 ocakta adet oldum 17 ocakta bitti 20 21 Ocak korunmasız ilişki oldu spermler beş gün yaşıyormuş diye duydum 26 Ocak geç döllenme olduysa 9 gün geçmiş oluyor ne zaman test yapmalıyım birde belirtileriniz nelerdi
MerhabaGeç döllenme şöyle beklenen yumurtlama geç olmuşsa mesela adete yakın günlerde yumurtlamışsanız ve o sırada yumurta spermle buluşup döllenme olmuşsa adet tarihiniz yakın olduğu içinde adet olmazsınız ama testiniz negatif çıkar döllenmeden yaklaşık 14 gün sonra idrar testinde pozitifi görürsünüz ama her adet gecikmesinde böyle bir durum söz konusu olmayabilir başka sebeplerde olabilir
Benim adetim 8 gün geçmişken 439 çıktı sizce geç döllenme olabilir mi benimki de yoksa normal midir?Evet gec yumurtlamis olabilirsiniz iki gun sonra tekrar ayni yerde kan verin. Tek degerden saglikli sagliksiz denilmez
Benimde adetim 8 gün gecikti 109 çıktı adetime 3 veya 4 gün kala test yaptığımda ise negatifti .Sonradan mı döllenme olmuş benimde aklım karışıkBenim adetim 8 gün geçmişken 439 çıktı sizce geç döllenme olabilir mi benimki de yoksa normal midir?
Sen yine iyisin ben adetim 5 gün geciktiğinde yaptığımda bile negatifti. Ama şu an betamın artışı normal yumurtlamaya göre görünüyor herhalde testler hatalıydı benim, anlamadım. Ama seninki geç döllenme değil adete daha 3 gün varken negatif çıkması dünyanın en normal şeyi merak etmeBenimde adetim 8 gün gecikti 109 çıktı adetime 3 veya 4 gün kala test yaptığımda ise negatifti .Sonradan mı döllenme olmuş benimde aklım karışık