- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Kucagima aldim da buyudu bile canim 2.5 yasinda.insallah canim Allah umidinizi kesmeyin en kisa zamanda guzel haberler alirisiniz siz de insallahne güzel iyi günlerde kucağınıza alınn darısı bize işallah keşke bende sizin gibi burda payla şabilseydim hamile olduğumu
işte gideceğiniz varmiş umarım tez zamanda çocuğunuzu kucağınıza alırsınızHiç bişey kullanmadım doktora gittiğimin ertesi günü adet oldum hatta keşke bekleseymişim dedim
çok teşekkürler güzel dilekleriniz için allah bağışlasın çocuğunuzu işte adet olmayana kadar umut vardır ya bizde onu bekliyoruz mutlaka paylaşırım böyle bir durumu işallah ya keşke olsa burda haykırsam hamileyim diyeKucagima aldim da buyudu bile canim 2.5 yasinda.insallah canim Allah umidinizi kesmeyin en kisa zamanda guzel haberler alirisiniz siz de insallah
canım stres yapma akışına bırak allah büyüktür...Buraya girip okudugumzda belirti aradigmzda daha cok stres yapiyoruz
Bende ilk hamileligimde cok sk idrara cikardim ordan pay bicmeye calisiyordum hani suan oylr surkli cikmiyorum wceBekliyoruz guzel haberlerinizi.belirtilere bakmayin herkes farkli seyler yasar bir kadinin 2 hamileligi bile farkliyken digerlerindeki belirtileri kendinizde aramayin.ki bende hicbir belirti yoktu gogus hassasiyeti falan filan.
ya 7.gün yaptım sonra bir daha kan vermedim kafama takmamaya çalıştım belki olurum diye bekleye bekleye bu zamanı buldum bende anlamadım nasıl beklediğimiOzaman tekrar yaptırın hemenNormalde gecikmiyorsa hamilesiniz gibi hissettim ben dayanamaz coktan tekrar yaptırmıştım. Nasıl sabırlısınız maşallah
ayy çok teşekkürler ya içime su serptiniz işallah ya hamileyizdir allahın mucizesi sonsuzdur çok teşekkürler desteğiniz içinTekrar test yapın beklemeyin bencebebek istiyorsanız inşallah hamilesinizdir
gec dollenme ol.olmasi icin adetinin uzerinden en az 3. gun gecmesi lazim. gec dollenme gec yumrtlamala diyorlar. ama yumurtlama olsa bile tkızlar bugün adetim geçeli tam 14 gün oldu en son bir hafta önce kan verdim bişey çıkmadı sizce geç döllenme olabilir mi bunu yaşayanların fikrine çok ihtiyacım var....
Ne zaman dusunuyorsun canim tekrar testiayy çok teşekkürler ya içime su serptiniz işallah ya hamileyizdir allahın mucizesi sonsuzdur çok teşekkürler desteğiniz için
Bu ay ya da diger aylar guzel haberini bekliyoruz canimçok teşekkürler kızlar valla şuan özgüvenim çok arttı hamilelik olmasa bile desteğiniz yetti ama işallah olursada paylaşırım mutlaka...
nasıl yani çok özür dilerim ama çok anlayamadimgec dollenme ol.olmasi icin adetinin uzerinden en az 3. gun gecmesi lazim. gec dollenme gec yumrtlamala diyorlar. ama yumurtlama olsa bile t
dollenmenin tamamlamsi kisa degil uzun surmesi anlamdir bana gore
çok teşekkürler işallah ya paylaşırım mutlaksBu ay ya da diger aylar guzel haberini bekliyoruz canim
gebelik olusurken. spermle yumurtanin birlesmesi sonra tuplere inmesi ve rahme ilerlemesinin oldugu zaman uzun surunce buna gec dollenme deniliyor ama bu evre kisa surunce buna erken dollenme deniliyor. erken yumurtlama. erken dollenme gec yumurtlamaya da gec dollenme diyor insanlar bence ilk bahsettigim sey. gec dollenmedirnasıl yani çok özür dilerim ama çok anlayamadim
anladim çok teşekkürler açıkladığınız için peki bu geç döllenmede ne zaman belli olur ki kan verirsem kaç gün geçmesi lazim sizcegebelik olusurken. spermle yumurtanin birlesmesi sonra tuplere inmesi ve rahme ilerlemesinin oldugu zaman uzun surunce buna gec dollenme deniliyor ama bu evre kisa surunce buna erken dollenme deniliyor. erken yumurtlama. erken dollenme gec yumurtlamaya da gec dollenme diyor insanlar bence ilk bahsettigim sey. gec dollenmedir
Yanlis biliyorsunuz o evreyle durumun uzaktan yakindan alakasi yok.gec dollenme gec yumurtlamayla alakalidirgebelik olusurken. spermle yumurtanin birlesmesi sonra tuplere inmesi ve rahme ilerlemesinin oldugu zaman uzun surunce buna gec dollenme deniliyor ama bu evre kisa surunce buna erken dollenme deniliyor. erken yumurtlama. erken dollenme gec yumurtlamaya da gec dollenme diyor insanlar bence ilk bahsettigim sey. gec dollenmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?