- 7 Ocak 2017
- 253
- 231
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
Bilmiyorum ki benim adetlerim hep düzensizdir 2 ayda 3 ayda bir olurum genelde. En son 32 gün önce oldum bir daha ne zaman olurum Allah bilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm anladim umarım hakkınızda hayırlısı olsun belkide vardır bilinmez çocuğunuz var mi bilmiyorum ama tahmin edebilirsiniz belirtilerden...Bilmiyorum ki benim adetlerim hep düzensizdir 2 ayda 3 ayda bir olurum genelde. En son 32 gün önce oldum bir daha ne zaman olurum Allah bilir
çok teşekkürler amin hayırlısı olsunTeşekkür ederim umarım sizinde gönlünüzden geçen olur inşallah
O hamileliğinizde çocuğunuz sağlıkla doğdu mu ?kızlar 2 ayda bir 3 ayda bir adet görüyorum. Ben o zaman geç yumurtlama mı yaşıyorum? 9 martta adet oldum normal şartlarda adet olmalıyım ya da olmak üzere olmalıyım ama gelen giden yok. zaten 2 3 ayı bulduğu için beklenti içinde değilim ama rahimde kalınlaşma var dedi. kanda bebek çıkmadı o zaman adet olmam gerekirdi o da yok![]()
Ben acaba yine geç yumurtlama yaşayacağım ve döllenme olmazsa birkaç ay sonra mı adet olacağım ki? doktor söktürücü verdi ama kullanmak istemiyorum çünkü kullandığım zaman ağır adet dönemi geçiriyorum. 2 yıl önce en son nisan ayında adet olmuştum ve aylarca adet olmadım taa eylülde 3 haftalık hamile idim! yani hiç adet olmadığım halde aylar sonra yumurtlamış ve tesadüfen hamile kalmıştım(kendiliğimden olmuştu hiçbir iaç vs. yok. yumurtlama takibi yok.) acaba bu seferde öyle mi olur
![]()
Ya görüyor musunuz nasıl bişi bu hamilelik! Arkadaşım da kızı küçük emzirirken üzerine görmüş, test yapmış çıkmamış gebeymiş 7. Hacta öğrenmişti. Ben de 4 haftalık gebeyken oğlum kan testinde çıkmadı. Annem bana gebeyken de ben hastane testinde çıkmamışım. Yani bazı insan idrarı bırak kanda bile göstermiyor hala şok ediyor bu durum beni nasıl oluyor diyebence bekleyin allah korusun söktürücü kullanıp düşük yapanda var normal adet olmayı bekleyin bence bu siteden çok okudum sonradan hamile çıkan ve sana arkadaşımın başına gelmişti ameliyat oldu ameliyat olmadan önce test falan yaptık çıkmadı bende o ara ordaydım sonra ameliyattan çıktı ama adet olmayınca bizde test yaptık çıkmadı 15 gün denedik testler negatif sonradan 20 güne yakın yapınca çıktı ve doktora gittik tam 7 haftalık hamile çıktı meğerse ameliyat olunca hamileymiş
Çok üzüldüm başınız sağolsun. Gebelik boyunca bir sıkıntı bir belirti yoktu sanırım sonradan problem oluştu öyle mi?Evet doğmuştu bir sıkıntı olmamıştı fakat doğduktan sonra 17 gün yaşadı sadeceacil ameliyat olması gerekti ve kaldıramadı
![]()
Mrb cinsiyeti nedir acaba cocugunuzunKucagima aldim da buyudu bile canim 2.5 yasinda.insallah canim Allah umidinizi kesmeyin en kisa zamanda guzel haberler alirisiniz siz de insallah
Oglum oldu canimMrb cinsiyeti nedir acaba cocugunuzun![]()
Masallah Allah bagaslasin. Bende yumurta takibi yapiyorum bugun 18. Gunum koyulasti ama esit degil renkler. 3 kizim var erkek bebek icin arastirma yapiyodum onun icin sordum. Tesekkur ederim cevapladigin icinOglum oldu canim
Rica ederim.Masallah Allah bagaslasin. Bende yumurta takibi yapiyorum bugun 18. Gunum koyulasti ama esit degil renkler. 3 kizim var erkek bebek icin arastirma yapiyodum onun icin sordum. Tesekkur ederim cevapladigin icin![]()