geç döllenme nedir??

kullanmayın bence bizde öyle yapıyoruz sanki hiç adet olmamışım
işallah çok teşekkürler darısı bize peki adetiniz normal mi oldu yoksa söktürücü mü kullandınız

sizin nasil oldu peki rice etsem anlatır mısınız adetiniz gecikincemi hamile kaldınız
Adetim binkac gun gecikti kan verdim negatif.bu donemde ilsiki devam etti artik 10 gunu gecmisti bende hastaneden randevu aldim hamile de degilim adet olmuyorum kesin bir problem var diye.hastaneye gittigimde 15 gun falan gecikmistim bu arada evde yaptigim testler de hep negatif cikiyordu.doktora test yaptirdigimi gebe olmadigimi soyledim ultrasonla bakti binsorun yok dedi bir suru hormon testleri falan istemis tabi beta hcg de istemis.bu sekilde ogrendim hamile oldugumu hatta ben hastaneden cikip eve gidip uyumustum esim netten bakmis beta hcg 59du sanirim.kalk ne uyuyorsun hamilesin demisti

ayy ne güzel ya darısı bize benimde bugün 16 gün oldu 7 gün test yaptım kanda çıkmadı 12 günde tekrar idrar yaptım çıkmayınca yapmadım bir daha tabiki bu aralara çalışmalara devam sizingibi

Normalde de adetiniz gecikir mi? Düzenli mi olursunuz? 14 gün gecikmede gebeyseniz sonuç alırdınız diye düşünüyorum.

allah bağışlasın bu arada çocuğunuzun iyi günlerde büyütün darısı bize işallah

ayy ne güzel ya darısı bize benimde bugün 16 gün oldu 7 gün test yaptım kanda çıkmadı 12 günde tekrar idrar yaptım çıkmayınca yapmadım bir daha tabiki bu aralara çalışmalara devam sizingibi
O zman hala olma ihtimali var demektir herkes ayni gun yumurtlamiyor basima gelmeseydi inanmazdim ama adetin geciktigi donemdr bile yumurtlanabiliyormus

Tabi canim neden birakalim ki calismalari belki birinden biri tutmustur ben yarin son kez kan vermeyi dusunuyordum ama esim belki daha olusum icindedir cikmaz bekleyim dedi

Evdeki testlere de hic güvenemiyorum ben doktor hamilesin dedi 1 hafta boyunca test yaptim evde cikmadi 1 hafta sonra erken gebelik testinde ancak gordum ikinci cizgiyi

Benim kurtajdan sonra dongu 37-40 a cikmisti ve 40 hic gecmedi ilk defa bu ay boyle 7 gunde biset cikmadi o gunden beri vermedim kan

Benim kurtajdan sonra dongu 37-40 a cikmisti ve 40 hic gecmedi ilk defa bu ay boyle 7 gunde biset cikmadi o gunden beri vermedim kan

Tekrar test yapın beklemeyin bence bebek istiyorsanız inşallah hamilesinizdir

çok teşekkürler işallah hakkımızda hayırlısı olsun ama işte umut dünyası adet olana kadar galiba bu ümit hiç bitmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…