geç döllenme nedir??

kızlar bugün adetim geçeli tam 14 gün oldu en son bir hafta önce kan verdim bişey çıkmadı sizce geç döllenme olabilir mi bunu yaşayanların fikrine çok ihtiyacım var....
Valla kuzum suan bende ayni durmdayim adetim geceli bugun 16. gun oldu 5. ve 7. gunde verdm bisey cikmadi bende ogunden beri beklemedeyim

Evet bakti 7.gun gecikmeede kist yok miyom yok gebelik gpzukmuyor demisti
bence bekleyin allah korusun söktürücü kullanıp düşük yapanda var normal adet olmayı bekleyin bence bu siteden çok okudum sonradan hamile çıkan ve sana arkadaşımın başına gelmişti ameliyat oldu ameliyat olmadan önce test falan yaptık çıkmadı bende o ara ordaydım sonra ameliyattan çıktı ama adet olmayınca bizde test yaptık çıkmadı 15 gün denedik testler negatif sonradan 20 güne yakın yapınca çıktı ve doktora gittik tam 7 haftalık hamile çıktı meğerse ameliyat olunca hamileymiş

Biz gunum gecsede birlikteligi birakmadik illaki. Birinde tutar diye adete birgun kala bile yumurtlama olabiliyormus doktor yumurtaliklarimin ultrason goruntusunude verdi ama ben pek bisey anlamadim zaten kan da negatif deyince direk tarlusal verip yolladi ilgi alaka koca bir sifir

kızlar bugün adetim geçeli tam 14 gün oldu en son bir hafta önce kan verdim bişey çıkmadı sizce geç döllenme olabilir mi bunu yaşayanların fikrine çok ihtiyacım var....
Bu ay değil ama önümüzdeki ay hamile kalırsınız bence bende de öyle oldu hamile kalmadan önceki ay 15 gün geciktim doktora gittim doktor rahmin bebek arıyor muhtemelen hamilelik yakın dedi sonraki ay 6 gün geciktim test bir yaptım pozitif Allahım hayırlı haberler aldırsın inşallah

kullanmayın bence bizde öyle yapıyoruz sanki hiç adet olmamışım gibi çünkü testlere bazen güven olmuyor emin olunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…